Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
varrog
csendes tag
válasz
darál0w
üzenetére
Jóhogy
. Csodálom, h nem zúzták be. Azt sem értem, hogy a francba maradtak ilyen procik raktáron. Talán mert soha nem csökkentették le annyira a bolti árát. Én a 3 Gigás SL8JZ procimat 2 éve vettem raktárról. És azt kell mondjam nagyon megérte. Legalábbis amire nekem kell. HD filmeket nézni, játékra is jó még. Igaz, hogy 12ezerbe került akkor, de nagy szerencsém is volt, mert nagyon kelendőek. Most is így van ez. Alig jelenik meg egy 3 Gigás proci, elkapkodják.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Csodálom, h nem zúzták be. Azt sem értem, hogy a francba maradtak ilyen procik raktáron. Talán mert soha nem csökkentették le annyira a bolti árát. Én a 3 Gigás SL8JZ procimat 2 éve vettem raktárról. És azt kell mondjam nagyon megérte. Legalábbis amire nekem kell. HD filmeket nézni, játékra is jó még. Igaz, hogy 12ezerbe került akkor, de nagy szerencsém is volt, mert nagyon kelendőek. Most is így van ez. Alig jelenik meg egy 3 Gigás proci, elkapkodják.