- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- OLED monitor topic
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
StaMiNa
aktív tag
Ma vettem meg a szerver alkatreszeket a gephez es össze is raktam.. persze nem birtam ki hogy legalabb egy alapfeszes könnyed tuningot ne csinaljak.. hát kb pár probalkozas utan itt altam meg (E8200):
Kép
Szerintetek mennyi tartalék lehet a kicsibe? Érdemes átszerelnem a Freezer7Prot? Mert ez egy sima 775 huto -
StaMiNa
aktív tag
Köszönöm a gratulaciot, nem is vettem észre, hogy 1000. napja vagyok itt
Igaz.. mar 1000 felett.
Még az a procim van meg, nemsokara jön a tél, hideg, szoval ha eszembejut csinalhatok uj eredmenyeket, everestel.
Nemfontoltad meg az adatbazisos tarolási otletemet?
-
StaMiNa
aktív tag
Talan még egy:
Max OC
FPO: Q70SA807szerk: szerintem az oldalon állj át az adatbázis megoldásra.. sokkal jovedelmezőbb és több funkciót tehetsz a weblapra (pl több dolog szerinti rendezés)
-
StaMiNa
aktív tag
Ezt a 2 eredmenyt talaltam, ami talan stimmel az elvarasoknak:
1.3volt
3284Mhz 1.5v
Alaplap: Asus P5B
Mem: 2x1gb Kingmax 800Mhz
Hutes: Arctic freezer7 pro -
StaMiNa
aktív tag
Sziasztok.
Látom mindenki ilyen oldalt akar csinalni? Én régebben kifejlesztettem egy ilyet, még topic is van hozzá:
Topic
Biztos hogy jo hogy ennyi oldal foglalkozik a tuningeredmenyekkel? cputuning.net -el is egyesulni akarunk.. csak sajna más elvek alapján tároljuk/vesszuk fel az adatokat.
Ha valakit érdekel az oldalm: CPU2ningui: még annyi, jobban megneztem az oldalt, szép lett, csak ha nem adatbazisban tárolod a dolgokat, hamar megunod az oldal szerkesztését.. sztem. Illetve rendezni se lehet pl FSB szterint, vagy Volt-ok szerint az értékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elektromos autók - motorok
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Netfone
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- 2. és 3. generációs processzorok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igaz.. mar 1000 felett.