Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- 3DMark Vantage eredmények
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
hát igen, rájövögettem én is, hogy hát na, extrém, aztán passz, most asus maximus 2 formula ami túrja az agyam, de lehet inkább ud3 széria lesz belőle, nem is tudom már megint én sem.. de az pénz most nálam sem úr, ha elviszik az extrémet annak az árából tudok költekezni, st, elhet még visszafelé egy ep35-ds4-re kell fejlesztenem, ami mellesleg régi vágyam ismét, jó kis egyszerű tuning, hogy tudjam fizetni a dolgaim
Valahogy mindig lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 9 9900X 2,5 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest