Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
3.6ghz@0.992v prime
Na 2x1gb rammal csak beférek 1v alá. -
bzs73
őstag
Na vagyok most már én is.Kis cserélgetés volt megint.A p35ds4 elment és újra ud3r lapon vagyok,de most rev 1.0 került hozzám.Nem volt most nekem se gép 1 napig.
de csak túléltem valahogy.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #7333 üzenetére
Hát én kipróbáltam volna szivesen,csak mint mondtam ha mégse jött volna be,akkor az eladással lettem volna gondba.Elég ha a te volt biostar lapodra térünk vissza.Az se ment el egykönnyen.Pedig biztos jó lap,ezt nem is vonom kétségbe,de most ez a vga leamortizált engem is.Nem volt betervezve,csak egy gts 250,de nem bírtam magammal.Az biztos hogy most már corei7-ig csak ramokat cserélgetek.Azt kiszeretnék még próbálni 1-2 db-ot.Egyelőre az A Data ramok most jól mennek,de nézelődök.Ebből is 4x1gb-t vettem de 2x1gb-t már el is adtam.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #7326 üzenetére
Nem.Nem fog hozni,de mivel ezt a kis +-t a p35-től vártam,de nem lett így vissza p45-re.Nekem csak tesztre kellett a p35,de ezen maradni nem szeretnék azért.Nem a tartom az ud3 szériát hú de jó lapnak,de az megy a legjobban,ez tény,nekem meg nem az extrák számítanak,hanem a teljesítmény.Biostart csak nem mertem bevállalni.Ha nem tetszene,nehezen bírnám eladni.Inkább megyek a biztosra.Ez lessz az 5. p45 ud3 lapom.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #7319 üzenetére
Nekem holnap már megint ud3r lessz,csak rev 1.0 lessz már végre.Ez a p35 most nem hozott semmi plusszt.Érdekes,mert az előző proci jobban ment p35-be kicsivel,de ez nem.
Na majd most megindul,mert eladtam a 2x2gb gskillt is,és át álltam 2x1gb A Data extreme edition 1066+-ra.Elég ott a 2gb nekem,mert úgy is 32bites-en vagyok,meg most a vga mem méret is nagyobb lett.
-
bzs73
őstag
Na megjött a gtx 260 vga-m.
Egy kis tuning.Itt még stabil. -
bzs73
őstag
Szeva yolan.Vedd le a vtt-t 400 fsb-nél 1.1v-ra.A refeket viszi a lap magával.Hidd el jobb lessz.400-fsb-nél az 1.2vtt sok.Most nem az hogy károsít,de nem helyes a fesz,és ez is akadályozhat abba hogy még lentebb vidd a feszt.
Mch refet meg vedd le 0.72-re,de még addig amig a vtt 1.2v-on van.Utána vtt-t vedd le 1.1-re,és inkább az mch-nak adjál egykis + feszt. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #7034 üzenetére
Jó lessz az.Biztos.Úgy mondom mintha értenék a corei-hez.
Na de amugy hogy hogy asus lett?Most filózok.giga?Hát te nagy gigás vagy.Hát azthittem majd megindul p35-be.
De elenyésző a külömbség.A lapeladást nem bánom amúgy,mert nagyon korrekt lap ez.
Most maximus II Gene-el szemezgetek.Teccik,és új lap,és alakítottak elég sokat az asusnál. -
bzs73
őstag
Hát szerintem nem törtem szét.Azért az a wolfi ami 1.20v alatt viszi a 4ghz-t az már igen jó procinak nevezhető,és hát van 1-2 ilyen ritkaság is.Megmondom én is hogy sok ilyet nem láttam,pedig bújom a külföldi tuning fórumokat is.1-2 e8600-t láttam ami ilyet csinált.Ez komoly.Szép kis irodai élmunkás volt ez,mert ott dolgozott.Na de elfelejtheti az excel-t,mert olyat csak ritkán fog látni most már.Eleget lazsált.
-
bzs73
őstag
Na lejárt az idő.
Hát finomításokkal nem sokat szórakozok,de p35-be nem is sok lehetőség van rá.Szóval minden normálon,egyedül a ramfesz van belőve.llc kikapcsolva.Hát ha ezen a feszen nem is,de 1.168v-on tuti 24/7-es,ami igen jó szerintem.De lehet bírná 1.152v-on is.Nagyon 24/7-re nem fogok tesztelni 4ghz felett mert nem érdekel.Én max 4ghz-en vagyok 24/7-be.Amíg birom hűteni megyek feljebb,de csak fél órákat nyomok. -
bzs73
őstag
1.152v opció
Mára ennyi. -
bzs73
őstag
1.120v
Határeset.24/7-re inkább 1.136v,de a fél óra blend azért megvan.
Kicsit jobban is melegszik mint az előző proci,bár az ügye políros volt,ez meg gyári kupak egyelőre.Majd ha eldöntöm mi legyen ezzel az izével,tehát eladom vagy marad,akkor fel lessz polírozva.Már ha nem adom el. -
bzs73
őstag
válasz
Laraxior #7017 üzenetére
Az szép volt.Láttam ezt a tesztet annak idején.Jól ment a proci nálam is,bár én 4.5ghz felett nem is hajtottam egyáltalán.Hát a p35ds4 lap meg sok mai lapot megaláz.Wolfi alá szerintem a legjobb.quad alá szerintem inkább p45 kell.
Hát te is meghajtottad rendesen a procikat,az bizos.De hát nincs is ezzel gond ha ésszel teszi az ember,meg persze megfelelő hűtéssel.Ezt én is igazolom,mert mint mondtam,én is tudtam anno mikor megvettem tibiajaxtól azt a procit, hogy te hajtottad rendesen,de semmi gond nem volt vele sose. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #7004 üzenetére
Most nézem akoska mit csináltál.Na az már brutális.Nem semmi.
Van kraft rendesen,az biztos.Nem tudnék olyan dolgot amihez ennyi teljesítmény kéne.Jó tudom elindítassz majd ,konvertálást,játékot,stb,még vagy 5 alkalmazást egyszerre és menni fog mind,gond nélkül.Ez ok.De hát ki csinál ilyet ált.Csak úgy véletlen.
Na jól van,persze tudom én milyen ez.Jó ha van tartalék és nincs miért izgulni,hogy kevés lessz az erő.Télen vagy tavasszal azon leszek én is szerintem.Had legyen már nekem is tartalék rendesen,no meg csak nyugodtabban fogok aludni. -
bzs73
őstag
válasz
Laraxior #7009 üzenetére
Amúgy p35-be ez a legjobb eredményem,de ez még az előző procival volt.Ez most jobban megy mondjuk,de sajna melegedősebb is kicsit.Legalább is 1.20v-on jobban melegszik már.Nem tudom fentebb milyen lessz.Majd kiderül.
Ma meg szerintem feltolom az oprendszert újra,mert ez alatt a win7 alatt már 2 proci és 3 lap volt.p35,p45.Valószínű ez is bekavar,de ma format c lessz. -
bzs73
őstag
Na ha megy 1.16vtt-vel akkor smallfft-vel teszteld,hogy a proci bírja-e.Ha nem dobnak el a magok akkor a vtt elég.Ha utána blend eldobál akkor az mch,ram,lap fesz,lessz a bibi.Én ezért szoktam először smallfft-vel tesztelni.Ha az megy akkor a proci tuti stabil,és nem kell nyúlni a vtt-hez már.
-
bzs73
őstag
Na csak hogy lásd a feszeket,előbírtam bányászni egy olyan maximus tesztet ahol everest kép is van.Igaz ez q9550,és azt jobban kell feszelni,nem kicsit amúgy,és ezt is 2x2gb rammal nyomtam.Maximus everest.Mint láthatod quad procinak adtam 8x450-nél 1.16vtt-t,és 1.18 mch-t,és mégegyszer mondom a quad -t jobban kell feszelni sokkal mint a wolfit.
Na mindeggy.8x450.nél a csúcsprociddal nekem nem fér még mosse a fejembe az 1.34vtt.
No comment. -
bzs73
őstag
Hú zsubi.
Nézem ám a feszeket az everestképen. brutálisak.
8x450-nél ezeken vagy:
vtt -1.34
mch -1.21
sb1.1 - 1.18
Hát te 3.6ghz-nél úgy feszelsz,mintha 4ghz felett lennél bőven.450fsb-hez 1.34vtt
Hát én 450fsb-ig hozzá se nyúlok a vtt-hez.Mch-t is 4ghz-hez használok 1.16v-t,és 2x2gb rammal.Te meg 2x1gb-rammal 450fsb-hez 1.21mch
Az sb 1.1-ről nem is beszélve.Maximusnál 1.12 esetleg de több nem kell,de az is 4ghz felett.4.5ghz felett 1.20v.
Hát nem tudom te hol tanultál tuningolni de mint egy kezdő tényleg.
Már ne haragudj de ez a véleményem.
De most őszintén.Ha 450fsb-hez 1.34vtt-t nyomsz a te csúcsprocidnak akkor 550-nek mennyit adsz?Az alap vtt 1.10v.Tudtad? -
bzs73
őstag
Na hát 4ghz-ig megvagyok.Ezek már 1h blend-ek,és plussz winrar-al teszteltem ill crysis-al.Én így szoktam 24/7-re,és nem is volt gondom soha,ha ezek lementek.
3ghz@0.896v-1h blend
3.6ghz@1.008v-1h blend
4ghz@1.088v-1h blend
Majd jönnek most már a 4ghz feletti tesztek. -
bzs73
őstag
Na most néztem 4.5ghz-t p35-be.Nem lessz ez jobb.
1.200v-on fél óra blend lemegy,de hát elindítottam egy nagyobb tömörítést és vége.Utána még próbálgattam állítgatni,de játékok is megfagynak meg winrar is meghal.Szóval vagy én bénázok el valamit ebbe a p35-be vagy ennyi.Szerintem csak 1.216v-on lessz tutistabil.
Mondjuk nem jókor próbálkoztam,mert most türelmem sincs,meg kedvem se hozzá,de mondom megnézem.Na de ha 1.216v-on teljesen stabil lessz,az is igen jó.Erős volt az az ud3r.Na nem azért mondom hogy sajnálom,mert nem kéne mégegyszer p45ud3 széria.Én valahogy nem bírtam megkedvelni.
6975) kimi02:Nem tudom ki a tulaja.Nem is akarom megtudni,mert mindketten rosszul járnánk.
-
bzs73
őstag
válasz
subaruwrc #6966 üzenetére
Hát mint mondtam ez a 13. procim ebbe az évbe,abból egy volt ami nem wolfi volt,hanem q9550,ami most BMW-nél van,de még az is bőven 1.20 alatt viszi a 4ghz-t.Pontosan 1.152v-on.A wolfikból meg ha jól emlékszek 1db volt aminek 1.20v kellett,a többi az alatt volt simán.Lehet megpróbálom a volt e8600 procimat visszaszerezni.Biztos emlékszel rá.
e8600 Jól ment az is.Az legalább nem tömeg proci.Mégis csak egy e8600.Azt szerettem a legjobban,és bánom is hogy eladtam.Amúgy azt is erdei88 vette meg,és egy ismerősénél van.6967) akoska07:Na már csak te hiányoztál.Könnyen vagy már.
Persze akinek atomerőműre tellik,mert nem elég neki semmi.Ez se lessz neked elég.Most még tetszik,aztán megszokod,és mész az apróba.
-
bzs73
őstag
válasz
subaruwrc #6964 üzenetére
Hát azért a 4ghz-hez már nem bírnám elviselni az 1.32v-ot.
De majd nézek egy olyat ami 1.20v -on viszi szépen.
Amugy nálam a 2x2gb ram is probléma lehet.Gaben01 is mondta hogy mióta át állt 2x2gb-ra,2x1gb-ról azóta eggyel magasabb fesz kell a procinak.Na de én már át nem állok azért 2x1gb-ra. -
bzs73
őstag
válasz
subaruwrc #6962 üzenetére
Na hát majd este rakok fel 1-2 tesztet.4ghz-ig próbálkoztam eddig.
3ghz-3.6ghz-4ghz.Ezeket próbálom belőni,de már nem csak úgy fél óra blend,hanem min 1 óra blend,ki-be tömörítés,és utána 1-2 játék.Nekem így van 24/7.Nem nyomok 3órás blendet,mert régebben nyomtam,és semmi értelme,mert volt hogy lement a 3 óra,utána meg játékok alatt fagytam.Hát így 4ghz alatt azt hittem több lessz p35-el de így van ahogy montad,nem sokat javult.PL-4ghz p45-be 1.072v-on small még lement valahogy,de blend az meghalt elég hamar,akármit csináltam.Hát most p35-be lement a fél óra blend,de ennyi.1 óránál eldobál,ill tömörítés is már megöli.Játékokat nem is néztem rá,szóval ami atom stabil az a 1.088v.Ott viszont minden szórzón,fsb-n,könnyedén megy.
3.6ghz is elindulgat 0.992v-on,egyes szórzókon tovább,valamelyiken kevesebb ideig,de ami biztos az a 1.008v.Azon 8x450 is lement lazán minden teszt,blend,winzip,játékok stb.
Mondjuk hát ezek voltak nadjából p45-be is 4ghz alatt,de p45-be ügye csak fél óra tesztek voltak,és hát lehet hogy ott ezek nem lettek volna 24/7-es beállítások.Na majd meglátjuk 4ghz felett segít-e a p35 vagy nem.Rosszabb nem lessz az biztos.Szerintem stabilabb lessz,úgy ahogy eddig is.
Amugy meg kezdem is unni ezt a tesztelést.Ez a 13. procim ebbe az évbe,és kivagyok már tőlük.Ez is hát jó nagyon,csak már nem sok kedvem van hozzá.Unom már.Szerintem eladás lessz ebből is hamarosan,és tényleg nézek már egy átlagos procit,vagy csak kicsit legyen jobb az átlagnál.Nekem a 4ghz úgy is elég bőven. -
bzs73
őstag
Hát ne félj kiteszem.Ha -20 lessz az ablakba lessz a gép 1-2 tesztre, és meglátjuk a 4.5ghz-t.Mondjuk ha még meg lessz,mert már kaptam 1-2 nagyon brutál ajánlatot.
Elvileg meg se kéne hirdetni majd a procit,persze a show kedvéért megteszem.6944) akoska07: nyomom,nyomom neki ákos de most vissza kell állni p35-re megint.Kell egy kis tapasztalat,mert az elmúlt időszakba csak ez a p35 lapom volt,de ez is csak 2 hétig volt meg talán,még a volt BMW féle procit kiteszteltem,és hát minden proci másképp viselkedik.Sok variáció nincs mondjuk,mert piszok egyszerű lap,de jó ez a lap nagyon.LLC nélkül is csak 0.04 a dropp max,llc-vel meg 0.02 alatt van.Ami még furcsa hogy ha llc nélkül nyomom pl 4ghz-nél idle is és load is ugyanúgy 1.072v.
Szóval korrekt lap ez,és itt lazán lehet llc nélkül használni mindenhol,és nincs az hogy idle magasabb mint load,és még is jobban megy llc nélkül.Szerintem ezt a lapot el se adom. -
bzs73
őstag
válasz
subaruwrc #6937 üzenetére
Jajjjj.
Most olvaslak subaruwrc.Hát nem nagyon indul már ez meg jobban,de olyan sokat nem is vártam a p35ds4-től.Arra számítok hogy azokon a feszeken amin az ud3r-be bebootolt,ill csak megindult de nem ment,az itt stabil lessz.Végül is 4ghz-nél be is jött,mert 1.072v-on small is lement,de blend képtelenség volt,most meg rátoltam egy 10 körös linX-t és lement szépen.Fentebb is csak ennyit várok.Azért az ud3r ment rendesen,de mégse bánom hogy elment.Ha meg lesznek a tesztek akkor meg visszamegyek szépen asus maximus II formulára,mert az volt a legjobb,legkomolyabb lapom.Csak hát abba kicsit több fesz kell,de ha a proci ki van tesztelve,már nem érdekel a fesz. -
bzs73
őstag
Na vagyok.
Az 1.056v épp hogy bootol,de hát fagyás,meg nagy kékség lessz belőle egyből.Az már kevés neki.
Az 1.072v-ot biztosra veszem hogy blend stabil lessz.Na de hát az is eszméletlen.Messze nem gondoltam rá.
Amire majd holnap megpróbálok ránézni,az a 4.5ghz,mert az ugye 1.200v- stabil,és hát mutattam is nektek képet 1.184v-on elindul szépen,de 4-5 percet bírt p45-be.Hát abba reménykedek hogy talán az összejön.Az állat lenne ha 1.184v-on 4.5ghz blend stabil lenne.6940) Laraxior: vizet, vizet, de honnan vegyek olyat.
Drága a víz. -
bzs73
őstag
Naa naaa vagyok már.
Mindjárt nézek egy 4ghz-et.Ebbe a lapba már az 1.072v biztos stabil lessz,mert p45-be smallfft lement,de blend eldobált.Igazából az 1.056v ha elindulna,szerintem kiórdítok az ablakon,hadd tudják meg.
Na megyek a biosba,nem tartok fel senkit . -
bzs73
őstag
Hú most meg ez az ud3 széria láz van úgylátom.
Hát szerintem meg azon kívül hogy megy,egy nagy nulla a lap.Most pár ember nyomott ezzel a lappal jó eredményeket,és mindenki azt hiszi hogy ez az ud3 lap a király.Tiszta szégyen már.Eleve tényleg egy nagy fapados igénytelen lap,nagy dropp,magas feszen ingadozó feszültség,nagy feszugrások,PL-vtt-nél 1.10-1.20,és akkor a cpu feszről nem is beszélek.Googleba utána lehet keresni,és látni hogy a giga lapok mekkorát csalnak cpu feszbe.Én van mikor a biosba 3 egységet lépek cpu fesznél és a cpuz mégmindíg azt mutatja.Na ezt a rutinos gigások ki is használják,de a kiírt eredmények sokszor amit látunk nem valósak.Ez biztos.Na nem azért ,mert én is jókat toltam ebbe a lapba,és volt nekem is ud3p is,meg ud3r se az első r-es lapom,de csak is tesztelni jó,mert ebbe szép feszeket lehet mutatni rutinosan.Aztán meg ha bemérnénk mi mennyi valójába nagyot néznénk.Na szóval lehet nyomni a lappal,de hát közelse mondanám jó lapnak akkor se.Ez már csak úgy ki jött belőlem,mert már kezd idegesíteni hogy ezt a lapot az egekbe emelik,pedig hát onnan igen messze van. -
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #6914 üzenetére
Persze ha lessz ilyen megosztom,de nem hiszem.Nekem ez bőven elég,és nem szeretem még ennyire se feszelni a procit.Az előző se kapott 1.344v-nál többet,ez meg most 1.36v-ot,mondjuk nem terheltem.Lehet túl óvatos vagyok,de ez van.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #6910 üzenetére
Na végre leszel.Üdv megint a topikba.
6911) lizakattila:Hát a volt procimnak van egy 5ghz super pi 32M.
5ghz 32Msuper pi amit még BMW csinált +5 fokba.Ez tudom hogy jónak számít azért,de én mint mondtam nem szoktam max fsb-t és validot nézni.Tényleg nem csináltam eddig,de majd lehet hogy lessz.Meglátjuk,de nagyon nem izgat a dolog,ezt már tényleg csak kíváncsiságból nyomtam. -
bzs73
őstag
Na nyomtam egy validot is.5ghz valid
Ez mondjuk tényleg nem tudom milyennek számít,mert nem szoktam validolni.Azt tudom hogy 20 fokos szobába nyomtam,zárt házba.Meg hát bele kéne tanulni ebbe a validolásba is.Nem sok ilyet nyomtam,de hát nem tudhat mindent az ember. -
bzs73
őstag
-
bzs73
őstag
Na elkezdtem csak a procit tesztelni smallfft-vel.Most 4ghz megy 1.072v-on,19 percnél jár.Egyelőre megy szépen.
Amúgy átálltam 8.5 szórzóra,mert ugye 9x445-nél már ilyen alacsony feszen kevés az 1.10vtt.Kéne neki 1.14 vagy 1.16,de mivel az ud3r-be nincsen csak 1.20v sajna,így inkább a 471fsb-t hajtom.Meg valahogy a giga lapoknak tapasztalataim alapján mindíg is jobban feküdt a +0.5 szórzó. -
bzs73
őstag
Na hát megjelent a volt tulaj is a e8000 topikba ,és továbbra is sajnálja az eladást.Hát ott kifejtettem a dolgot.Én most mit birok csinálni,hogy megkérdi tőlem hogy visszavásárolni nem lehet?Tudhatta hogy megy,mert mutattam is a topikba honnan van a proci,csak ő nem figyelte a dolgokat.
-
bzs73
őstag
Most elindítottam 1.184v-on a 4.5ghz-t-smallfft, de 5 prcnél eldobott az egyik mag.Utána blend,de az meg úgyszintén 5-6 percnél kékhalál.Mondjuk a kékhalál nem proci hibára utal.Ott mch vagy ref hiba lessz.blend még lehet meglessz 1.184v-on.
Amugy a prociért már kaptam ajánlatot,pontosan azonalli 50k.
De hát mondtam hogy no no no no no -
bzs73
őstag
Na fiúk lement a 4.5ghz prime.
4.5ghz@1.200v prime
Ezt úgyérzem videóval is bizónyítani kell és itt van egy kis video,igaz ez még csak 4 percnél jár és elég rosszul lerontotta a youtube,de remélem valami kivehető.
Ha van valakinek ötlete mivel vegyem fel videóra,és hova töltsem fel megcsinálom,és várom az ötleteket.Felveszem az egész tesztet,vagy több részletbe,mert ezt úgyse hiszik el.A teszt lazán szobahőmérsékleten készült,nem is hidegbe.A videót meg megoldom valahogy,és csinálok hosszabbat,és jobb minőségűt valahogy. -
bzs73
őstag
Hát egy kis remény volt hogy jobb lessz mint az ud3 széria,de nem sok.Ez van.Tuningba az ud3 az egyik legjobb,ez tény.
Én is kipróbáltam sok lapot,és annak ellenére hogy én is fapadosnak tartom az ud3r-t,a tuning miatt csak ezen vagyok.6886) krammerka:Jó reggelt neked is.
A 6866-os hozzászólásra számoltál?A 6865-ös hozzászólásodra reagáltam.
-
bzs73
őstag
Akkor ezek szerint megérkezett a DQ6.Na hát kíváncsian várjuk hogy veszi fel a kesztyűt az ud3r lappal.Én majd arra lennék kíváncsi,hogy dq6-ba is hiányoznak-e a köztes feszek.Biztos tudod miről beszélek.pl:0.912v-0.928v és így tovább van,de 0.920 nincs.Most nekem azt mondták hogy jobb, fullosabb gigákba már nem hiányoznak a feszek.
-
bzs73
őstag
Na itt van még egy 3.6ghz@1.008v blend
Holnap finomítás és további tesztek,de már 4.2ghz-től felfelé. -
bzs73
őstag
válasz
krammerka #6865 üzenetére
Ezt most hogy érted hogy azonos feszen.Mert ez 1.120v.A tied 1.120v-on mennyit ment akkor?4ghz-t majdnem?Nem azt mondtad hogy 4ghz-t 1.168v-on vitte?
Hogy is van ez?
Ami most volt procim az ment 4ghz-t 1.120v-on.Na arra vertem rá majdnem 200mhz-t azonos feszen.Nem?De holnap ráverem,mert még ezen a 1.120v-on finomítok.6864) lizakattila:Hát csak nem bírtam ki megint.
Nem tudok mit csinálni.
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka #6862 üzenetére
Na én meg csak csináltam egy 4ghz feletti tesztet is.
4176mhz@1.120v blend -
bzs73
őstag
válasz
krammerka #6856 üzenetére
Hát az még odébb lessz.Ma nem is néztem csak 9-es szórzón,és csak 4ghz-ig,de hát még ki kell tesztelni a többi szórzón is,mert pl ami most volt az is 8.5 szórzón ment a legjobban,de volt már olyan wolfim ami 7.5 vagy 8-as szórzón volt a legjobb.Yorkit ki lehet tesztelni 1-2 nap alatt de wolfiba van ám sok lehetőség.Az biztos hogy én se számítottam rá,hogy ilyen jól mennyen.Azért p35-be szép lenne a4ghz@1.072,és szerintem meg is lessz.Az meg még a további tesztekbe fog kiderülni hogy 4.5ghz fele is így viselkedik-e.Egy jó procit ugye nem 4ghz-ből kell megitélni,tehát az hogy milyen is lessz még nem tudni.Kíváncsi vagyok rá én is,de nincs már kedvem hozzá ma.Északa is hosszú volt,álmos is vagyok,stb.Van még idő.
-
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #6853 üzenetére
Na az jó.Akkor grat a kislányodhoz.
Á szerzek én majd p35ds4-et.Az már volt és az a legjobb.6854) kimi02:Hát persze hogy az f10c a legjobb.Én is azzal nyomom,de ez ki lett már tárgyalva nem egyszer,hogy ez a legjobb bios.
-
bzs73
őstag
Na elindult a prime 4ghz@1.072v-on,de 2 perc után kilépett,rá 1 percre pedig lefagytam.
Szerintem p35-be meglenne.Amúgy tényleg elvagyok én így egyedül is,ahogy látom.
-
bzs73
őstag
Azért csak elindítottam 1.072v-on is.
Midjárt rá küldöm a prime-t.Ezt már nem fogja bírni szerintem.
1.072v -
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #6849 üzenetére
4ghz@1.088v blend
Igen lefutott.
Most kicsit pihentetek mert mióta meghozta a postás ,úgy 10 óra felé,azóta nyúzom a wolfit.Azóta szinte csak teszteltem.Annyit pihent még elszaladtam a postára,meg a boltba.
Majd talán este folyt köv.
Hát ez a proci csúcs az biztos.Most azon gondolkodok keményen megérné -e p35ds4-re visszamenni,mert ott tuti még kevesebb fesz kéne mindenhol.Lásd az előző is jobb volt p35-be. -
bzs73
őstag
válasz
tom_tol #6847 üzenetére
Hát b@sszus most megy a 4ghz 1.088v-on.5 prcnél tart a blend.
Majd szerintem felveszem videóra mert ezt se fogják elhinni.
A pláne hogy ezeket p45 lapba nyomom.p35ds4 lapba azért kevesebb kell.Lehet abba kerül át.Az előző procim is abba ment jobban,csak franc a hülye fejemet eladtam. -
bzs73
őstag
Na köv eredmény.
4ghz@1.104v blend
Jól elvagyok itt egymagam.
Na megyek enni aztán nézem tovább. -
bzs73
őstag
3ghz@0.896v blend
Na ez p35 lapba még menne lentebb is egyértékkel.Ez brutális.
Még talán a 3.6ghz-et megbirom nézni utána dolgom van,de este folyt köv. -
bzs73
őstag
Még mindíg megy 0.896v-on.Besz@rok.
-
bzs73
őstag
Megy a blend 0.896v-on 3ghz-en-p45-be.Na ez már döfi.Az előző procim ezt csak p35-be tudta,de itt p45-be csak bootolt,de nem bírta 1 percig se a tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest