Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Jakab66[hun] #9075 üzenetére
Hehe.. Hát ha csak validra hajtasz akkor nem is feltétlen kell a prime, bár mondjuk ha 24/7-re akarsz ilyesmi órajelet, akkor igen, nem fog ártani a víz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Jakab66[hun] #9073 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na én meg próbálkozom ezzel úgy valahogy, hogy terhelve VID-et kapjon, talán kicsit többet, így 1,152-1,168V között ingázik a fesz... Megnézem, hogy így mi lesz a kopp... Próbáltam lejjebb menni, de 3900-on ~1,13-al volt olyan, hogy csak úgy kékhalálozott a rendszer..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na, fejezzétek abba...
Én írtam, hogy vsz keresgélt eredmények, írja a cpu-z ablak, hogy ki töltötte fel, abból gyanus, h vsz nem ő volt... Ez miatt ne öljétek már egymást.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Jakab66[hun] #9051 üzenetére
Én bármit próbáltam, nekem 350 körül volt a max fsb az E5200-al...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na rákezdte a kékhalálozást a rendszer... Csak úgy asztalon, zenehallgatás, msnezés közben...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sziszifeca #8975 üzenetére
Jobb ha csak Ő tudja.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na itt vannak az igazi - fokok...
Hajrá... Nekem kicsit messze van az erkély...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #8818 üzenetére
Hát nézd, ha utazni kell, és ha már oda el tud jönni egyedül... Akkor már...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #8813 üzenetére
Igaz, nekem vonatozni kell, lehet nem csak nekem, de végülis, ha lesz ilyen, én benne vagyok egy ilyen összeröffenésben.
Úgysem voltam még ilyen összeröffenésen..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Jakab66[hun] #8780 üzenetére
Hát én egyszer néztem bele a 790-es EVGA FTW lap bios-ába, elsőre mondhatni megijedtem tőle, hogy úr isten, mennyi minden...
Ákos, priviben minden adat elment a listába kerüléshez, vagy kell még valami?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Jakab66[hun] #8774 üzenetére
Remélem segített is valamit...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Jakab66[hun] #8759 üzenetére
Havernak 790-es lapja van... nemtom, hogy az segítene e vmennyit. Ő is kíváncsiskodott pár dologról, hátha segít. [link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Jakab66[hun] #8757 üzenetére
De most nem azért, de nem sok ez egy 1,1V VID-es procihoz képest?
Hiába megy magas órajelet, ha a prime-ot eldobja, akkor előfordulhat, hogy máshol is előjön hiba, egyszercsak.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Jakab66[hun] #8755 üzenetére
Hát, akkor lehet, hogy kifogtál valami antituning procit...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
akoska07 #8743 üzenetére
Volt itt már minden, alul fesz is. Majd vmelyik nap összeszedem már a dolgokat, vid meg minden egyéb, aztán lehet bővíteni a táblázatot.
1,2V, vagy felette már az 1. mag elkezd eléggé melegedni, 65 fok környéke, aztán úgy voltam vele, hogy annyi pluszt már nem ér. Majd lehet így fsb-nként ki próbálom, hogy így mennyi a max, aztán ennyi.
4,1Ghz tuti nem lesz meg ezen a feszen, legalábbis sztem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, úgy tűnik, hogy 477*8,5-nél megállok. Elég lesz ez. Ennyit tud a cucc értelmes hőfokon, zárt házban. Hát hiába, meleg ez a fránya penel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
1 kérdés, az E8400-al meddig érdemes elmenni feszileg? Ugye persze terhelve. Gondolok itt arra, ami úgymond normális határok között mozog.
És akár állandó használatra is mehet. Holnap de. tervezek tesztet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nha, úgy néz ki, hogy most hétvégén lesz egy kis szabadidőm, és megnézem, hogy mit tudok kezdeni a hűtővel, vagyis, hogy mennyi lesz a max, remélem, hogy olyan 4,2ghz összejön értelmes fesszel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #8438 üzenetére
Hehe, na ja.
Ki kéne próbálni, hogy 1,2V-n mit megy a cucc, csak lusta vagyok rebootolni... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #8436 üzenetére
Ehh....
Ezfájt..
Boot sequence?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #8434 üzenetére
Ja... Vagy várják a mikulást?
-
hackeeeee
Jómunkásember
No, feltettem a coolink ventit, így már azért kicsit jobb. Proci kb még 3-4 fokkal hűvösebb.
Így meg van az a különbség, amire számítottam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Xigmatekkel első kör.
Végül csak a gyári venti maradt rajta, mert nem bírtam kiszedni a gumi bakokat. -
hackeeeee
Jómunkásember
Na lehet, hogy még a héten lesz teszt a Xigmatek Scorpionnal. Attól függ mennyire lesz időm szerelgetni..
Hát ha már droop, nekem a gigával 1,2xx van beállítva, terhelve így vmi 1,06x 1,08xV-t kap...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Erre lettem volna kíváncsi, köszönöm.
Csak azért is kíváncsiskodok, hogyha majd teszem fel a hűtőt, akkor úgyis szét kell szednem, és akkor rá tudnám tenni, ha kéne, mert ha már fel van rakva a borda, akkor nem lenne a legkönnyebb.
De akkor marad az 1 venti.
Köszönöm nektek.
Coolink SWiF 2 120P venti a gyári Xigmatek helyett, megérheti kicserélni?
A hangjával nincs bajom, megszoktam, hogy szabályozza, max terhelésen azért van hangja, de alapjában véve elég halk, még játékok közben is, amúgy a Coolink légszállítása 60.4-127.6 (mł/h), a xigmatek meg 61.375 CFM, és nem tom mennyi lehet a váltószám.
-
hackeeeee
Jómunkásember
sziasztok! Kérdés hűtő témában.
szóval, ezekre a nagyobb bordákra megéri 2 ventit feltenni? Gondolok itt pl a xigmatekre, megahalemsre és társaira
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tom_tol #8207 üzenetére
Most azért nem fogok 10enezrekért hűtőt venni, inkább elég a 4ghz. Volt toronyhűtőm, OCZ Vindicator, relatív ugyanolyan szerkezetű volt mint a Scythe Ninja-ja, és még rosszabb volt mint ez, az E6400-at sem tudta rendesen lehűteni....Szal megingott a bizalmam ezekben a "torony" hűtőkben is. 7700CU-m volt eddig a favorit, csakhát ő meg kicsit elöregedett.
@johniee: Nekem 1,184V-n már 65fok körül jár PWM-mel.. Hűtő a leírásban.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hm, megpróbáltam 24/7-re 4,1Ghz körül, de terhelve már 65-66 fok szegény, ígyhát úgy döntöttem, hogy megállok 4Ghz-n, jó ez így, és így 60 fok fölé nem nagyon megy, persze prime alat.
@ákoska: E71.
Jó kis teló ez, csak nekem nem tetszik, bár neked kell tetszen, nem nekem.
Nekem 5800 van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #8160 üzenetére
Az tudom, hogy volt egy olyan xeon proci, ami ment 775-ben, de nem tom, hogy pontosan menyik, asszem talán vmelyik 6000-res szériásból készített xeon proci volt ilyen. Mondjuk lehet ebből több is volt, ezt nem tom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
akoska07 #8155 üzenetére
Nyehehe, na kösz.
Én se tudtam, hogy miért van, utána máskor is volt áramingadozás, akkor nem csinálta. Amióta van szünetmentes, meg a Corsair van, azóta végképp nincs.
Csakhát ha van valami, és ha 1 pill-re ugye aksiról megy a vas, akkor szépen zúg a táp, dehát ezt annak idején megmondták nekem, hogy előfordulhat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tom_tol #8152 üzenetére
1szer volt ilyen... Amikor úgymond folyamatos áramingadozás volt. Ki be kapcsolt a gép, de úgy, hogy visszajött még az asztal, na mondom inkább kikapcsolom, mert nem tesz ez túl jót a cuccnak. Szal monitor ki-be kapcsolt, meg hallottam, hogy vmelyik vinyó kattogott is...
Kikapcsoltam, kimentem a szobámból, másik szobában láttam, hogy még ingadozott az áram, ki be kapcsolt a tv, villogott a lámpa, visszajöttem a szobámba, és már ment a gép, állt asztalon. Mondjuk ez még a Chieftec 550es tápommal volt.
A másik részhez: Sztem tök jó dolog simán asztalon összeépíteni egy gépet, és ha ott megy..
De ez érdekes, ha simán asztalon összerakva nem megy, ilyet még nem tapasztaltam. A p35-öm is elindult simán ház nélkül.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged