Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
subaruwrc #6962 üzenetére
Na hát majd este rakok fel 1-2 tesztet.4ghz-ig próbálkoztam eddig.
3ghz-3.6ghz-4ghz.Ezeket próbálom belőni,de már nem csak úgy fél óra blend,hanem min 1 óra blend,ki-be tömörítés,és utána 1-2 játék.Nekem így van 24/7.Nem nyomok 3órás blendet,mert régebben nyomtam,és semmi értelme,mert volt hogy lement a 3 óra,utána meg játékok alatt fagytam.Hát így 4ghz alatt azt hittem több lessz p35-el de így van ahogy montad,nem sokat javult.PL-4ghz p45-be 1.072v-on small még lement valahogy,de blend az meghalt elég hamar,akármit csináltam.Hát most p35-be lement a fél óra blend,de ennyi.1 óránál eldobál,ill tömörítés is már megöli.Játékokat nem is néztem rá,szóval ami atom stabil az a 1.088v.Ott viszont minden szórzón,fsb-n,könnyedén megy.
3.6ghz is elindulgat 0.992v-on,egyes szórzókon tovább,valamelyiken kevesebb ideig,de ami biztos az a 1.008v.Azon 8x450 is lement lazán minden teszt,blend,winzip,játékok stb.
Mondjuk hát ezek voltak nadjából p45-be is 4ghz alatt,de p45-be ügye csak fél óra tesztek voltak,és hát lehet hogy ott ezek nem lettek volna 24/7-es beállítások.Na majd meglátjuk 4ghz felett segít-e a p35 vagy nem.Rosszabb nem lessz az biztos.Szerintem stabilabb lessz,úgy ahogy eddig is.
Amugy meg kezdem is unni ezt a tesztelést.Ez a 13. procim ebbe az évbe,és kivagyok már tőlük.Ez is hát jó nagyon,csak már nem sok kedvem van hozzá.Unom már.Szerintem eladás lessz ebből is hamarosan,és tényleg nézek már egy átlagos procit,vagy csak kicsit legyen jobb az átlagnál.Nekem a 4ghz úgy is elég bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest