- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
igen byteches a szerverünk, de nállunk nem nagyon szoktak külföldiek játszani. mondjuk úgy: még nem volt war idegen légiósok ellen. svéd klántagunk nem panaszkodott, illetve azok se akik itt pubolgattak (németek, oroszok). persze leírhatod a véleményed, csak azért lepőttem meg mert én tieddel ellenkező visszajelzéseket kaptam. ennyi
-
Xelo
addikt
nem én csinálom, csak a saját, reális tapasztalataimat írom le. ugye 12 slotos szerverünk van, ha ez a 12 slot úgy van tele h ninsc 80+as pingű játékos fent nem laggol be. ezt egy hónap használat után szűrtem le, figyeltem meg. nagy viszonyítási alapom nincs, de magyar szervereken szoktam játszani, és nem hiszem h bármelyiknél roszabb lenne. skyhosting, h4 ami hasonló árkategória és miénken mégis jobban beadja a hitet a fegyver. nekem ezek alapján teljesen játszható, semmi problémába nem ütköztem, és igaz magyarok ellen játszottunk még csak, de ahoz hasonló visszajelzést nem kaptam amiről te beszélsz (shit server).
kthxbai -
Xelo
addikt
a saját szerveremet én konfigoltam, tehát nem tudom mennyire ért hozzá. azt meg nem értem miért Anorex a bytech konfigosa, mert elvileg már más. a TVt nekem simán belőtte annó csak aztán kikapcsoltam. a szerver jól adja, nem laggol, szerintem nagyon jó választás annak aki hobbiból játszik. de jahh, szánalom a hostingunk, szánalom a csapat, szánalom az ötlet, szánalom a weboldalunk.. így jártunk
aztán meg mondjátok hogy "mi a játékélményért játszunk"
-
Genius007
őstag
Haggyad sNO, 10éves vérpistikékből áll a Bytech hosting (legalábbis agyilag biztos)
www.professional-gameserver.com
Olyan sorrendben soroltam fel, amilyen a minőségük.
Hazai (magyar) hostingtól nem éri meg servert rendelni, még akkor sem ha külföldön is van szerverük. -
raczger
őstag
Mellesleg még valami, ez egy szakmai topik, tehát hogy low vagy nem vagy low stb nemhiszem hogy itt kellene. A chatszerűség is kezd igaz lenni.
Hogy kis on is legyen: tud-e valaki olyan war configot (szerverhez) ami teljesen autómatikus (ugye kiírja minden körnél az állást, autómatikus csapatcsere van), de nincs benne ez a redizős hülyeség? Eventscriptből találtam már párat, de mindegyikben kell valamit írni a redizéshez és nincs olyan opció, hogy ki lehessen azt kapcsolni.
-
Genius007
őstag
Jajjj sNOcsi ne mondj már hülyeséget bazzze...
Az igaz, hogy ATi-val pl. nuke-on nem látsz fel rendesen kakasba, meg d2-n ha nézed T kezdőröl közepet, akkor olyan mintha porfelhő szállna, de ami a gyereknek van a képen, az egész más, érdekes, nekem is ATi-m van - volt, és nem volt ilyen bug.westcoastog: Töröld le az ATi drivert teljesen, rakd fel a legujabbat, és próbáld ki úgy, szerintem csak valami driver bug van nálad, mert ilyennek nem szabadna lennie (max s3 trioval 8-16bit-be)
-
[pod]Diablo
őstag
This profile is private.-erre a bonyolult piros szovegre gondolnak?: DDD
GabN73: en 1.6os vagyok,neha feltevedek sourceozni is,igy nekem bejon a promod,csakhat meg mindig nincs veglegesitve,es kevesen jatszak,vagy epp senki-.-
Elv. ez tulajdon kepp 1 source motorra epitett 1.6. -
h.adam.92
őstag
Tisztelt Droid úr!
A maga által írt szöveg teljes mértékben megegyezik egy az Orion csillagködből és a "Naboo" bolygóról származó R2D2 típusú droid memóriájában található ellen érv programma, amit mint feljebb látható az én személyem ellen kívánt használni. A 2023. évi "IDC" konferencián "International Droid Conference" bebizonyították, hogy az összes 2023. évi R2D2 v2-es típusú droidok memóriája teljes egészében hibás. Így nem kívánom tovább szaporítani a szót egy hibás droiddal szemben, bebizonyosodott, hogy ez a konzervdoboz egy DROID.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest