Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
donmackó
üzenetére
Nekem az artic coolinghoz ilyen műanyag pöcköket adtak gyárilag de egy el is pattant és nekem is volt olyan hogy nem tartott száz százalékig,de a cooler masterhoz rendes csavarok vannak nem is kicsi hűtő

Itt van a cooler masterről egy kép,és még a házam is pont ugyan ez

nem kis darab az biztos

-
válasz
donmackó
üzenetére
Hát nekem már vagy majd 2 éve egy cooler master hyper 612s hűtőm van a procin gyári fehér pasztával,annyit módosítottam rajta hogy egy noctua ventilátor került rá mert picit hangosabb lett a gyári ventilátor,de tökéletesen működik.Viszont volt egy artic coolin Freezer Xtreme Rev.2 azt hittem milyen jó lesz meg minden de azzal nem tudtam jó hűtést elérni pedig újra pasztáztam ellenőriztem a rögzítéseket meg minden.A te hűtődet nem ismerem.Milyen procin van?Mert az artic cooling is olcsóbb hűtő volt viszont a mostani cooler master ár érték arányban nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő