Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz Z0C! #78641 üzenetére

Olvasd el amit márciusban írtam: [link]

Engem ennyi év kihagyás után 8k-ra sorolt be elsőre a Premier. Most játszom 17-18k környékén. Ezt is írtam már párszor (valószínűleg nem olvasod a kommenteket, csak írsz), hogy tapasztalatom szerint 15k környékén van egy ugrás, ahol már kezd teljesen értelmessé válni a játékosok többsége. De ez nem jelenti azt, hogy itt is mindig minden rózsás. De nagy százalékban az.

Ezek mellett, én folyamatosan néztem tutorial videókat. Gyakoroltam a gránátokat training mapokon. A spray control-t, és a counter strafe-et. A héten például a callouts-okat ( a pálya részeinek elnevezéseit) rágtam át. Mert volt párszor, hogy leblokkoltam mert nem jutott eszembe az adott pályarész elnevezése, vagy simán nem is tudtam, hogy mi a neve.

Ezzel azt akarom írni, hogy nem csak a társak miatt kell panaszkodni. Tenni kell azért is, hogy mi jobbak legyünk.

Az amiket te írsz, azok siralmasak. Siralmas helyzeteket írnak le. De én tapasztalatból mondom, hogy nem ennyire rossz a helyzet. Ha nálad ez van, arról te is tehetsz. Ezen gondolkozz el. Én is kikeltem már párszor magamból itt a társak miatt, de a győzelmi arányom 60% körül vagy felett van. Szóval a helyzet nem annyira rossz.

Szerintem ha végigolvasnád a kommentjeimet március óta, mióta elkezdtem játszani, látható egy fejlődési ív. Már csak abban is, hogy hogyan láttam a játékot, és a játékosokat az elején, és ahogyan most látom. Valami ilyesmire kellene törekedned neked is.

Új hozzászólás Aktív témák