Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz fntastic #28899 üzenetére
neked ők tűntek esélyesebbnek, nekem meg natik, én is néztem a meccseiket és az alapján. Elég emberfüggő volt szerintem a megítélése mondjuk nem nagyon izgat a vesztett tét, benne van a kalapban ez mindig
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Arkennys
addikt
válasz wannnabeees #28892 üzenetére
poénhegyeket is mondhat, akkor is veszít a nipli
-
Bjørgersson
félisten
-
Arkennys
addikt
válasz SamS20 #28889 üzenetére
szerintem a mennyin megy a vita kérdés eléggé egyénfüggő. Nem mindenkinek többszázas inventory figyel be, szóval egy 10-20 veszteség is úgy érinti, mint mást a 240. Ez a meccs kb eléggé random szerencsejáték volt, totál 50-50 induló oddsal. Épp ezért volt nem túl rossz a szorzó rajta, aztán ez történt, evvan
-
SamS20
senior tag
Mennyin megy amúgy a vita? 10-20-30 €?
Mert ha igen akkor puff, ha csak nem 100 felett veszítettel akkor szerintem felesleges sírni rajta.Nem tudom h te milyen oldalak vagy oldal alapján fogadsz, vagy csak a saját megérzésedben bízol de bizony ez is szerencse játék ahol napi szinten millió dollárok cserélnek gazdát
(Múltkor olvastam h az aznapi betek értéke elérte az 1 milliót.)Mint minden ilyen üzemnél nem csak a csapatokat kell figyelni h ki a jobb ha nem rengeteg külön felé dolgot is
-
mepet
addikt
-
fntastic
aktív tag
Egy poénon ne akadj már így ki... Amúgy is az esélytelenebbre fogadtál... Miért kellett volna bejönnie? Az NiP egyénileg és csapatként is rohadt erős.
-
freeknight
őstag
Dehogy rossz szándékból írta. Ennek a fórumnak 90%-a rühelli az fnaticot, például regener is. De mindegy is, babonán meg hiten nem fogok vitatkozni, én azt már kinőttem.
A lényeg, és ezt mindenkinek mondom: a lounge-on soha ne fogadjatok drága skinekkel. Nem is az esport kiszámíthatatlansága miatt, hanem mert olyan felháborítóan alacsony oddsokkal dolgoznak, ami egyszerűen nem éri meg a kockázatot. Én imádom a sportfogadást, de ide max 1 euró alatt teszek téteket. Megmarad az izgalom, és nem fogod a hajadat tépni.
Általánosságba meg: mindig annyit tegyél fel tétnek, amit nem fogsz sajnálni, ha elbuksz. Ez minden fogadásra, szerencsejátékra vonatkozik. -
wannnabeees
aktív tag
-
mepet
addikt
válasz freeknight #28872 üzenetére
Valamit alaposan félre értettél. Én csak annyit írtam, hogy fogadtam. (Ezt is 100% jószándékból, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy végre működik a lounge.) Ő pedig utalt rá, hogy úgyis veszíteni fogok. Ez 100% rossz szándék, az "ördög falra festése". Én pl. meg fogom tanítani a fiamnak, hogy sose tegyen ilyet, mert valós szerencsétlenséghez vezet. Ezt lehet tekinteni babonának, vagy akár a múltbéli tapasztalatokra alapozott törvényszerűségnek. Ez a példa is alátámasztotta ezen törvényszerűség örök igazságát.
-
wannnabeees
aktív tag
válasz freeknight #28872 üzenetére
Én azt hittem, hogy csak poénkodik ezzel a "nem elhanyagolandó mértékben regener fórumtársnak köszönhetően" mondattal.
Viszont ha tényleg így gondolja, akkor az(#28873) mepet
Egyelek meg téged, hogy ennyire nem értetted meg a mondani valómat.
A CS az taktikai játék igen. Viszont elsősorban lövöldözős játék. Hiába vagy jó taktikus ha nem tudod lelőni az ellenfelet. A fejed tetejére kenheted az összes elméleti dolgot, ha gyakorlatban minden helyzetben te kapod a fejest.Még egyszerűbben:
CS-ben a taktika kötelező, de nem elégséges feltétele annak, hogy jó(k) legyél/legyetek egy meccsen magasabb szinten.
Nem azt állítom, hogy az fnatic játékosai nem tudnak lőni...dehogy is. Viszont tegnap ez a része kétség kívül jobban ment a NiP-nek.[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
válasz wannnabeees #28870 üzenetére
Azért szerintem a taktika 1.4 óta nagyon fontos minden csében. Előtte kevésbé volt fontos. 1.3-ban kibunnyztál a kapu mögül, és a levegőből szállt a desi fejes, 99% pontossággal, ha elég jól céloztál. Ott még a skill volt a legfontosabb.
"Hiába jó a taktikád, ha képtelen vagy lelőni az ellenfelet." Tehát egy ninja def akkor micsoda?
Na jó, tényleg nagyon jól lőttek, ez igaz. Jelentősen jobban, mint a fnatic.
-
freeknight
őstag
Mennyi ilyen emberkét látok tippmixen is
Talán nem kellett volna fogadnod, ha nem bírod a veszteséget. Ez nem befektetés, garantált kifizetéssel, ez szerencsejáték. No offense, de ilyen semmi dolgok miatt (mert neki jobb meglátása volt), nagyon nem kéne másokat letámadni . -
Xero
nagyúr
Végig néztem mind a három map-et. Nem egy, nem két 2 v X szitut hozott le a nip pont a csapatmunka miatt.
PL: Mirage CT oldal. 2v5, A-n bent van a fnatic. Maikelele megérkezett ct-ről, lőtt két entryt. Tudta, hogy tetrisen még van egy és valahol planton is. Azt is tudta, hogy ház fogva van mert jön GR mozi-átkötő felől. Szépen ráwalkolt ninjara és fentről kikapta. Ekkor GR berobbant és elintézte a tetrist. Tudták, hogy csak T fele lehet az utolsó és Maikelele elkezdte szedni annak ellenére, hogy GR-nál volt def. A megoldás egyszerű volt. GR-nak két pozit is kellett tartania, ami ha wp-vel mellé megy b*szhatják. Szépen le is hozták.
Sok ilyen volt még.
(#28869) light0416: Kocafej, ahogy pl Maikelele is mozgékony wp-s. Ha adja nekik, akkor nagyon adja, ha nem adja, akkor semennyire sem adja. Ez KennyS-re is jellemző, de neki stabilabb a teljesítménye. Moe is ugyan ilyen. Ezzel szemben megnézel egy device-t, ő inkább szögeket tart mereven. Stabilabban lövi, viszont ha ki kell mozognia és gyorsan reagálni, akkor gyengébb.
[ Szerkesztve ]
-
wannnabeees
aktív tag
Én végignéztem a 3 mapot. Tény, hogy nincsenek annyira fejben ott, de megérdemelten nyertek.
Ha kicsit jobban koncentráltak volna, akkor ennyi esélye sem lett volna az fnatic-nek.Abban igazad van, hogy most a csapatmunkájuk nem volt makulátlan. Viszont ez még mindig first person shooter játék és nem first person tactical. Hiába jó a taktikád, ha képtelen vagy lelőni az ellenfelet.
[ Szerkesztve ]
-
light0416
tag
Én néztem a meccset, nyertem is vele. De az, hogy makkolás volt erős túlzás, ha jobban megnézed JW nem egyszer lőtt mellé WP-vel, sőt volt hogy egymás után háromszor sem találta el az ellenfelet. Flusha is nagyon rosszul játszott, és ezt kihasználta a NiP. Ennyi történt..
Iphone 14 pro
-
mepet
addikt
válasz regener #28829 üzenetére
Na köszi! A falra festetted, és veszített is a csapat... Köszi mégegyszer! Remélem neked is hasonló szerencséd lesz a jövőben!
Néztem a fnatic-NiP meccsekből az utsót, a mirage-on játszottak. A fnatic messze jobb volt, tökéletes csapatmunka jellemezte őket. A NiP viszont szétszórt volt, elakadtak egymásban a játékosok meg ilyenek... Ennek ellenére hatalmasakat mákoltak, illetve egyenként nagyon jól lőnek, csak csapatmunka erősen konvergált az abszolút nulla felé. Gyakorlatilag az első félidőben, terrorban a NiP mind a 6 nyert körét összemákolta... Ez viszont természetesen elég volt a végső, kis mértékben sem megérdemelt győzelemhez... Így sikerült nem elhanyagolandó mértékben regener fórumtársnak köszönhetően az eddigi legnagyobb anyagi vonzatú veszteséget elszenvednem a fogadáson, amikor is a jobb csapatra tettem a szétszórt csapat ellen...
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Ilyen célkeresztet tudok gyártani magamnak? mert csak zöld kék világoskék meg sárga van vagy mi. És ez szép élénk piros, ez kell nekem.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Coccolino_O
őstag
Hátha tudja valaki. Múltkor láttam valamelyik pro streamjén, hogy van olyan parancs, ami mutatja, hogy hol tudod lerakni a bombát. Még hozzá úgy, hogy megjelenik a bomba, plusz egy nyíl, ami folyamatosan villog. Valaki tudja a parancsát esetleg? Köszi.
Szerk: Megoldottam. cl_hud_bomb_under_radar 1
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz romero28 #28856 üzenetére
Teljesen mindegy a dolog! Vagy a Steam Store-ban kell vásárolnod (bármit) vagy a játék saját Store-jában. Elég megvenned a legolcsóbb biz-bazt, nincs értékhez kötve. A lényeg, hogy neked kell kifizetned. Semmi olyan nem jó amit máshol vettél (cdkulcs) vagy ajándékba kaptál mástól (valamilyen gift).
Steam Store-ban nem csak olyan dolog jó, amit saját magadnak veszel. Az is megfelel ha gift-et beszel belőle (amit vagy elküldesz valakinek vagy megtartod magadnak az Inventory-ban).
A másik feltétel amit teljesítened kell a Market-hez, hogy legalább 15 napja legyen bekapcsolva a SteamGuard. Ezt a Steam kliensben tudod bekapcsolni. És persze, hogy már hitelesítve legyen az e-mailed (az e-mail-ben kapott linkre kell klikkelni).
[ Szerkesztve ]
-
romero28
senior tag
üdv urak!
következő kérdéssel fordulok hozzátok : szeretnék eladni pár ládát , meg fegyver skin-t , viszont mikor az eladásra klikkelnék kiírja , hogy 30 nap és egy év közti steam-es vásárlás kéne hozzá . nos ha az egyik ládához vennék egy kulcsot , az annak minősül , és feloldódik ez a korlátozás? vagy mindenképp valami játékot kéne vennem , hogy ez megtörténjen?
-
Arkennys
addikt
ha gotv-n nézed játékon belülről, talán úgy lehet, bár ebben nem vagyok biztos
én is néztem már meccset barátnőmmel közösen
mindenesetre szerintem elleszel a dologgal, egy egy jobb meccs nagyon le tudja kötni az embert
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Majoroknél van gotv, szóval nyugodtan nézheted ingame is majd pl a következőt.
szerk: Ráadásul a casterek hangja is megy már ingame, szóval úgy még jobb is.
(#28855) Arkennys: Ez az egyik BO3 volt amit eddig láttam, és talán idén nem is nagyon lesz jobb.
Mellesleg utólag a demok felkerülnek hltv-re, szóval visszanézhető, pl a beteg Mirage heg NiP-től első CT körben.
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz Arkennys #28842 üzenetére
Már nem bírtam ülni a gép előtt, de telóról megnyitottam az oldalt, és vittem magammal az ágyba. Asszony rám néz:
-mit nézel?
-hátööööö... Ez olyan mint a Foci, csak kockáknak.
-te tiszta hülye vagy (majd megpaskolta a homlokomat és befordult a fal felé.)A meccs tetszett, de inkább úgy nézném szívesebben, hogy a játékosok nézetei között én váltok.
-
Arkennys
addikt
hányan kaptak már párszoros infarktust? mostanság legjobb meccs amit láttam
-
DeathBat666
aktív tag
Uhh de jó kis 3. map lesz Gyerünk fnatic
-
Eagl3
veterán
Izgalmas játék volt
-
DeathBat666
aktív tag
Érdekes, hogy nip infernot pickelte d2 helyett, inferno elég fnatic map
Egyébként mért változtak meg a mapok, mért kellett 3x eljátszani a pick/ban játszmát?
mert volt olyan is, h d2 lesz a 2. map[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
lounge olyan jó oldal, már megint ledöglött totál, így nem is tudok tenni semmire
-
MurdR
veterán
-
DeathBat666
aktív tag
Ment 10$ fnatic ra, bár most annyira nem érzem.
-
MurdR
veterán
válasz Coccolino_O #28831 üzenetére
Az most ez után lesz?
Arkennys: köszi pont utána mezdtek, csak nem tudok angolul és nagyon nem vágtam hogy mi történik.
Eszméletlen mit le nem nyomtak, Ti azt mondtátok hogy nem volt izgalmas, én pedig teljesen rátapadtam a kijelzőre, nem láttam még profi meccset.
Rush Rush Rush, wáááááá még akarooook
-
DeathBat666
aktív tag
csgolounge n nincs fennt vagy én látok valamit rosszul?
javították
c9 re felesleges volt rátenni kicsiket, közük nem volt a meccshez[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
ne is mondd, bár én jót röhögtem c9 en, amiket műveltek. kedvencem volt mikor már 1v1 ben ráhátrált a dignis ember puskacsövére
-
Coccolino_O
őstag
Ez a dignitas vs. cloud9 meccs nem volt semennyire sem izgalmas. Remélem, hogy nip vs. fnatic jobb lesz.
-
törölt tag
14-16ra vesztünk, de szerzek 75 pontot és rankup sehol. volvo bácsiii!!!!
-
Arkennys
addikt
véletlen c9-re sikerült tennem digni helyett, és most vettem észre, mikor késő váltani. Nos, az eseten jót nevetek, és kíváncsian várom, mi lesz a vége a közepes tétemnek
-
pr1mzejEE
addikt
[link] Ezt is megéltük. Telóval veszi fel, amit lőtt
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Arkennys
addikt
válasz Cthulhu Dawn #28822 üzenetére
valamelyik nap kaptam 3 arcot, svédeket. ők sem beszéltek angolul, viszont valamiért az ő nyelvük még az orosznál is jobban ingerelt
-
GergőBp
tag
Sziasztok!
3 csillag, de volt már kala csillaggal díszítve. Az a baj, hogy már cska egyedül játszom és így sok örömömet nem lelem az orosz barátainkban. Ha esetleg valaki szeretne játszani vegyen fel.
Üdv, Gergő
http://steamcommunity.com/id/arabicsnus88/
"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted, szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot."
-
törölt tag
[link] 4 win megint, nem dobott fel Nova4be, erre megint lose egyet... Esküszöm lassan mekeleket hívom hogy segitsen ki
-
pr1mzejEE
addikt
Mocskos játék ez
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
CtiveR
tag
Van valami más oldal cs:go tradelésre? a lounge b#szik mindenre
Aláírás.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Imádom, hogy lounge-ra amikor hirdetném a skint nem működik a rendszer, viszont azelőtt 10 perccel mindig helyrejön, hogy valamelyik trade offerembe beleegyeznek .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Mclovin
senior tag
Én már kerestem 5 kulcsot a market bugon. Ma reggel vettem egy 4 kulcsért egy BS Asii m4-t és 2db M4 cyrex FT-t pedig 13-ért. A cyrexek 15-ért mentek el, az asiimov meg 5-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest