- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #13726 üzenetére
Jó ez.Most így állok.Minden alapon,igaz ez idle állapot.Jó a biostar lap nagyon.Teccik.
Procit is újat vettem,nem tesztelt.3.6-ot belövöm és csókolom.Jóval gyorsabb mint az e8xxx,és nekem a q9xxx-nél is jobban teccik.Most néztem dirt2-be 3-4fps-el több van mint q9505s-el.Az alaplap marad mindenképp véglegesen.Procit majd cserélek egyszer ha kijön a corei5 750 32nm-es változata.A corei5 750 most is veri lazán a q9xxx-et,az meg még jobb lessz,de ez is jó most nagyon.Majd állítgatom még.Azt se tudom mi merre,mert teljesen más mint a p45.
Még holnap újra kell rakni az oprendszert is mert teli van minden giga progival,p45 után.Kicsit be van kavarva már a win7,de majd holnap tisztába rakom.
-
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #13712 üzenetére
Majd leszünk hétvégén jobban.
Holnap jön nekem is az iponból a cucc.Most melózok keményen.
Vártam Z_Mesterre,de hát nem várok tovább.Vettem zsír újonnan biostar lapot is,procit is,ami most elsőre bolti zsír új corei3,nem válogatott.Megy majd ahogy megy,és 3x1gb 1600mhz ram lessz mellé.4gb felesleges,mert 32bites rendszernél úgyse látja mindet,így ezzel is spóroltam 10k-t.Holnap meg is jön szerintem,mert néztem ipon-nál,csomagolás alatt van a cucc. -
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #13658 üzenetére
Egyszer csak abbahagyom.Franc ebbe meg abba aki kitalálta a processzort.
Amugy állítólag nagyon feljött az asus a p55-be.p45-nél giga sokkal jobb lett tuning terén,bár asus inkább mindíg is a stabilitásra ment jobban,nem a tuningra,de most jól mennek ott is.Szóval vagy asus,biostar,dfi,msi.Ezek közül kell választanom 1-2 napon belül.
-
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #13656 üzenetére
Hát mi vagyok én.
Hány ud3r lapot adjak még neked?
Amugy kíváncsi leszek rá hogy megy majd ez a lap nálad.Lehet nem megy majd jobban,de a dropp nagyon jó.Nekem a 4 magossal is csak 0.016-ot droppolt llc-vel.llc nélkül meg 0.034v körül.Na majd teszteled úgy is.
Nekem meg lehet ilyen lapom lessz.Még nem biztos,mert nem ólcsó,de a legújabb technológia.Ezen már nem aluminium vagy réz hűtés van,hanem valami kerámia ötvözet,ami tesztek szerint nagyon jó,meg van benne több újítás,kondik terén is.Meglátjuk.
Úgy döntöttem elsőre valmi jó lap lessz,és jó ramok,amik fikszek ált,és proci meg csak corei3 lessz,mert most csak arra marad keret.Z_Mesterrel már beszéltem,kedd körül talán kap megint válogatott procikat,és néz nekem valami normálisat.Utána meg majd cserélgetem a procikat úgy is. -
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #13616 üzenetére
Ment pü.
Amugy amit eddig írtam hogy alig van dropp,azt hittem majd 4 magossal több lessz,de nem lett.Biosba 1.200v-cpuz-be 1.184v.A legjobb ud3r lapom eddig.Az egész konfigból ezt sajnálom a legjobban. -
-
-
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #13500 üzenetére
Hát így van ,én írtam.Most is így látom,de mondom ha többen azt mondják megéri,akkor csak lehet benne valami.mhz-re a 3.6 nekem bőven elég,több nem kell.
13498) DroiDMester: Hát az okés,de most is 4 hengeres van,és ez legalább valós 4 henger,és keveset is eszik.A másik amit kérdeznék hogy több corei3-mat láttam már linx-el,és GFlops e8400 szintjén van.Ez most milyen?Nálam majd a duplája kevesebb mhz-n.
Hát még átgondolom. -
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #12919 üzenetére
Meg amugy is, te még nem is uppoltál.
de már azt szeretnéd tudni mi lessz.
Na még egy kicsit maradok,utána menni kéne aludni.mert reggel meg meló.Mondjuk majd alszok a melóhelyen.Megint nem birok aludni egy proci miatt.
Holnap meg fel kell adnom a brutál e5200-t is.
Azt lehet kár volt eladni.Na de minek tartogassam.Pénz az is. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kimi02 #12695 üzenetére
Ilyen szinten úgymond a kíváncsiság miatt szoktak váltani...
Lipinek egy TWKR procit adnék...
Ezzel eljátszadozhatna.
@darál0w: Ezé fogok aludni rá párat majd, hogy mit vegyek...De lehet valami olyat amibe alapból vannak ezek. Vagy a fene se tudja... Én nem zsákbamacskázok, annyit nem ér a dolog...
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #12324 üzenetére
Nekem Engusz ezeket küldi hamarosan:
- 2 db Scythe Ultra Kaze, 3000 RPM
- 1 db Scythe Kaze Q fekete előlapi ventilátorszabályzó
- 4 db Inline PWM hosszabbító, 30 cm
- 2 db Noiseblocker BlackSilent Pro PK3
- Cooler Master 3T4-es keret.Na lépek aludni, szar hosszú napom volt ma.
Jó éjt mindenkinek!!!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
kimi02 #12314 üzenetére
attol ittmaradok én, meg ugy is visszaállok...mondom egyelőre csak proba...a775ös foglalatnak meg vége, szal arra már biztos nem térek vissza...majd vmi i-s rendszerrel visszatérek
(#12313) hackeeeee most néztem logoutodaT. tavaly oktoberben olvastam, h bejön az iphone vodánál angliába...ez janárban meg is történt, de egyhamar sztm nem ér ide...ha meg ide is ér, biztos, h elkérik az árát...
-
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #12176 üzenetére
Na kész a teszt.
E5200@4200mhz@1.312v-1h blend -
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #12172 üzenetére
Hát próbáltam az 5ghz-t de nem nagyon akarja.Agyonfeszelni meg nem fogom.biosból 1.6v-nál nem akarok meleg szobába többet adni.Annyira nem is izgat,mert jó ez a 4.8ghz az e5200-től,1.5v alatt.Még max fsb-t néztem.Ennyi.vtt 1.20v-n,mert hiába emeltem tovább 1.35v-ig semmi változás,tovább meg nem emelek vtt-t.
Most megy a prime 4.2ghz-n.12174) lipi67: Na majd kiteszteled a biost,és akkor tudsz véleményt mondani.Nem 2 perc az,és nem 1-2 teszt mutatja ki hogy jobb-e,vagy nem.
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #12141 üzenetére
Hát.. a lányom gépében én se merném, agyon ütne
(#12142) bzs73:Mennyiben a bios érdeme ez? Már van valami átfogóbb képed az F10c vs F12-ről?
Érdekelne nagyon..(#12144) kimi02: Miket nem csináltok Ti! Szép!! (Szegény gyerek, asszem lassan új gépet vehetnél neki, mert már ezzel is Te játszol
(#12149) B4l!nt Azt mondod, hogy jobb mint az F10c?
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #12052 üzenetére
Rohadna meg.
Nálam furmark se indul, open GL -t irkál ki
Tegnap feltettem a 9.9-et és..Ez a baromarcú win7 írja, hogy frissíti a vga-t. Mondom ok, nekem már mind1. Erre mire frissítette? 9.7-re..
Hát..nem olcsó, viszont az 1,2cm még lehet gáz nálam (lehetne).Köszi szépen!sz.j: Nem tudom milyen lap az. Elvileg csak megközelíteni tudnád a régi eredményeidet wolf alatt. Erre..
Kíváncsi lennék, quad alatt mit hozna.
-
-
-
Sziszifeca
őstag
válasz
kimi02 #12022 üzenetére
Na, grat.
Nekem is jobban menne ettől is F12-vel?[Enyém_VID\BIOS] Lehet kipróbálom én is majd az F12-t.
-
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #12025 üzenetére
Na jól van,az a baj hogy eddig még csak neked jött be.Nekem nem,meg akivel eddig beszéltem azok is visszatették az f10c-t,de hát konfig válogatja.
Én már kezdtem volna megbékülni vele,de hogy az et6-se megy vele az betette a kaput,mert finomításnál szoktam használni azért.Indulni indul,mert valakinek el se indul az et6,de ahogy állítok akármit is kifagyok.Na mindeggy. -
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #12012 üzenetére
Ja! Ház: Nálam most kben nagyon jó a cucc. Nem vicc, ha felteszem az oldallapot 2 °-ot csökken a magok, vga hőmérséklete. (Hdd-lap 1°-ot)
Jó a huzat bent,s ez a lényeg. (már úgy értem, hogy alapból a házban, hisz most még csak "beledobálva" vannak a benne a cuccok.)
Jó éjt!
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #12010 üzenetére
Hogy vagy megelégedve a 3000-res ventivel? Most akarok 4db-ot venni..
Nekem 2db 120*38-as 2600-as venti , meg 1 120*25-ös 2000-res van, de most majd jön a nagy modifikáció
a [félkész terv] -
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #12010 üzenetére
Hát ahol a lap a hőmérsékletet méri ott pont nálad se lehet nagy hőmozgás,mert ügye a vga alatt,hátul van a lapszenzor.Még ált azokba a házakba jobb a laphőmérséklet ahol lent van a táp,és így fentebb van a lap,és jobban éri a levegő a lap szenzorát,de nálad pont nem így van.
Amugy hova rejtetted a tápot?Előre valahova? -
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #12004 üzenetére
No!!! Szép!
Még 135MHz plusz ezen a feszen és kezdhetek sírni
Komolyan: Kérdés, hogy mi miatt! Nem hinném, hogy a bios, inkább Te voltál ügyesebb, nem? Ha bios..teszem is fel (neeem). Győzz már meg! Az okozatot linkelted, de mi az oka????(#12005) sz.j: Minden tiszteletem a Tiéd
. Ennyit tesztelni fáradatlanul u.azt a procit. Van türelmed, ez tuti!!!
Az quadom is beindul azon a feszen: [link], imádom is érte -
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #12002 üzenetére
Hát proci mondom ugyanúgy megy,de ram is lassabb,et6-se működik,de nekem mondjuk csinált hülyeségeket prime teszt alatt is.Olyanokat ki írt a prime hogy csak lestem.Illegal hardver error,meg ilyenek voltak,a képen.De hát konfig válogatja.Hátha neked bejön.Nekem nem jött be.
-
yolan
őstag
válasz
kimi02 #11968 üzenetére
nálam eddig jó az f12, feszekben nem tapasztaltam semmi extrát, bár e8400-ról e5200 váltásakor frissítettem, ami feltünt, lehet van régebbiekben is a quick boot, ami tényleg gyorsabb valamivel, ja illetve izé, nálam kisebb tRD-t bír ezzel a ram, de ez lehet a nem 1:1-es arányon járatás miatt van
-
bzs73
őstag
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #11811 üzenetére
Köszi! Asszem mi rokon lelkek vagyunk
(#11812) kulerr : 1okot mondj, miért lenne jó nekem egy i-s széria. Nincs játék (sims+Wow), nem konvertálgatok, hisz nem szokásom családi videjjók készítése. Nem rippelek, ami dvd-ben van s aviban kell..úgy szeded le a netről ahogy , s amilyen formában akarod. Másnál meg. Ha belépsz netre, táblázatot csinálsz excelbe stb..Aki megmondja, hogy 3200-es cerka vagy i7.. zseni, vagy övé a gép és alapból tudja..
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #11800 üzenetére
Fogalmam sincs! Nem is értem..
Lehet, hogy a proci tiltana? (illetve a bios olvas ki belőle valamit? Ha igen, szívás. Vagy mivel a láb a lapban (és kitörni ugye nem olyan jó..) lakkozni kelle-ene valahol (vagy ragasztani) a procit.. Az is lehet, hogy valami bug, tényleg fogalmam sincs!(#11801) darál0w : Semmi. Van itt 3db p3-as proci, egy hdd. Ezeket viszem debrecenbe annak a srácnak aki gyűjtöget mindet[link]. Még lehet lesz 1-2 486-os, vagy p1-es gép, stb..majd kiderül útközben. Itt nem sok a hely, dobozoknak stb..Pici cuccok meg..1 ram, cpu úgy tűnik el..(Bogi gyűjtöget?
) Észre se veszem. A lakásban napi szinten hagyom el a cigit, gyújtót, tfont, távkapcsolókat..
Na tényleg joccakát!
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #11796 üzenetére
600 MHz..esélyem sincs..
1,43v-on indultak a ramok 667-en, de be-behaltak. 1,53v/ 800-nál kezdtek éledezni..de az se hawaii.(#11797) darál0w: Nem hiszem, hogy az UD3R-nek a Team Xtreem az ideális párosítása, ez az 1ik. Másik maga a ram. Ugye 1200MHz, s gyári fesz 2,35-2,45V..
Nem szeret 800MHz-eken szaladgálni, igaz, nem is ezért van.
Nem baj, hétfőn hozok Debrecenből kölcsön ramot. Igaz..Az meg ChellShock lesz..,[B](#11798) bzs73 : Én is lépek lassan asszem, reggel kezdeni kell főzőcskélni..
Jó éjt mindenkinek!
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #11786 üzenetére
1 köszönöm szépen?
-lövésen sincs, de keveset az tuti.-darál0w
"1 hetes élettartamot fog megélni" -Ha jövhét lenne, akkor kb, mert hétfő-kedd-szerda nem ok, péntektől meg hétvége akkor a törpéim ide se engednek.
Ha utána való hét....-kben azt se tudom mik ezek a procik.Kis FSB nyócvanezres szorzó..A gáz az lenne, ha 210-es FSB-t nem tudna..(bakker..nem fog tudni..) mert 840-en nem fognak beindulni a ramjaim... -erre nem is gondoltam eddig..
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #11396 üzenetére
EZ is kell! A fanatizmus. ( ha már úgy is leakoholistáztak minket..
)
lizakattila
Köszi szépen, kíváncsi vagyok.Szerintem a körül mozoghat, bár egy q8200-at..be lehet vele fogni, asszem.
(#11398) darál0w: Megtartani kicsi, játszani meg sok, luxus. Nem tudnék sok mindent kezdeni vele, hacvsak nem 2.gépet építenék köré. Nekem a q9550-es tökéletes
#11399) kimi02
Jó éjt! -
darál0w
Jómunkásember
válasz
kimi02 #11343 üzenetére
sok hülye, meg el is hozta volna vmelyiket....így menjen el vásárolni vki aki nem ért hozzá...
(#11346) lizakattila
de kevésnek tűnik nekem az a 2 mag
de biztos jol jártál vele és hasítani fog.
(#11352) Aggregátor
másikra már írtam rá,m de itt sem tudom szo nélkül hagyni a kis jegyzettömbödet -
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #11334 üzenetére
Érti a fene! Hülye dolog ez a vga
(#11335) Aggregátor : Olyan kép nem lesz amin szerepel az MCH-VTT . ET6-ot nem nagyon használom, s ha igen, akkor is badarságokat mutat, nem azt amit biosban lőttem be. Hátha maradt 1-2 jegyzet..Szétnézek!!!
(#11336) krammerka : Hogy Te milyen kis figyelmes vagy!! Jogos! Itt nincs meleg (hideg se) de a nap..Bakker...
Tegnap mielőtt tuningba fogtam volna, direkt nyomtam egy everestet, hogy lássam, honnan indulok ha oldallap levesz és ablak kinyit. Hideg is volt, nem mint és..asszem a kép magáért beszél.[link]Egyedül a dhh értéke elfogadható. Proci..terhelésnél se melegedik, de kinti -8°-nál is itt indít alapon, és csak 1,2v-ot kapott..Esélytelen vagyok, s ez elszomorít. Nekem kinti -25° kéne, hogy 10°alatt legyek.. -
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #11328 üzenetére
[nálam ez lett] (jobboldali) Nálad miért van sikkal több adat???
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #11323 üzenetére
Hol laksz? Kerestem a térképen, de nem találtam.
Valahol Szfehérvár környékén, nem?
Van arra zsé..(feleségem szhelyi..)#11324) Aggregátor : Én asszem 17k-t fizettem cak-pakk(1.680 a posta volt) de nézegettem valami Tizenakárhány FT-os Asszem Corsair vmi 50-es vizet..Őszintén? Nevetséges. Nem adnám a TRUE -ért.
Én egy szuper légért adnék 30k-t is, csak tegyen csodátAmúgy meg..Elég lenne nekem asszem a gyári is, ha nincs tuning (úgy értem, 24/7-re alég lenne, akkor nem tuningolok..)
Most felteszem az ATT-t és a vga 62°-át leszedem 10-15°-kal. )0,7v 100/250 lesz
-
barnam_
nagyúr
válasz
kimi02 #11323 üzenetére
Hát 14-15k-t biztos nem adnék léghűtésért. Akkor már egy "kicsit" hozzáteszel, és van egy vízhűtésed. Persze nem a subcoolingos márkás cuccokra kell gondolni, szerintem egy olcsóbb cpu blokk, autó fűtő/hűtő radi, meg valami pumpa elég lenne (kezdésnek). Persze ez macerásabb mint felrakni egy léghűtést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest