-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
darál0w #11589 üzenetére
nem csokadot vagy kit akarom védeni, de én is baszakodtam már annó videvágással és még ilyen színvonalú munkám se sikeredett. ügyes lehet a barátnőd, vagy én vagyok balfasz
1 ellopott és 3 eladott counter-strike-os steamem után egyik barátom megszánt és újra játszogatok. érdekes ez az új "source". jobban észrevehető a szerverek közti különbség. van ahol nagyon adja, van ahol baromi fos az egész.
-
Tomekk.
aktív tag
-
GabN73
addikt
válasz
darál0w #11492 üzenetére
Én a 2vel is játszottam néha,osztálytársaimmal
igaz nem eredetin...2 nap múlva mixeltünk és lehoztam egy 1v5öt elég dúrva fragekkel
csak amikor elmentem osztálytársamhoz és a wht benyomta,ott mondtam hogy köszönöm szépen ennyi elég is a cod2ből...
Draken működik,nem kell + parancs -
-
csokad
senior tag
válasz
darál0w #11454 üzenetére
ok hagyjuk. xd. nemérted. a SCRIPT egy külön program amit be kell nyomni játék előtt a konfig pedig pl ez
//Bhop config by csokaad 2009alias bhop "+jump; wait; -jump; wait"
alias bhop5x "bhop; bhop; bhop; bhop; bhop"
alias bhopright "+right; bhop5x"
alias bhopleft "+left; bhop5x"
alias bhopV1 "-moveright; +moveleft; bhopleft; -left; bhop5x; -moveleft"
alias bhopV2 "-moveleft; +moveright; bhopright; -right; bhop5x; -moveright"
alias bhopon "bind MWHEELUP bhopV1; bind MWHEELDOWN bhopV2; echo csokad's Bunny Hop Script Activated..."
alias bhopoff "bind MWHEELUP invprev; bind MWHEELDOWN invnext; bind space +jump; echo csokad's Bunny Hop Script Deactivated..."
bind f11 "bhopon"
bind f12 "bhopoff"én szervereket konfigolok ne akard már nekem megmagyarázni pls
mod: és felmész a szerverre benyomod az f11et és görgetsz akkor bunnyzik f12-vel pedig kikapcsolod az f10 meg a kezdőnek van...
-
h.adam.92
őstag
válasz
darál0w #11422 üzenetére
ilyen sztem nincs is
mellesleg minnél több tr annál könnyeben megy és ez a 66 csak a priváthekkes droidoknak aggya ugyan úgy a bunny-t mint a peccs előtt...
bár már vannak olyan pluginok amik 100tr-et genyerányak lásd bunny, trikz szerverek.PiciKenny: jólvan de az enyém a legtöbb freg halál nélkül kép, ezek a droidok meg rámfogják h bölléres botok...
-
csokad
senior tag
válasz
darál0w #11400 üzenetére
script miatt igen, de ha magadtól van config-al bunnyzol akkor nem
cssmixes.co.uk- ide járnak a profik és itt külön be lehet állítani a bunny-t én itt tanultam bunnyizni
és most 16xAA élsimítással van 300fps anélkül fix 500
mod: jah és én kb 1,5 évig 10-30 fps-el játszottam kb 1.6 szintű full ulow grafon -
GabN73
addikt
válasz
darál0w #11392 üzenetére
de az a legjobb hogy feljött egy gyerek [Waffen SS] Cumi aki régen rEEc néven játszott és csalt.Voltam vele egy csapatban és nem csak láttam,hanem be is vallotta.Képről fel is ismertem + írta is hogy ő az....
Naszóval írtam neki h dobja ki mert csal(ááá csak prefire,norecoil) és csak velem együtt dobta ki
-
h.adam.92
őstag
válasz
darál0w #11372 üzenetére
nekem a játék kinézete egy hangya****nyival előbb van mint a játékélmény
lehet azért vittem végig a crysist is csak 30xviszont ez a rohadt win7 h nem lehet ablakban tolni a cs-t mert olyan mintha a vsync be lenne kapcsolva ez kiéget
4:3-as képarányon megint meg kell szokni... -
h.adam.92
őstag
-
GabN73
addikt
válasz
darál0w #11278 üzenetére
nalátod..ezt pofázom
Nah aki wh gyanússss eléggé lehet "whzni" veleTudom,dmeztem a sráccal...473 121-be lőtte magát
-
GabN73
addikt
válasz
darál0w #11276 üzenetére
de végre jók a hullák
nem adok sokat a sourcenak...wcg-n sincs,remélem nem is lesz,és még itthoni csapat sincs akik felvennék a külföldi toppokkal a versenyt...KODIAKék után szinte behalt az egész,látod,összeálltak ismét egy lanra amit meg is nyertek...
Miről beszélünk? Ittvagy te,zeebra,eszi vagy bármelyik akkori "high" most hol vannak? Sehol mert rájöttek hogy ez egy sz*r játék és ha még le is megy lanra versenycélból és az első helyezés sem kifizetendő...akkor ismét,miről beszélünk? Külföldön meg még fizetnek is érte hogy játsz
-
h.adam.92
őstag
válasz
darál0w #11214 üzenetére
nem tudom
a hud engem is irritál, meg rájöttem h ha kiteszed az acsikat a képernyőre akkor nálam még az is rossz...
meg h nem látom a statokat az kész...
célkeresztem sárga szal azzal nincs gondom... xdddja meg a net graph-ban a csíkok áááá
4eset használom, meg elvagyok ugyis ha kilőméteres színskálák lógnak bele a képbe dehát mégis..nike_: jaja belaggol waron, pubon meg botok ellen is, erre is csak remélhetjük a gyógyírt
-
P00By
nagyúr
válasz
darál0w #11206 üzenetére
Mert az update óta csak külön játszhatunk(steames steamessel, non-steames non-steamessel). Majd később biztosan jön az okosság...
Nekem azóta megoldódott pár gondom. Már csak a hitboxot kéne visszarakni a helyére
MOD: Plusz a szerver laggokat kör végén a sok hülyeség miatt
-
csana
senior tag
válasz
darál0w #10988 üzenetére
Rate-ek elvileg jók. 100/100 2000. A letöltésfilter "none"-n van. Még nem vagyok nagyon képbe mi az ami a forgalomra kihathat. Meg a feltöltés is mindnhol tök alacsony, csak a CSS-nál ugrik meg a HL2.exe feltöltése. Az ilyen korábbi letöltések gondolom nem befolyásolják a dolgokat. Elvileg nem megy át hang a mikrofonomon (még erre gondoltam hátha az szívja le valahogy, mert már tényleg nem tudtam mire gondolni én se
).
Namajd letesztelem valamelyik másik szerón hátha valami szerver oldali beállítás nem tetszik a kliensnek. Igérem igyexem minél kevesebb ff-t összehozni
.
Nem is olyan szar az Euróvíziós dalfesztivál győztes száma. -
romero28
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged