- Videós, mozgóképes topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tavaszi hardvernyitány
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csika
tag
Tegnap felaplikáltam az NF7-re egy Zalman 7000AlCu-t.
Azóta nem megy a gépem. Índításnál ez a hibaüzenet:
CPU is unworkable or has been changed, please recheck - CPU SOFT MENU
Ahogy utánnaolvastam ez az elemre utalhat. Ez még nem is lenne gond, de kb 20 mp után a gép lekapcsolja magát, és nekiáll szaggatva sípolni. A proci egy 2500-as mobil barci, ami vitte a 10*200-at alapfeszen. Ha ebbe a 20 másodpercen a feszt visszaállítom 1,4V-ra (BIOS kisütése után), és 8*133-as szorzót állítok be, akkor megy simán a windows, 45 fok körüli procihőmérséklettel (ez szerintem sok), feszültséget 1,36V-ot mutat az Everest (420-as Chieftech tápom van). Biosban próbáltam 166-as fsb-t beállítani erre lekapcsolt egyből. Ez túlmelegedéstől lehet? Sípolni kell utánna?
A chipsethűtőt is lecseréletem. Eddig egy Zalman volt, de most egy másik NF7 passzív bordája van rajt - de szvsz nem ez lesz a gond ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Túraautó topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700 vennék!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 9600K
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest