- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zH.
senior tag
-
zH.
senior tag
Hali.
Még 2008 környékén néztem egy fragmoviet, amiben ez a zene ment. Hátha valakinek ismerős lenne, bár így elég nehéz.
Üdv!
-
zH.
senior tag
STEAM Profil
Direkt TK-s impotensek egyike. -
zH.
senior tag
vki tud adni smooth tutort ujcsshez?^^
uj ház vinyó és windows párossal nekiállok normális muvit makelni.. de eddig 1x próbáltam smooth-ot úgy ahogy a régi tutorba és kiírta h no interaction - tick betöltése helyett - -
zH.
senior tag
omg mekkora szánalom. túlterhelt a steam és nemindul el a css..
-
zH.
senior tag
ETNIES clan ( vagy mi ) - Wh-s az összes low.
-
zH.
senior tag
de nemigaz h egy normális szerver nincs mo-n..
vagy 50-10 az állás és nem tudsz hova menni ,mert csak hosszún 5-en jönnek rád ,vagy az egyik csapatba vagy 2-vel többen vannak és rusholnak ,vagy 50-10 az állás és 5elmegy b-re 2 meg a-ra ,vagy a 8évesek beszélnek a mikrofonba ,vagy a pubgyerek azonosítja a skilled stat alapján ,vagy olyan hitbox van ,hogy 1méterrel fal mögött vagyok rövid előtt és középről kiszed. ja ,ez ami legjobban felqr. köze nincs ahhoz amit lő ,csak faszmakkból ellő 1méterrel arrébb. -
zH.
senior tag
Azt a csajt tökönszurnám ,ahogy vonyítani szokott. Kár ,hogy a szájharmónikáját nem vettem fel.
-
zH.
senior tag
Banned from Koma public. egy igénytelen szar.
-
zH.
senior tag
-
zH.
senior tag
sajnos nincs májkom ,de azért felvehettek.
http://steamcommunity.com/id/0712058
-
zH.
senior tag
na akkor mivan a scriptel?xdd
-
zH.
senior tag
ez az uj css valami vicc.
ct helyett t-ket látok néha bazdmeg. -
zH.
senior tag
-
zH.
senior tag
érdekes.. mintha jobban is adná picit. awp-re meg ugy bead mindent ,hogy az hihetetlen.
-
zH.
senior tag
válasz
Vasinger! #9625 üzenetére
2.6ghz-en is ennyit ment ,turbo boost-al 2.8ghz-en is ennyi volt. 3.4ghz-en is ment már ,csak szegény nagyon pörgött. vízzel 4.0ghz-en megnézem majd ( ez se holnap lesz. ) hátha annyi elég lesz.
egyébként a "fosuloptimalizált" gta4-ben meg teszt szerint átlag 60fps. in-game közben nem megy 40fps alá. weh. <3 css.
-
zH.
senior tag
na megvan a gépem (vagyis szerdán megjön..) visszatérek lowulni ,de most már nem 25fps-el.
sno kapod majd uzival. xd
-
zH.
senior tag
Hagyjad sno-t ,mert hibernálta magát és a gép válaszol helyette
igaz ; elég nagy feszültségen megy ,így az is előfordulhat ,hogy egyszer csak elfüstöl és inaktív lesz itt fórumon
De az is előfordulhat ,hogy lefagy a windows és elkezd közösségi életet élni.khm közösségit
-
zH.
senior tag
Törött kézzel megvolt az 1-6os stat.
Azt hittem agybajt kapok. -
zH.
senior tag
ezt találtam ,bár elég trágya minőségű
-
zH.
senior tag
válasz
moongoose #8771 üzenetére
Én az ilyenek miatt nyomok be voice_enable 0-t ! ;D
Van akik nem gondolják komolyan ,és csak viccelnek ,ott van a hubika és még sokan
de akik komolyan gondolják ,azok a szánalom mesterei
ha nem érdekel a "stat" akkor miért zavar ha lelőnek ?
Engem is sokszor idegesit akkor quit -> cola és megyek vissza
Sokatomctrusher csodálkozik ha 15mp mulva lewpzik oket t kezdorol
arrol meg no comment ,amikor 12v12nel letiltottad a wpt ,mert lelottek 20mp utan...
igaz nem tudom mit kerestel t kezdon ct letedre -
zH.
senior tag
válasz
pEEpEE1019 #8696 üzenetére
Luckskilled
vmikor low ,bekapcsolja és high lesz -
zH.
senior tag
válasz
Infranyuszi #8668 üzenetére
Google 3. találat
Link -
zH.
senior tag
válasz
Infranyuszi #8665 üzenetére
Végreee
Kiadási dátum 2004. augusztus 11. -
zH.
senior tag
válasz
Infranyuszi #8661 üzenetére
Hö ,éppen ,hogy 6éve megjelent a CSS ,pedig belekötötttem volna
-
zH.
senior tag
sNO már midbot ,én még csak low vagyok
-
zH.
senior tag
tv nézés ,és hűtő kinyitási próbák cpl_strikeon
-
zH.
senior tag
Privátszerojelszóval
-
zH.
senior tag
válasz
Infranyuszi #8550 üzenetére
-
zH.
senior tag
Nekem a lap miatt a proci már 2.6on instabil.
3D mark nem tudott lefutni ,orthost nem is mertem elindítani
3.0GHz-en el sem indul.
Ja igen és miért ? Mert nem enged feszültséget növelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest