Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
Interceptor #58 üzenetére
a táp tutira befele nyomja a levegőt?
nekem is 12cm van benne de az szívja nem befele tolja! szeritnem nézd meg nem befele kéne annak menni!
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
Interceptor #45 üzenetére
Nos nézzük! a winchester magosak alapból kevesebb hőt termelnek! igen a házamon kb ezer vagy több kis lukacska van! ideális passzív cuccokhoz! a videókártyám is (amíg meg nem halt) 40 fok alatt volt! 9800pro 256mb zalmanc vel! amúgy nekem egy 8cm fújja be a levegőt! a tápom 12cm ventije ki ami pont a proc fölött van! és még egy 8cm fújja befele felülről! a táptól kicsit jobbra! közvetlen a dvd mellől! szóval igen szellős! gondolkozok valami zalmanon a procra és akkor tényleg kussos lenne a dolog!
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
Marci-Bazsi #42 üzenetére
Ave! Háát a Prescottokról nem ezt hallottam! terhelve havernál felment 80-90 fok környékére! nem tudom milyen hűtővel de nem gyárival! meg a szomszéd srácnál is igencsak ''forrófejű'' a procija! tuti 70 fok felett van!
AMD RULEZ! az én procom(3000+) hőmérséklete 28-32fok winfosban! terhelve max 44 amit eddig mértem! jó kis far cry közbe! ja igen és gyári a venti rajta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged