- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #13443 üzenetére
Ezt most tényleg nem fogom nézni fentebb.Megpróbálok viden kihozni belőle minnél többet és kész.Lentebb se nézem.Alapfeszt néztem,de hát azt se nagyon,csak úgy gyorsba.viden a legjobb.intelnél sajna csak alapfeszen működik az energiatakarékosság ugye,és onnantól kezdve hogy manuálisan feszt állítok az állandó marad.idle-load.
A másik hogy mért nem akarom nézni fentebb,pont azért mert tényleg le akarok állni a cserélgetéssel.Így legalább mindíg bennem van az hogy nem tudom fentebb hogy megy.Eddig 1-2 nap alatt kivégeztem egy procit,és bármilyen tuningos volt már azt néztem mire cseréljek,mert végül is max 3.6ghz-n járattam mindet.Mondom most is bírtam volna venni nfree q9550-ét,ami 1.1625vides,és 4ghz-t 1.168von viszi,és 2k-val lett volna drágább,mert a hétvégén 50k-ba adta.De hát nem kell,mert volt már annál jobb q9550-em,és az is ment a háztól.Így legalább egy ritka procim van,ami megfelelően megy,és bőven jó.Így meg hogy nem tesztelem ki csak viden,hátha nem adom el.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest