- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5761 üzenetére
Tudod mit nem mondtam még neked?Egy pesti cimborám vett hydro h50-et.Tudod amiről beszéltünk egyszer.E8500-ön használja 4ghz-en 1.200v-on,és amit küldött nekem tesztet 1.200v-on 45 fokon tartja a procit.Szerintem nem rossz.A procit ismerem mert régebben még tőlem vette azt a procit.Elvileg itt a legolcsóbb.Annyit mondott hogy tök egyszerű a szerelés.Fentebb nem nézte mert nem nagy tuningos,meg nem is érdekli,csak valami egyszerű vízhűtést szeretett volna.Persze ezt is én ajánlottam neki,hogy talán ez jó lessz.Mondtam neki hogy a radit tegye a házon kívülre és arra rá a rendes gyári ventijét hogy szívja a levegőt róla,házon belülre meg egy másik 120mm-est ami fújja rá a levegőt.2 ventivel tuti jobb lenne még,meg kell is az mert kicsi a radiátor.Írta hogy kipróbálja úgy,és vissza ír jobb-e.Hát csak jobb lessz szerintem.Aztán majd átgondolom én is ezt a hűtőt.
Amugy én is szárazon szoktam polírozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest