Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Neil Watts #151 üzenetére
Mert nem választottad ki a processzor tipust, amikor letrehozod a konfigot
-
laragirl83
őstag
Nálam is Sempron 2600+t ír CPUnak pedig felvettem listára a megfeleő gyári paraméterekkel az E8200-at és E8400-at is...
asus rog strix z390 f-gaming * 9700k * noctua nh-d15 * 32gb gskill tridentz rgb 3600 * msi rtx3080 gaming x trio * samsung evo plus 970 * evga supernova 750 g3 * fractal design meshify s2 tgd * aoc q27g2u/bk
-
StaMiNa
aktív tag
Jogos.. rajta vagyok az ügyön!
-
laragirl83
őstag
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
laragirl83 #156 üzenetére
Áh.. nemtok rajonni vmi apro, idegesito hibara.. ugyhogy mara feladtam, foglalkozok mas weblappal...
-
laragirl83
őstag
válasz
laragirl83 #158 üzenetére
feladtad..? frissítés sem nagyon van...
asus rog strix z390 f-gaming * 9700k * noctua nh-d15 * 32gb gskill tridentz rgb 3600 * msi rtx3080 gaming x trio * samsung evo plus 970 * evga supernova 750 g3 * fractal design meshify s2 tgd * aoc q27g2u/bk
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
laragirl83 #159 üzenetére
Nem, meglesz ez.
Azt sikerult kijavitanom, hogy most jó CPUt valaszt ki (adatbazis limitacio volt a hiba), szoval már felrakhatod az uj eredmenyed! -
laragirl83
őstag
?
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
laragirl83 #162 üzenetére
Szia,
sajna mostansag nincs idom nezni, mert otthon nincs netem, remeljuk jovoheten mar lesz idom vele foglalkozni! -
StaMiNa
aktív tag
Sziasztok,
ha már ilyen sokat dolgoztam anno az oldallal, illetve ilyen szép sok eredmeny kerult fel, kicsit ujra fel kéne pörgetni az oldalt.Tervbe van véve hogy esetleg a cputuning.net-el egybe lesz olvasztva, ezugyben várom az otletekek, hozzaszolasokat!!
-
Str8 sk8r
őstag
...nekem az összes tuningos oldallal-topiccal az a problémám hogy a régebbi arhitektúrák így vagy úgy de disszkriminálva vannak...kategóriákra kéne bontani a tuningot...hogy tudnám én harcba állítani a rég S478-as tuningprocim(amit még ma is használok) egy"milliomos kölyök" 4 magos rendszerre épülő "hiper-szuper" tuninggpével szemben?
...ha ezt megoldaná valaki egy tuningoldalon,annak én örülnék ,és gondolom még mások is...
...
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Str8 sk8r #165 üzenetére
Igen, ebben teljes mértékben igazad van!
Csak egy nagy kérdés van, hogyan osztjuk szét az architektúrákat? Meg akkor AMD Intel csata is nagy kérdés..
Igazabol már most is problema van, mert mindenki mással mér eredményeket... everestbol is a kismilliomodik verzio jon mar ki es kulonbozo szamokat löknek ugyanarra a procira... -
Str8 sk8r
őstag
...nem kéne szerintem a különböző összemérni...
...teljesen más egy AMD mint egy Intel...külön lenne a P2 a P3-tól és megint külön a P4,stb...persze ugyanígy az AMD-nél a duron-athlon-barton-semptron,stb...a procik meg egyszerűen egy megadott tesztprogival tesztelhetők...a listára történő felkerüléshez egy ehhez hasonló képet kéne linkelni,amin jól látszana a teszteredmény,és persze néhány percnyi stabteszt valami ilyen progival...szerinted megvalósítható lenne vagy csak álom marad?
...
[ Szerkesztve ]
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Str8 sk8r #167 üzenetére
Hát a weboldalt meg tudnám csinálni, csakhát nem lehet lerövidíteni a hozzá szükséges időt
Sajna már nincs annyi időm nonprofit weblapokat csinálni, mivel pénzes megbízásaim vannak..
Jolenne.. aztán lehet egyszer veszem a fáradtságot és ezt kibővítem.Tudod mi még a baj.. ezeket a screenshotokat nem lehet eléggé, szakszeruen fogalmazva ISO-sítani.. mert mindenki más progival csinálta anno a tuningot, amit pl nem tud replrodukalni... ezek a legnagyobb bajok.
-
Str8 sk8r
őstag
...gondolkodtam...a régi eredményeket max egy arhívumba lehetne tenni...az oldalra meg feltenni linkbe a teszprogikat,hogy onnan közvetlen letölthető legyen...maugy én szívesen megcsinálgatnám ha valaki megmutatná hogy kell...
-
Str8 sk8r
őstag
...sajna csak ambícióm van...tapasztalat nulla...eddig az ilyesmihez hozzá se szagoltam...de egyszer mindent el kell kezdeni...
...
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Str8 sk8r #171 üzenetére
Hát, igaz, csak nem ezzel
Ide komolyabb adatbazis-strukturat kell kigondolni, hogy tárolod el az egyes architekturakat, hogy csatolod össze az eredmenyeket/értékeket/embereket... bár a nagy része már megvan, de még akkor is nagy munka, főleg a php része.
Mint ahogy én is elkezdtem pc-server építést.. szívás (raid, linux, php/mysql/http...) -
Str8 sk8r
őstag
...ja hogy egy szerverállomást is létre kéne hozni?
...azzór ez nem ez én műfajom...
...de ha esetleg összejönne valahogy,én tuti használnám...
...
-
Str8 sk8r
őstag
...értem mindenesetre nem én vagyok az "megoldás", és csak egy újabb kérdést vetettem fel...nagyon szeretném ha végre lenne egy ilyen tesztoldal,ahól nem csak a "milliomosok" villoghatnak,hanem a kulönböző kategóriák eredményei jól elkülönítve, de egységes programmal tesztelve, hoga az érdeklődők kapjanak valamiféle összehasonlítási alapot...
[ Szerkesztve ]
-
StaMiNa
aktív tag
-
Str8 sk8r
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Androidos tablet topic
- Diablo IV
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- FIFA 23
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Red Dead Redemption 2 (Konzol)
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Intel Pentium G4560
- Proci Bazár, LGA 1151, LGA 1150, LGA 1155. UP 03.18. Garanciával!
- - - Új, Bontatlan - - AMD Ryzen 9 7900X3D 4.4GHz 12-Cores Box Processzor, Ha másfajta kéne, írj!
- Beszámítás! Intel i7 8700K 6 magos 12 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Intel i7 8700 6 magos 12 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest