-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bana'n
tag
-
bana'n
tag
Egy egyszerű szkripttel megoldható a rate állítás szerver oldalról. Nemrég bekerült a cl_restrict_server_commands nevű változó a Valve játékokba, ez alapból 1es értéket kap. Ez a változó blokkol minden szerver oldali parancsot (amennyiben 1). A rate állítást is többek között. Régebben ezért nem is volt gond vele, újabban viszont igen sokan rákaptak, h elállítják, és így szereznek előnyt.
Az adminok védelmében annyit azért hozzátennék, hogy igen fárasztó folyamatosan azt nézni kinek jó, nem jó a rate-je. Rászól, nem figyel, nem tudja mi az, vagy nem akarja tudni. -
Tommmmka
senior tag
okés köszönöm jó lenne tudni mihez van jogom és mihez nem mert ez így nem kóser, mert azt mondták h. lehet én akarok még egy accot de mondom én akkor minek a picsának telefonáltam végig az EA-t és minek rohangálok egy CD-key-ért kb a telszámlám annyiban van emiatt mint maga a game csak szeretnék kapni v.mit a pénzemért ez szerintem nem bűn
-
Tommmmka
senior tag
igen ugyanez van nálam is ma benn voltam felhívtam kb az EA összes magyarországi vezetőjét de holnap irány a tesco és kinyírom őket mert ez nem állapot tetű csaló banda!!!
és ha nincs benn a kód akkor a tesco köteles kicserélni???
mert elküldtek engem h. beszéljem meg az EA-val...... de szerintem ez nem az én dolgom lenne
azért elszomorít h. az ember kiad 7000ft-t a semmiért ha nem cserélik mit tegyek fogyvédelem vagy mi?
[Szerkesztve] -
-
Genius007
őstag
Hát jo ße$z0pt@m
Mondom nyomok most egy kis DOD:S -t erre ,, ilyesmit ir ki nekem mikor serverre akarok kapcsolodni ... Steam account is not valid .....
Este még a Red Orchestra-t is leszedtem ..de annál ugyan ez a helyzet mikor serverre akarok menni ..ennyi rájöttekEttöl féltem ...
De ha minden igaz akkor ha offline jáccok akkor még a mapo-okon csavaroghatok
Na de nem adom fel ...
Ui.: Azért kemény két napig DOD:S -oztam -
Genius007
őstag
Igen ! ahogy mondod a steam tört
Hát keresgéltem .. mondom hátha találok mert hallottam rola hogy van .. találtam egy párat de egyik se volt jo .. kivéve ezt ..ez naon állathirtelen azt se tom melyiket töltsem le hogy kiprobáljam neten
Ha 3nap után is müködik akkor eladom ''öket'' ha érdekel
[Szerkesztve] -
Genius007
őstag
na figy .. elmondom hogy megy ez
A neten találtam egy t*rt st*am-et .. leszedtem .. fel installáltam ... és kellett az account .. létre hoztam uj accountot ... és lám alapbol benne van minden játék .... akárhány accountot létre hozok benne ... mindig benne lesz az ''összes'' játék .. és le lehet öket tölteni a ( valve steam-töl ) .. és lehet eredeti serveren nyomni ...szoval olyan mint az eredeti account meg minden ha ugy nézzük ..
Kiprobáltam hogy a rendes steambe irom be ezt az accountot ugy nem volt jo .. csak a t*rt st*am - el jo ... de igy ezzel olyan mint az eredeti
Tegnap leszedtem a Day of Defeate Source-t most reggel mivel jo volt má a t*rt st*am ( meg eredeti steam is ) igy ki tudtam próbálni .. és ment simán ..minden serveren
Elnézést ha nem jol fogalmaztam eddig ... ( nem megy valami jo)
A lényeg hogy megy ... ha megy kb 3napig rendesen akkor meg elad*m
De erröl pszt
[Szerkesztve] -
Genius007
őstag
Hát ez t*rt st*am szóval ..lérte hozod az accountodat és már benne vannak a játékok , töltheted le öket a steam-töl ..csak nem tudtam kiprobálni , hogy megy-e eredeti serveren mert , pont most van ez a viharos $z@r
wááááááááááááá
( és már be se tok lépni ..)
[Szerkesztve] -
Valahol én is elkezdtem, de aztán letettem a valve asztalára 7100 kp-t és azt mondták, már arra nincs szükséged, gyere hozzánk a steamre, ott majd sok emberrel fogsz megismerkedni, játszani stb.
De titokban azért megtartottam a ''másik'' verziót...a nehéz napokra(mind a lányoknál)
És egynap eljött ez a nap is..
De jól tettem, hogy nem dobtam a kukába anno... -
Én egyszer próbáltam offline módon indítani a source-ot, de nem engedte a görény steam(valve).
Hát nem erőszak a disznótor gondoltam...ilyen esetekre van fenn a ''másik'' változat.
Ám ha valakinek sikerült már net nélkül indítani szervert és játszani botokkal az megoszthatná..
THX! -
-
Nem közvetlen akkor printscreen-elem amikor meghalok(ilyenkor úgysem azzal foglakozom), hanem utána a következő másodpercekben...
A piros csík ott marad még kb 10-15 mp-ig...
Aztán ki tálcára és paintbe beillesztem és mentem...
Így szoktam képeket kimenteni a játékokból..ill bárhonnan a windows-ból.
Már előre kacagok magamban, hogy mit léptek rá mikor meglátjátok...
Lehet veletek előfordult már párszor, de ugye egy csecsemőnek minden vicc új... -
Szuperboci
senior tag
szerintem recordal veszi fel.és csinál belőle képkockákat.
Legalábbis én ha neten játszok akkor recordal veszem fel hogy majd késöbb csináljak belőle movie-t.
sorry elöbb nem falat akartam irni hanem fakaput.lehet hogy jobb igy az mp5 de kihagytam egy évet ls igy elég furcsa ezekkel a patch ekkel -
Genius007
őstag
Nem menüben mértem !
Hanem játékban !
Pl : nekem 1024x768-ba minden csont maxon ( szürökkel ) de_dust2 mapon 50-130 között van az fps , a harctól függ
De pl .. most hirtelen nem tom annak a mapnak a nevét ahol a szelözzöbe lehet menni és ilyen pirosos fények vannak( azon a mapon ritkán vok szoval sorry a lámaságomért )
na és ott az fps-em 120-260 között van ..
Na de a lényeg hogy MAP-tol meg harctol függ
Mod.: De nem is csodálom hogy 60fps alá megy int.vga-val( vicc volt
)
[Szerkesztve] -
Szuperboci
senior tag
-
bana'n
tag
Külön pályák vannak rá. A CT-k között van a VIP teljesen más skinnel mint az alap CT-k. 200as páncélja van, viszont csak USPvel mehet (ebben nem vagyok 100%ig biztos + lehet az élete is 150). A CT-k feladata, h életben eljuttassák a VIP-t a szökési ponthoz, T-knek elég ha lelövik mielőtt meglépne.
Legismertebb pálya az as_oilrig. Itt egy olajfúró torony mélyéből indulnak a CT-k és a tetőn lévő helikopterhez kell kisérniük a VIP-t. -
bana'n
tag
FUN - ebbe a kategóriába tartoznak a barátságos mérkőzések, vagy mikor bizonyos fegyverek 'tiltva' vannak pl: csak 1,2,3,5ös menüpontból lehet vásárolni, VIP mod, stb stb
PCW - Practice Clan War - azaz gyakwar, általában neten játszott warok 2 klán között
Vannak még a különböző ligák, bajnokságok, kupák (clanbase, cal, swl, ...). -
ez_meg_emaz
őstag
Hát ez az. Nem fagy random csak a megadott pályákon. dust2-n pl akár egésznap játszhatnék.
Driver hibát még nem zártam ki
Minnyá felteszek egy ujat.
De nemsokára ugyis más videokarim lesz. Ha hardverhiba akkor csak vga vagy talán proci lehet mert azota minden más cserélve lett(memo, alaplap). -
Velem is előfordult, hogy war alatt játszottunk a knifez csapattal és semmit nem tudtam lőni.
Szvsz valami úton módon csaltak...
Mert egyetlen kört alig tudtunk hozni ellenük, 12 karikán keresztül.
Gondolom a tv nem volt elcsúsztatva és valaki spect-ből súgott nekik.
Készült demo..kiváncsi vagyok elküldik-e?
Hihetetlen volt amit műveltek a srácok..
Már akkor lőttek ajtóra, amikor még ki sem bukkant a társam...
Ott állt és akkor kezdte lőni az ajtót, amikor klántagom halkan pont odaért, ám még takarásban volt.
Egyszóval mindíg tudták, hogy merre megyünk.
Volt olyan eset, hogy egy egész tárat közvetlen közelről belengedtem az mp5-el, ám ugrás közben oldalról 1 lövéssel leszedett.
És nálam 44 in 4-et sebzett az mp5-ösöm.LOL
Aztán egy másik csapattal játszottunk, azok érdekes mód lőhetőek voltak. -
japeen_hun
tag
-
-
-
...egy határ **** az egész...
nekem tegnap online elfelejtette, hogy a friendsek kik?
mondom mi van?...egyik pillanatban még írtam és láttam a friend-seket...másik pillanatban...nincs netes kapcsolat....
Érdekes net volt, csak a steam behányt...
steam ki...steam indítás újra...
és ekkor már újra voltak friendsek..
LOL ez a valve...miért nem tudják egyszer az életben, az egész rohadt szerverüket cakk- frakk shout down-olni...aztán oldják meg, és amikor minden jó akkor resi.
ha beletelik napokba, akkor is kivárnám, minthogy itt baszakodjon rendszeresen.
Van olyan napja, amikor a steam-en keresztül nem lehet indítani játékot, mert az update baromság ablak jön be, amin reklámozzák a sok játékot. -
Trak
addikt
Nálam megmaradtak a kedvencek...
Repkednek az emberek? Szerintem te egy olyan szerverre mentél be, ahol ez be van állítva, mert nálam ilyen gond sincs.
A buy menü átállítása viszont tényleg baromság..
A full lőszer szerintem állítható lesz szerver oldalon, mert ma voltam olyan szerveren is, ahol nem volt. -
-
Fáraó
őstag
Mivel egy ősöreg géppem van -ami még hála hogy elbír 1-2 új progit- nem tudok vele a neten játszani -bár a net gyors. Ezért otthon játszok az egyik kedvenc progimmal a CSS-vel, de csak botok ellen hard v. expert szinten. Néha a botok annyira kemények lesznek pár körre hogy felidegesítenek a csalásaikkal. Na erre akartam volna bekapcsolni a god v, buddha modot.
Azért szeretem ezt a gépet. Végigment rajta a Doom3, Quake 4, Rainbow Six3, NFS:MW, POP 1,2,3, UT2k4 is kocog rajta, a CSS-hez viszont a proci kevés sajna. Meg nemsokára kapok a havertól egy Sempron 2800+-t, deszkát és RAM-ot. Felmegyek a netre és jaj lesz nektek!
[Szerkesztve] -
-
-
Predator666
aktív tag
kalap_ur
meg van egy csomó nickem, de friends listben : famous player .@.^
azért írtam ide, mert mindenhol megragadom az alkalmat, hogy felhívjam rá az emebrek figyelmét, mert iszonyatosan fel tud b@szni, amikor kisjózsi elkezd ugatni, hogy ő bizony a fejét lőtte, és vagy semmi nem adott be, vagy 23 in 1 ami ugyebár test...
na mind1 -
Recon_hun
tag
na nekem 7rugos CSSem van HL'' deatm CSS DOD S
igeen ott vannak a játékok steamapps\neved\cstrike de nem hiszem h cSS mappa kb 47 mega. szerintem ki kéne valahogy tömríteni azokat a fájlokat amit felmásolt a backup
amit meg játékot illeti kifagy ujraindul meg ilyesmi, szoval fele textura hiányzik.. szegényke mit is csinálhat -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged