Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- E-book olvasók
- DUNE médialejátszók topicja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Raspberry Pi
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02
üzenetére
Szerintem NEM, NEM volt levéve.
Alátét: Ha simán felteszed akkor ha megfogod, kézzel lazán!!! forgatod a hűtőt a procin. S ez nem 1edi eset. Vagy egy 5FT-ost teszel a keresztpántalá, vagy valahogy máshogy megoldod, hogy erősebben szorítsa a procira a hűtőt. Én először 1-1 rugós alátétet tettem a 4 csavar és a rugói közé. Jobb lett, de még elég könnyen tudtam mozgatni. Utána megnöveltem 2-2 db-ra, akkor már bika volt, de..gondoltam, ha nem töröm el a lapot, miért ne legyen 3-3. Hát..Kvra nehezen tudom belekapatni a csavarokat (szenvedek) de egy kis birkózás után tökig csavarom a csavarokat és..ha megfogom a hűtőt..forgathatom a lappal 1ütt, atomstabil. Ezért útálok procit cserélni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest