Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Fujifilm X
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Sebbenzin. (puha rongy és kész. Én pl sose pucolom fel. Valami nem szöszölős anyaggal ketörlöm és mehet rá a másik. )
josy28: + év alatt ha nem volt semmi baja, akkor már nem is lesz. A másik meg az, hogy lehet az alaplapi szenzor, lehet a proci, s az is lehet, hogy kvra nem jó T.J Max van beállítva 1 szoftveres progidnál. Ugorj fel a netre, nézd meg, hogy mennyi a T.J max értéke. Utána nézheted BÁRMILYEN progival, ha azt az értéket adod meg a aproginak(T.J Max) akkor jól fog mérni. Ezek a progik nem a procit tényleges hőmérsékletét nézik, a T.J max-hoz viszonyítanak. Kül. meg. Fogd meg 1xüen a kezeddel. Csak érzed, hogy langyos, meleg, vagy süt.
-
josy28
tag
Köszi a választ!
az ujjrapaztázás már megvolt ,a takaritásis de ugyananyi a hőfok nemváltozott semmit.Egyébként szerintem a deszkais birja mert 3 éve ezzelmegy.Csak mostanába tuningolgatam egykét havernak és gondoltam megnézem a sajátomat és ezt láttam.Hát hirtelen megis ijedtem.De mind1 ha mükszik le*****m.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel Core i9-12900 OEM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G7 - i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest