Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

Elkezdtem mostanában újra játszani a játékkal, mármint a CS2-vel elsőre, mert ezzel még sosem játszottam. Egy jó 13 éve szerintem én nem CS-ztem, mióta a fiam megszületett. De előtte beletettem kb ugyan ennyi évet 1.5-től Source-ig. CS:GO-val már aktívan nem játszottam.

Ezért most olyan, mintha nulláról kezdeném. Kezdem azt gondolni, hogy a régi emlékeket, a jó skillemről, lehet, hogy csak az idő szépítette meg. :P Azok mellett, hogy tisztára elkapott a nosztalgia, hogy újra CS-zek, és tetszik, azért nagyon látszik a kihagyás. Nagyon. Sok dolog szokatlan, sok az újdonság, és a tanulni való. Nézegetem is bőszen a tutorial videókat, például a smoke-okról, meg mindenről. Na meg a meccseket is nézem, azokból lehet sokat tanulni. EPL 21 most kapóra is jött, mert egész héten volt mit nézni. És szurkolni Torzsás úréknak persze. ;) Szóval a lényeg az, hogy baromira tetszik.

Először nyilván casual-ban kezdtem el játszani. Tök jó, hogy így mapokra van osztva a matchmaking. Bár az állandó de_vertigo-n nehezen tudtam túltenni magamat. Régen az a map szinte nem is létezett(senki nem szerette játszani). Itt meg valamiért állandóan azt szavazza meg a nép... Ráadásul az általam imádott de_train helyett! :)
    Aztán jó pár nap után, felmerészkedtem ranked-re. Nem akartam hamar, gondoltam ne csesszem el mások játékát. De gyerekek, amilyen emberek ott vannak... tyűűű.. Van, hogy simán beírja a csapattárs, hogy ő most játszik először Ancient mapon. Kérdezem tőle, hogy de akkor miért jelölöd be a map poolba? Vagy miért nem mész casual-t?
    Na mindegy, én se vagyok jó. De kegyetlen híg a felhozatal. Jah! Micsoda "véletlen", az első ranked meccsen rögtön cheater csapattársam volt, nullára nyertünk. Én nem is figyeltem, de a csapattársak írták neki, hogy ne csaljon már...
    Engem egyébként sem foglalkoztat az, hogy csal e valaki. A sok év alatt szerencsém volt elég profi játékos ellen játszani, és ott megtanultam már, hogy vannak "csodák", és az én szintemnél van sokkal feljebb. Nem azon kell kattogni, hogy csal e az ellen. (Egyik este már régi ismerősök hívtak mixelni, de azért még udvariasan elutasítottam.)

Kíváncsi vagyok mikor fogok rankot kapni. Mert ez ügyben nem túl informatív a game. Rágoogliztam, és ha jól értem, minden mapon kell 10 győzelem, és utána sorol be? Az nekem még el fog tartani egy ideig. :)
    Most gondolkodom is egy gamer monitor beszerzésén. Bár a gépünk is iszonyat régi, mert én sok évre átmentem konzolozni már sok éve. Szóval a monitor azért foglalkoztat, mert eddig mindig csak 60Hz-en CS-ztem. És már kipróbálnám valami jobbal. Ma meg már elég olcsó egy 240Hz-es monitor is.

Skinek. Ez a skin téma nekem teljesen kimaradt. Tudtam róla persze, meg olvastam a híreket, ha valami nagyon extrém áron ment el, de sose értettem, és sosem érdekelt. Mert régen tilos is volt skint használni. A GO-val meg egy feature lett. Nekem az egész fura. Szóval úgy voltam vele, hogy nekem nem kell skin. Lőni kell jól, abba meg a skin nem segít. Na, ez a gondolatom nem tartott túl sokáig, mert szombaton vettem skineket. :DDD De csak nagyon alapokat, nagyon olcsón. Minimal wear-ek közül válogattam. Például a Minimal wear Ice Coaled AK-t nem voltam hajlandó kifizetni, csak egy Crossfade-et. Szóval ilyen, tényleg low árkategóriára gondoljatok. Mondjuk az AK-t leszámítva, szinte mindenből StatTrak-et vettem. És minden fegyóra vettem Torzsis matricát. És most ilyen jóleső mámor van, hogy fú de jól néznek ki a fegyóim. ~40 évesen... mint egy gyerek. :D Egyébként ezek a külsős skin oldalak megbízhatóak? Hogyan működnek? Mert én csak a Steam market-ről mertem venni. Pedig ezen az oldalon nézelődtem, és itt listáz jóval olcsóbb trade oldalakat: [link] Mik a tapasztalatok, tanácsaitok ez ügyben?

Létezik ma még olyan magyar oldal, mint amilyen a cs.hu és a Hentesék féle counter-strike2.hu volt?! Utóbbi még működik, de az egész egy fogadás reklám úgy látom. Mert nekem az is fura, hogy itt sem pörög a topik. Pedig ha valami, akkor a CS2 az nagyon pörög manapság. A jó öreg hltv.org az még megy.. 200 éves az is minimum. :)

Torzsi. Nem semmi a srác, hogy 2024-ben Top 20-ba választották. Soha az életben nem volt még ilyen sikeres CS játékosunk. Néztem most sok meccsüket, tökre örültem, hogy a döntőbe jutottak. Jó, hogy van kinek szorítani. És nem tudom, hogy általános e, de a magyar közvetítést néztem, teljesen rendben volt. Ez is sokat fejlődött az évek alatt.
    Torzsi ezen a clutch-án rendesen felugrottam a kanapéról: [link] :) Fuh, de gyerekek ez a donk... :U Jó mindegy, ő még kisgyerek... :)

Szóval most nagyon élvezem, megvan a lendület. Kíváncsi vagyok meddig fog tartani. Mert manapság már nem a játék az első. Nagyon sokat tekerek országúti bringával. De szerintem mellette lesz helye a játéknak is majd. ;)

Új hozzászólás Aktív témák