- Micro Four Thirds
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát inkább ne is próbáld meg egy Quad-al én használtam egy UD3R.et Q9550.el! bekapcsolt LLC.melett biosban adtam procinak 1,325 ami win alatt lett 1,272 re blend iditásnál rögtön lement 1,264.re de elég sűtűn le esett 1,246.ra is! ha kikapcsoltam az LLC.t használhatatlan volt vagy csak brutálisan nagy 1,40.es procifesz el ami blend alatt 1,264.ra esett le! énis meg elégeltem ez miadt a lapot és 2.hónap használat után lecseréltem!
-
bzs73
őstag
Hát nekem is volt ud3r is és ud3p is.Mondhatom nagyon jól mennek azok a lapok de tényleg brutális nagy a dropp már nagyobb feszen és ingadozik is.Én ezért váltam meg tőlük,amúgy meg nagyon mennek.Hát york procinál még nagyobb a dropp.Ott képtelenség llc nélkül használni.
Aztán nézd meg hogy eltűntek a piacról.Sehol nem kapni őket pedig volna rá kereslet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest