Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Megy az picit több fesszel 3,5-öt is szerintem és..2-300MHz ezeknél a prociknál szintetikus teszteken kívül..észrevehetetlen. Nem lineáris a tuning értéke, jelentéktetlen az igazi (napi szinten érezhető) különbsége. Tesztben az L2-re is vonatkozhat, de ha kiismered picit, érezheted azért sztem. Én ..tuti lecserélném. Nincs az az 5200-as amit oda nem adnék egy 6320 -ért pl. Persze ez csak az én egyéni, elfogult véleményem, s az is igaz, 5xxx, 7xxx, sose éreztem a létjogosultságukat.

Volt bika 2180-am, és egy jó..6320-am. Spi-nél..már ott is előjött a L2.
S hiába ment bitangul a 2180-as, a 6320-ban..érezhetően több erő volt. S amihez nem elég 3,2-3,5 GHz..ahoz kevés lesz a 3,7 is. Viszont valahol-valamikor kvra kijöhet a plusz 2 L2
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

S hiába ment bitangul a 2180-as, a 6320-ban..érezhetően több erő volt. S amihez nem elég 3,2-3,5 GHz..ahoz kevés lesz a 3,7 is. Viszont valahol-valamikor kvra kijöhet a plusz 2 L2