Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- iPad topik
- ASUS ROG Ally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkec
aktív tag
válasz
Gyufaaa #1779 üzenetére
Még annyit kérdeznék:
Hogy az elem csere segítene, vagy az más hibát eredményezne, mint a most tapasztaltak (hogy kifagy terhelés alatt, rendszerstab. teszt stb.)?
A másik amire gondoltam, az alaplap ki volt szedve nemrég tisztítás miatt, ha valamiért rosszul lenne visszarakva (földelés vagy nem tudom mi lehet még gáz), esetleg attól nem lehet?
Mert everestbe is kiírja, hogy "burkolat behatolás történt", azt tudom, hogy vmi egyszerű megoldással van ez a "burkolat elenörző" dolog kivitelezve, de hogy miaz és, hogy mennyire fontos erre odafigyelni azt nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Zaklatás. mit lehet tenni ellene?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest