Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen TV-t vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardvervadászat november elején
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herendhy
csendes tag
A ventillátor működik rendesen, legalább is jó hangosan.
-
Herendhy
csendes tag
Dual Core optimizer fennt van. A játékok konkrétan a Counter Strike Source és a Day of Defeat Source, eddig 30-40 fps-sel mentek, most 10 perc után leesik az fps 9-10-re. Az alátámasztást próbáltam, 1-2 fokkal alacsonyabb lesz a hőmérséklet de ugyanúgy szaggat. Hűtőpad megvételén is gondolkozom, biztos lejjebb vinné a hőmérsékletet, de ahogy nézegettem ezek olyan 5-7 fokot csökkentenek és 83-85 fok még mindig baromi magas.
-
Herendhy
csendes tag
A Real Temp sajnos nem támogatja a processzoromat. Másra már nem tudok gondolni ami a szaggatást okozhatja, a windowst újratettem ,a legfrissebb driver van mindenhez, vírus nincs a gépen és semmi olyan program ami esteleg lassíthatná.
A régebbi hozzászólásokat olvasva arra gondoltam egy pasztázás megoldhatná a dolgot, de nem tudom mennyire tanácsos notebookokat szétszedni. Csinált már esetleg valaki ilyet?
-
Herendhy
csendes tag
Nekem egy Acer Travelmate 4520-as laptopom van, az adatai: AMD Athlon 64 X2 TK-55 1800MHz proci, 1GB Ram.
Az utóbbi időben lehetetlen vele játszani, 10-15 perc után minden elkezd szaggatni, rengeteg mindenre gondoltam, mi lehet az oka, most ott tartok, hogy valószínűleg nagyon melegszik a CPU. Lefuttattam egy tesztet EVERESTel, terhelés nélkül 41C volt, terhelve felment 90Cig. Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet ennek az oka és hogyan lehetne megszüntetni?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő