Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
-
-
bzs73
őstag
Elírtam.0.912v az a 0.916v.Prime megy eddig stabil.
-
bzs73
őstag
Na ud3p lapon vagyok.
Fel is toltam rá az f10b biost.Eddig alapon 0.916v-on nem is bootolt be most meg azon vagyok.Megy lazán. -
bzs73
őstag
na megy már a keresés.Én is a régi eredményeket nézegetem vissza.Jó ez visszanézni mert mindent én se mentek el a gépre.
-
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #4191 üzenetére
Hát ezt hogy csináltad mert nekem se sikerült még.Te tudsz valamit amit mi nem.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #4185 üzenetére
Ez mind oké.Itt a legtöbb félreértés pl hogy krammerka-nak is van fent eredménye E8xxx-nál 1.2v-nál és 1.216v neki is,pedig ő csinálta a lista vezetését,és látod a tied se került fel.Na ok én megértettem és el is fogadom.Szerintem is így a korrekt ha 1.200v-on lessz mindenki.
-
bzs73
őstag
azt kérdezném most hogy továbra is belefér mondjuk 1.2v-nál az 1.216v pl vagy pedig álljunk 1.2v-ra,mert elvileg ugye belefér de volt itt már ez téma és vegyes volt a vélemény.
-
bzs73
őstag
Nem volt nekem olyan nagy bajom az ud3r lappal,csak asus-hoz szoktam és nem hagytam elég időt gigának,de jól ment benne azért.De most neki fogok feküdni az biztos.Hát mért nem szóltál lap ügybe.Hirdettem egy hétig.Nekem nem volt sűrgős mert amúgy szeretem ezt a lapot.Megvártalak volna vele ha neked kellett volna.
látod tapsikolni fogok azért is.Többet nem kell asus.
-
-
bzs73
őstag
De a lap tudja az a lényeg.Képes rá.Remélem szerdán már UD3P-n leszek én is.
-
bzs73
őstag
4311mhz@1.2v-blend-llc disabled.
Szerdán már ud3p lapba nyomom tovább. -
bzs73
őstag
Ti láttatok már ilyen hűtést?Olaj hűtés.Az egész pc olajba és semmi hang és por és jó a hűtés is .
Olajhűtés pc -
bzs73
őstag
válasz
MPowerPH #4122 üzenetére
Üdv.Hát azért ne panaszkodj.Nálam 4ghz 1.136v közelébe se bírtam kerülni.Be se bootolt.1.160v-on bírtam stabillá tenni,nálad meg 1.136v-on 10min után hibázik?Na ennyi van amúgy asus és giga közt.Na de jöv héten végeztem én is asussal végleg,és örökre.Amugy grat és kitartás,de talán már tényleg kevés az a fesz azért nem megy.
-
bzs73
őstag
Na BMW001 már biztos tesztel
-
bzs73
őstag
válasz
Bagira01 #4108 üzenetére
Hát igen de BMW-nél is vitte x48-ba.Szerintem egy jó giga p45 deszkába is menni fog.Azért olyan sok brutál p35 lap nincs.p35ds4 még esetleg.Lett volna most abit is nekem ip35 pro de hát ott meg alulfeszelni nem lehet.Tehát az abit nagyon jó volt,hanem a legjobb,de nálam ez mitt nem jön be mert nem lehet alap vid alá menni.
-
bzs73
őstag
Szerintem p35 4ghz felett nem bírja tartani a lépést a p45-el.4ghz alatt tuti a p35 de felette elvérzik.De lessz azért remélem kedden egy kis változás nálam is,és az egy kis javulást fog hozni nekem.
-
bzs73
őstag
válasz
MPowerPH #4033 üzenetére
Arra figyelj hogy p45-be jóval kevesebb kell nb-nek mint x48-ba,és ezt azért mondom mert a sok nb fesz is akadályozhat.
Hát igen.Nem 1 kategória a 2 lap mert volt nekem is ud3r és hát ez a maximus II is teljesen más ,de tény hogy brutálisan megy az ud3 széria.Amugy meg miért nem néztél esetleg ilyen lapot mint nekem van.P45-be jó ez a lap és maradt volna a színvonalas szolgáltatás,LCD Poster,design,stb. -
bzs73
őstag
húúúúúúúúúúúúúúúúú nagy buli volt ma .Nagyon bnyomtam.
ma nincs tuniiiing az biiztoss -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #4018 üzenetére
Hát ha elmegy 11k-ba eladom mert van ugye kinézve de mondom hát látod jól hűt nagyon.Azért nyáron 4ghz-et 50 fokon tartja és hát ugye nem átlagos vid ez se,és tudjuk hogy ezek azért melegednek jobban mint az 1.25vides procik.Szóval nem erőltetem de ha jön vevő aki megveszi viheti.Lap meg marad,és megyek is és leveszem a hirdetést.Szerencsére minden érdeklődő jöv hétre mondta hogy vinné ha még meglessz,de lebeszélve nem lett senkivel.Volt idő megvenni.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #4016 üzenetére
Na jó lesz az.
Hát egész délután teszteltem és dolgoztam rajta de jó lesz nekem is.Megérte most azt mondom és marad a lap.Azért a 0.01-éért nem megyek p35 lapra.Jó ez bőven,és ez legalább korrekt lap.
Amugy BMW is 1.336v-on 4800 felett volt mondjuk léggel de a teraszon -5 fok körül az én procimmal.
Ja és örülök mert a hűtőm most már mint látod 50 fok körül tartja a 4ghz-t ami így nyáron egy alacsonyvides procitól jó. -
bzs73
őstag
Na itt a végleges 8x450 teszt.Ezzel befejeztem a 3.6ghz-t.Azthiszem kihoztam mindent belőle.vtt-1.1v,nb-1.14v,stb.8x450@1.040v
Na és itt van a 4ghz is akoska.Igaz még nem 1.128v de vtt 1.1v-on itt is,nb 1.16v.
4ghz@1.136v
Na a lényeg hogy +vtt nem kell ide.Egyedül az nb-nek adtam + feszt de minimálisat és megy.1.128v on eldobott pár perc után de finomítom még.A cél az 1.1vtt megtartása. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #4009 üzenetére
Hát nekem is win7 vann fent és semmi gond.Valamelyik nap direkt fetettem az xp-t is hogy hátha ott jobban megy a proci de semmivel nem ment jobban.Mindenhol ugyanazt tudtam nyomni mint win7-be.Jó a win7.A vista kuka volt mert használtam azt is sokáig de a win7 szerintem veri az xp-t is.Nekem tömörítés pl jóval gyorsabb mint xp-be volt.
-
bzs73
őstag
Na ez stabil is lett mert nyomtam egy 10 körös linx-t is.
8x450 linx -
bzs73
őstag
Na lehet csak maradok a lapnál.Északa neki feküdtem és átnéztem mindent újra és van még itt mit tanulni.Mindenesetre nyomtam most egy 8x450-et és amivel meglepett ez a proci megint hogy elég neki az 1.12vtt 450fsb-hez.Akkor elvileg 9x445-nál is elég lesz az 1.12vtt.Nem?
8x450@1.040v-1.12vtt -
bzs73
őstag
1.128v-on volt már prime teszt de az smallfft volt.Blend nem jön össze mert 10k-s tesztnél eldob állandóan,csak az az érdekes hogy kb 3 órája megy a gép és tényleg játszottam is,tömörítettem is és semmi fagyás.Persze olyan már nemegyszer volt hogy 1 óra blend lement és másnap fagytam.Nem érdekel már engem a prime.Játék,tömörítés és ha stabil akkor marad.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3977 üzenetére
Szerintem igen.Jól mennek azok a deszkák.Na neked már írtam ha minden igaz stabil a 4ghz-em.Pár órája megy a gép és kis játék melett tömörítettem is és nem volt eddig fagyás.Hátha stabil lesz már.
Így vagyok -
bzs73
őstag
ajaj.
Na hát én is asusos vagyok inkább de volt nekem is pl ud3r és kétség kívül abba ment a 8400 nekem a lagjobban.Előtte p5q-e lapom volt az sehol nem volt ud3r laphoz,és giga után lett megint ez a maximus II.Hát ebbe se ment úgy a 8400 proci ami most plaszy-nál van mint gigába.A lényeg hogy én a két lap közt vagyok mert asus jobban teccik,könyebb vele,jobb szolgáltatások, de giga jobban megy,igaz nem oly egyszerű és maguk a lapok se teccenek annyira de most nekem a teljesítmény fog számítani,és nem érdekel a márka,kinézet,szolgáltatás,stb.Csak is az érdekel hogy ebből az állat prociból a legtöbbet kinyomjam,és erre a célra nem épp a drágább lapok a jók.Sőt.Amit én tapasztaltam hogy minnél drágább,minnél bonyolultabb,több extra szolgáltatás,csicsás kinézet,stb annál kevesebbet tud a lap teljesítménybe.Persze ez az én tapasztalatom,de most egy egyszerű kommersz lap lesz az biztos. -
bzs73
őstag
válasz
DroiDMester #3957 üzenetére
Hát még eldöntöm mi lesz.
-
bzs73
őstag
-
bzs73
őstag
Jöv hétre kedd -szerdától már jóval hűvösebbet mondanak.Remélem az lesz és bírok már egy jót tesztelni.
-
bzs73
őstag
válasz
Bagira01 #3894 üzenetére
Hát egyelőre nem jött össze a 600 fsb.Valamit elbénázok.Be bootolt de ujraindol állandóan,meg win javítana meg ilyenek vannak.Majd utána járok mert 600 fsb-t még nem nyomtam ezel a lappal minek mennyi kell.De hát az is lehet hogy a ram nem bírja nemtudom.570 nem gond az megvolt de hát az meg semmi.Na majd próbálkozok még később.
-
bzs73
őstag
válasz
MPowerPH #3888 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek.
A G.Skill 8800CL5-4GBPI nagyon jó ram szerintem is.Ősinél vettem én is kb 1-2 hónapja és bitang jól megy és 18k körül van.Alapon 1100mhz és 1.8-1.9v az alapfesze,de nálam ált 1080 körül megy 1.82v-on perf level 7-en.ezt a tesztet droidmester csinálta most nemrég.1130mhz@1.71v -
bzs73
őstag
válasz
MPowerPH #3863 üzenetére
Hát tényleg sajnálom én is hogy nem ment simán a dolog.Szerintem se a procin múlik az menne szerencsétlen Tanultál ebből hogy utána kell járni mindennek és nem a névre adni.Nem mintha én eddig utána jártam volna,de eddig ezzel a lappal szerencsém volt mert ment minden benne rendesen.Persze a franc gondolná tényleg hogy egy ilyen lapba nemfog menni mikor meg jó lap csak nem mindenre úgy látszik.. -
bzs73
őstag
válasz
MPowerPH #3851 üzenetére
gtl-ekkel mindent próbáltál?Csk megy felette is.Nem hiszem el hogy az a lap megáll 400 fsb-nél.google-ba próbálkoztál.RE bios Q9550 stb.Hátha lesznek okosak akik már kitapasztalták hogy mit kell nyomni.Nálam p45-be lazán ment még 450 fsb-nél.Semmi gond nem volt,igaz egyre nehezebb volt felette,de 4ghz még nem volt gond.
8x450mhz amit linkeltem neked. -
bzs73
őstag
lipi kollega még nincsen.
Sok a dolga. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3842 üzenetére
Próbáld ki őket.Nekem ez a 1901 eddig a legjobb és próbálom tovább.Van külömbség köztük nem is kevés néha.
Azért már sajnálom hogy mikor beszéltük annak idején hogy eggyütt veszünk biostar lapot nem vettünk.Az lenne csak a jó móka ha mindketőnknek biostar lenne.Most igazából max egy jó p35 amibe gondolkodok de nem tudom.Szeretem ezt a lapot és nem megy rosszul.
Egy fsb a laptól hogy tud ez ilyet is hiába asus.670fsb ami azért nem rossz. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3837 üzenetére
Na ezt megkaptad BMW-től,de kompival nem ér.
Na jól van szeretném én is ha felraknád mert nem verseny ez.Szeretnénk brutális eredményeket látni ennyi az egész,és neked adottak a cuccok.Télen ugy is kiülök a -10-be oszt tolom én is rendesen,mert kompira nincs már pénzem egyelőre.... -
bzs73
őstag
válasz
19balazs86 #3832 üzenetére
Na erre iszok egy sört ha már ilyen szépen mondtad.
-
bzs73
őstag
1.200v
Ennyi van most.Gondolom a meleg miatt.4.3ghz-re esély sincs pedig annyit megy 1.2v-on.
Legalább már nem csak alulfeszelős eredményem van. -
bzs73
őstag
Azért ez számomra biztató mert eddig 0.928v-on linX eldobott mindíg a 2.körbe már,0.920v-on meg be se bootolt.Ennyit számít a bios.Persze nem biztos hogy feljebb is megelégszik a kevesebb fesszel de hát reménykedek benne.
-
bzs73
őstag
Na a 3ghz-es 0.936v-os eredményem amit BMW is tudott javítva az mbios-al.
3ghz@0.920v
A többi is jön,de lehet északa a teraszon mert akkor olyan 15 fok lessz és az máán jó. -
bzs73
őstag
Köszi lipi.Este dumálunk akkor.
Na próbálgatom a biost és hát megint arra jöttem rá hogy hülye voltam.Mikor megvettem ezt a lapot 1-2 hónapja kapásból feltoltam rá a legújabb 2104 biost és most a 1901 biossal jobban megy.Teszem hozzá egy német oldalról szedtem le egy mbiost és ahol eddig ibt-n 2.körbe elhasaltam ott most lazán mennek a dolgok.Komolyan mint az amatőrök végig se néztem a bios-okat amit most megteszek.Eddig úgy néz ki lesz még egy kis feszcsökkentés mindenhol.Legalább is a 1901 alacsonyabb feszen visz mindent de most már végigzongorázom őket.Legalább 4-5 biost mert a nagyon régiekkel azért nem foglalkozok.Megint egy jó példa hogy nem mindíg a legújabb a legjobb minden konfighoz.BMW001- Brutális az a hűtő tényleg csak nekem magasak a ramok és nem biztos hogy az első slotba belebírnám tenni a ramot.Bár akkor mennének a másik 2 foglalatba de nem tudom ott hogy mennek a ramok mert még ki se próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged