-
PROHARDVER!
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy Asrock N100DC-ITX lapom, éppen arról írok. Egy passzív borda van rajta, ha csak azzal használom, akkor felkúszik a proci hőmérséklete simán 80-90 fokra is. Ráírtam az Asrock supportra még korábban, hogy ezzel ilyenkor mi van? Valami olyasmit írtak, hogy ez teljesen normális. Na én azért nem hittem nekik és a proci fölé kötegelőztem egy 120-as ventit. Ezzel a proci padlózva is csak 60 fokos, amúgy szerintem 100-ig biztos felmenne. Nem tudom egyébként, valahogy nekem ez a szemléletem, hogy hűteni, alulfeszelni, stb. Kevesebbet is fog fogyasztani, nem is melegíti sem magát, sem más egyéb alkatrészt a házban. Egyébként tényleg kismillió ilyen eszköz van, amik évekig működnek, pl. routerek, pedig némelyiknek azoknál is rendesen süt a doboza működés közben.
Lehet át kéne vennem a modern trendet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest