Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• h.adam.92

őstag

válasz GabN73 #8767 üzenetére

hogy is volt anno a lineup? :)
    Gab(te), Csana(én), svéd, Hudson, SaSa? :) régi szép idők.
    még ma is gondolok, hogy milyen jó lenne még velük, csak én vmi eredményt el is akarok érni.
    Hudson-al szomszédok vunk, de már annyira nem tartom jó játékosnak, meg nem is igazán foglalkozik vele, inkább wow-ozik.
    SaSa-ával azt sem tudom, hogy mi van. egyszer beszéltem vele msn-en, azt mondta átment egyhatba.
    svéd. jaj :DDD amikor éjjel 2-kor feljön bebaszva ts-re és mondja h "Hozzábaszlak a diófáhó!" xDD, nem lehet vele cs-zni, marad a tf2. meg a sulit kijárta, faterjával jár el dolgozni.
    Te. Jó sok ideig inaktív voltál, utána voltál. emléxek azért lettél kitéve, mert nem voltál fent ts-en(én ezt nem is vettem észre) és nuke-n nem jöttél velünk, felbasztam az agyam és mondtam hudsonnnak h tegyük ki azokat akik nem tudnak magyarul(szal nem követik a taktikot)

Mindent egybevetve, ha mindannyian játszanának szívesen újbólkezdeném.
    jó emlékeim vannak a ferförszről :) :O :DDD

• moongoose

őstag

LOGOUT blog

A kocsmát sokan összetévesztik a hagyományos értelemben vett public szerverekkel.
    Igen a kocsma publicnak van összedobva, ám elsősorban a Calisok (mint fizetők) szórakoztatására, ahová ha kedvünk tartja felmegyünk és jól érezzük magunk.
    Természetesen bárkit szívesen látunk aki tolerálja eme tényt.
    Sok igen jó játékos jár föl, akiket öröm kilőni.
    Már ha olykor sikerül.
    Ám az adminoknak is vannak nehéz napjaik.
    És olykor kibaszok én is olyan gamert aki "profizmusával" elképeszt.
    Múltkor történt oylan eset, hogy 3-an flashhel kirohanunk d2 hosszún, és a vakbottyán(szerintem annak kellett volna lennie) 3 fejest lő mindhármunknak.
    Mondanom sem kell előtte sem ment olyan jól a játék ahogy terveztem,de ez betette a kaput.
    És nem ám egy egész tárat szórt felénk, pár golyóból kiosztotta.
    Ezután kickkeltem.
    Persze utána megszólat a fél public, hogy ismerik a srácot és nem csal stb.
    Ő is kiírta milyen kemény vagyok, mert szóvátettem,azért dobtam ki mert nem tetszett a játéka.
    És gondoljátok akkor, abban a pillanatban szükségem van az ilyen kis pöcsökre.
    Azt sem tudom ki fia, borja.
    Tökmindegy, ha nem tetszik a hozzáállásom elmehet máshová, nem kell neki a haverok után rohagálni szerverről-szerverre.
    Vannak jófej emberek akik feljönnek és jól érezzük magunk a napi meló után.
    Ellazulunk,beszélgetünk, játszunk ennyi.
    Az ilyen sok f.sz meg elmehet a p..sába.
    Erősen szubjektív véleményt tudok ilyenkor alkotni.

üdv
    gúZ!

• raczger

őstag

Sajnos tényleg sok a hülyegyerek... egyszer régebben csináltam egy klánt, az is egy ilyen miatt esett szét, pedig nagyon jó team volt így visszaemlékezve!
    Nehéz megbízható, értelmes embereket találni a source-ben és kevés szerverre lehet felmenni anélkül játszani hogy a végére ne basszák fel az agyad a sok hülyeségükkel.

Ja, egyébként meg kb fél éve kiraktak az egyik klánból, oka nem volt, "csakmert". Igaz pár hónap után bocsánatot kért, addigra rájött ő is, hogy ez így nem volt szép, de nem esett jól, pedig jó kis társaság volt, ezt is le kellett nyelnem... És még volt nekem két-három ehhez hasonló eset.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés