Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
Hegyirabló #2937 üzenetére
Ha nincs elvezetve a hő megfelelően, akkor nagyon gyorsan fel tud menni a hőfok! Aki még nem csinált ilyet az hitetlenkedik! Először én sem gondoltam ilyenre, de kicsit utána olvastam a dolognak, megcsináltam, és 30 fokot csökkent a hőfok, ami szerintem még nem elegendő, de jobb mint volt!
Highground: Ha az van amit írtam, akkor vásárolhatsz akármilyen drága, meg űberf***a hűtést, a hőfokod akkor sem lesz alacsonyabb!
[link] Itt írnak ilyen problémáról, és legalul írja valaki a megoldást! -
Highground
aktív tag
válasz
Hegyirabló #2932 üzenetére
Mindenesetre köszönöm a segítséget! Várok még egy pár szakértői véleményt
Mert kicsit berezeltem. Nem is a 127C-tól, hanem hogy alapjáraton melegszik a gép(CPU).
Most az előbb leállitottam a HWmonitort, és újraindítottam. Eredmény: KÉP
Ez bolondMegint 52C fokot mutat, de a max. megint 127... ráadásul most a TMPIN 4 83C fokos
Valamivel valami nagyon nem stimm... -
Highground
aktív tag
válasz
Hegyirabló #2930 üzenetére
A rézcső melegnek meleg, de meg lehet fogni. Nem tűzforró, nem kell elkapni a kezemet.
-
Highground
aktív tag
válasz
Hegyirabló #2928 üzenetére
Nem tudom, ilyen mérés eddig nem volt
Eddig "normális" értékeket mutatott.
Most, hogy egy editor-t használok, 51C fokot mutat. -
válasz
Hegyirabló #2655 üzenetére
Külföldi fórumokon a Win7-et javasolják, többeknek Win7-re váltás után megszűnt a probléma.
-
válasz
Hegyirabló #2651 üzenetére
Milyen OS van a gépen? Több helyen olvasni a prociddal kapcsolatban túlmelegedéses problémákat.
-
válasz
Hegyirabló #2649 üzenetére
Milyen proci ez pontosan? Ha átpasztáztad, nyilván a ventiket, szellőzőrácsokat is megtakarítottad, gondolom.
-
Atesz1978
senior tag
válasz
Hegyirabló #2647 üzenetére
Pasztázás előtt is ilyen magas volt? Illesztési probléma esetleg bár gondolom csináltál már ilyet!
-
Atesz1978
senior tag
válasz
Hegyirabló #2645 üzenetére
Alapjárathoz képest elég magas szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged