- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #12564 üzenetére
Hát az árakat nem én szoktam szabni.Én megszerzem a jó procit,amibe látok fantáziát,kitesztelem,és megy az apróba.Ált megvan az eredménye.Beárazzák az emberek.Nyerni annyira nem szoktam rajtuk,1-2 alakalom volt hogy e8xxx procival belenyúltam,kockáztattam és bejött,de ált pénzemnél vagyok,de a lényeg hogy forognak a jó alkatrészek,tesztelek,és elvagyok,és ha szerencsém van nem kerül semmibe,de azért van olyan is hogy mellényúlok,de kopp, kopp ritkán.Az idén azért nem lessz olyan nagy csere bere mint tavaly volt,mert kicsit beleuntam,meg elkezdtem használni a gépet,meg pénz,stb..Sajna nem forognak az alkatrészek az apróba.Nem könnyű eladni.Mindenki sokáig hirdeti a dolgait,és a végén csak enged egy kicsit,vagy részletre adja,vagy nem adja el.
Amugy ez a részlet dolog egyre jobban megy,régebbi tagok közt.Én is vettem úgy mostanába,meg én is adtam el már részletbe.Rászorulunk nagyobb értékű dolgoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Dell notebook topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest