- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
jaja, közben addig probálgattam, állitgattam össze-vissza, mindent maxra, meg mindent át amig végül sikerült, de azért jó igy utólag olvasni, h mit is csináltam
(amugy xfx 9600gt alpha dog edition-öm van, az elég korszerü kell,h legyen sztem
)
ezek is mind alap dolgok, mi?
kicsit vágod a csét öcsémpedig én is 4 éve tolom (is=szintén viszonylag rég) de ezeket mindig csak ugy hasra csináltam
szal köszi szépenjátékban is cairo a real nicked?
-
kutga
félisten
Üdv!
Kössz a szerverlistát.
Ezzel az FPS dologgal lehet vmit kezdeni? Kicsit bosszant, hogy az UT2004 stabil 30 fps-sel megy, igaz minimum grafikán, de akkor is nagy a különbség a kettő között.
Visszaolvasva azért látom nem csak én találkoztam ezzel a problémával, vki talált már rá megoldást?
-
Lmh
őstag
C41rO^ !!! a 3. pont megoldotta a problémát! nagyon nagyon köszönöm!! zseniális vagy!! 3 napja szenvedek vele, itt prohardveren 5 forumban érdeklődtem, de senki nem tudta megoldani! irtam cshu-ra, ott is totál köd! annyira kilátástalannak tünt, h már tegnap több helyen elkezdtem hirdetni, h eladó a DA-em
és ezzel párhuzamosan elkezdtem uj egér után - az eddig jól bevált 3.0 - nézni
1 szó mint száz, nagy ász vagy
nyugodtan legyél büszke magadra
na nem nyalok tovább, még1szer köszi, csocsi
ja és jól jöttek a magyar szerverek is
-
p1h3
csendes tag
Köszi. Szereztem egy kiswinyót (éppen) megy rá az xp próbának és meglátom azzal hogy viselkedik majd. 800x600 amivel én is játszottam anno tényleg teljesen jó. Jövőhéten sztem intézem a saját serialt.
Igen Kalmi megjárta a FOP ot is
Sőt fop Ziti, Morte, No Mercy (régebben Ice), Killerke és még egy két fopos és jobb játékos cimborák, van akivel még mai napig is tartjuk a kapcsolatot és nem csak neten.
p
-
p1h3
csendes tag
Szia c41r0^ !
Ez egy szép kerek leírás volt, köszönöm!
A beállítások stimmeltek azzal amit leírtál. Lebutítottam a grafikát driver és játék szinten is, de sajna még mindig az van, hogy amint többen vannak a szerveren és mozgás van előttem az FPS lemegy 10-20 ra is akár, így én is a játékra magára gyanakodok mostmár (warez, de már 4 különbözőt próbáltam ki és mind ezt produkálja?). Ma kaptam egy (jó komámtól) source accot hétvégén próba és ha ok akkor meg is rendelem egyből a sajátomat. Bízom benne, hogy Q6600 ,HD4870, 4GB ram elegendő lesz nekiTipp van e honnan érdemes megrendelni és van ebből több verzió?
"[NosztalgiaCS]pihe" nem én vagyok, de én anno 5-6 évig az első béta verzióktól kezdve pihe (PsYcHE felváltva) névvel játszottam CS-t. Még tán a honlapunk is megmaradt a helyén
Még 1x köszi, hogy időt szakítottál rá!
p
-
c41r0^
őstag
hopp rájöttem
nem kapcsolódik be az ablakos futtatásnál a vsync, off volt akkor is, csak mikor az Aero (lévén Vistát használok) aktív a CS ablakos futtatása esetén, akkor "egérlagg", "egértovábbcsúszás" effekt van
tehát annyi volt a dolgom, hogy letiltottam a kompatibilitási fülön a Steam indulásánál az Aerot, ekkor már a windowed módban is tökéletes az egér mozgása, nincs csúszás és egérlagg, valamint a "legtöretlenebb" vsync off-os képet akkor kapom, ha az OpenGL-nél az előre reprodukált képkockák számát leveszem 0-ra, így nem is törik meg szinte a kép, hiába vsync off
nekem így már tökéletes 1280*720-ban, ablakban így a CS 1.6 az LCD TV-n
-
c41r0^
őstag
-
Create game után sv_lan 0-t kell konzolba írni, akkor nem LAN-os lesz a szerver.
A cstrike mappába csinálj egy listenserver.cfg-t,oda tudod írni azokat a konifgokat, amiket a hlds server.cfg-jébe szoktál. Oda írd be sv_lan 0. IP beállításra elvileg csak paraméter van, nem tudom klienssel működik-e, steam games ablakba CSre jobbklikk, properties, set launch optionsba +ip netesIP.De én pl. nem szoktam beírni, csak create game, aztán szerverkeresőbe megtalálnak haverok, csak akkor a listenserver.cfg-be hostname "Ez az en szerverem" vagy valami nevet adj meg neki
Esetleg a friendses invite to game szokott még menni. -
Persze, sv_lan 1, lanos szerver, nincs steamid ellenőrzés, nyilván megy.
De azt nem értem, miért indítasz külön HLDS-t, ha úgy is csatlakozol rá? Miért nem jó a create game? Nekem úgy megy, +ip paraméterrel a netes IP-t megadva be tudtak jönni. A windowsos DS-t még nem volt időm megnézni, a mi szerverünk linux alól megy.
Bár feltételezem, azért indítasz külön HLDS-t, mert amikor nem játszol is menne, ez esetben persze a kérdéseim skippelhetőek
A windowsos HLDS egyébként mindig sz@rabb volt a linuxoshoz képest, nem lepődnék meg, ha most is elcseszték volna.
Egyébként nem csak a 27015-ös port kell a HLDS-nek, mivel auth port is van.
Google ezeket dobta ki, gőzöm sincs melyik az hirtelen, meg lehet már nem is ezekHLDS ports to forward:
1200 UDP (for Steam)
6003 TCP
7002 TCP
27005 UDP
27010 UDP
27011 UDP
27015 UDP (for Internet clients to connect)
27040 TCP+UDP (hlds x.1.1.1, VAC) -
Temerti
tag
Nekem is ezt csinálja, viszont arra gondoltam mikor az 'address in use' problémára hivatkozik a konzolban, az azért lehet mert indításkor megvizsgálja a portot, hogy a beépített lanos szerver tud-e dolgozni vele. Persze ez csak feltevés. Azt figyeltem még meg, hogy a dedicated szerver konzoljában nekem kiírja mindig hogy: "Setmaster: Unknown command enable". Szerinem ennek is köze van a hibaüzenethez. Minden jót.
-
c41r0^
őstag
furcsa, kétfajta hibaüzenetet kapok a kliensemben (és a haverom is), ha a default ill. a nem default porton hallgat a netes dedicated serverem
27015 esetén:
connect 84.3.x.x:27015
WARNING: UDP_OpenSocket: port: 27015 bind: WSAEADDRINUSE
NET Ports: server 27015, client 27005
Could not get TCP/IP address, TCP/IP disabled
Reason: WSAENOTSOCK
Connecting to 84.3.x.x:27015...
STEAM validation rejected27016:
connect 84.3.x.x:27016
NET Ports: server 27015, client 27005
Server IP address 84.3.x.x:27015
Connecting to 84.3.x.x:27016...
STEAM validation rejectedEddig a default porton, a 27015ön ment a dedicated serverem néha. Sztem valamit elbaltáztak a legújabb frissítésnél, mostmár szinte biztos vagyok benne.
WSAENOTSOCK = Socket operation on nonsocket.
WSAEADDRINUSE = Address already in use.Tűzfalon látom, hogy a 27015ös porton hallgat a HLDS.exe, más nem...akkor miért ír foglalt portra vonatkozó hibaüzenetet a kliens, ami ráadásul a 27005-ös portról kezdi meg a kapcsolatot, ha jól tudom. Ez sztem vmi BUG...
-
c41r0^
őstag
utánanéztem Guglin, ez egy Source kliens hiba is volt valamikor, találtam egy YouTube videot, amin nem látni ugyan semmit, de a commentek közt ott van, hogy sv_lan "1" -et írd be
megnéztem, sv_lan 0 volt a dedicated server konzoljából, átírtam 1-re és voilá
tudok csatlakozni mostmár a saját dedicated serveremre a klienssel
MOD: a baj az, hogy rájöttem, hogy csak LANról, hiába a valós IP-t írom be csatlakozáshoz..az sv_lan 1 LAN szervert, az sv_lan 0 net szervert indít, csak ez a konzolos megfelelője a HLDS GUIjának...
-
Temerti
tag
Lentebb írtam hogy milyen géppel rendelkezem... Egy fél éve még p3-as notebookkal toltam. Most raktam fel steamhez botokat, elfut olyan 90 fps-el. De neten játszhatatlan... De különben ez nem is aggaszt annyira, mert ha majd véglegesítették az egészet, és továbbra sem tudok majd játszani, hát akkor egy szenvedéllyel kevesebb... Majd töltöm mással az időt. Háromnegyed éve játszom, tehát nem számít. A dedicated szerver pedig ugyanazt csinálja mint neked, már épp kérdezni akartam hogy másnak se működik, vagy csak nálam van gond ezzel.
-
mindfreak
őstag
A kikapcsolt Vsync esetén látható töredezettség lényegeben az, hogy a VGA nem várja meg, amíg a monitoron kirajzolódik a teljes kép, hanem rögtön küldi az újat, így az előző képekre rajzolódik rá az új. Amikor TFT-re váltottam akkor találkoztam először a jelenséggel. Csak addig zavart, amíg rá nem jöttem, hogy ezen semmi nem segít. Mindenki döntse el maga, hogy mi a fontosabb: folyamatos kép, vagy a szeme épsége.
-
qdak
addikt
sorry tuti nem én voltam, én Team HuN | Hedo néven vagyok, tul johiszemu voltam s elég sok ujj klan tagnak adtam admin lehetőséget sajnálom, esetleg a bennlévok neve? mikor benn voltál? vegyél fel msn re hedo@c2.hu ha jösz jáccani még 1X sorry a kick ért.
a 60 fps onnan gondolom consolba :cl_showfps 1
es 60 fölé nem megy -
Igen igazad van . és köszi a HELP-et.
Kipróbáltam ON-al meg OFF al és az fps ennek függvényében változott is, de nekem az a véleményem vsync ON al játszom inkább 75fps el, mert így sokkal szebb a kép és nagyobb a játék élvezet is...
Egyébként nem tudom pontosan mennyi hátrányom születik ez által a 100 FPS -es emberkékkel szemben, de nem hiszem a 75 FPS annyira para lenne nálam a gépem is simán megbírkozik ezzel a gaméval szerintem, lehet nem is éreznék nagy különbséget 75-100 között, csak annyiban hogy a kép sarkában 75. vagy 100 fps van kiírva...
-
.:Richie:.
tag
Hmmm... Nekem fogalmam sincs. Egy ötletem lenne, ami egy próbát megér.
Tegyél mindent alapra meg 800x600-ba, mert nagyobb felbontásban egyrészt nehezebb is játszani, mert nagyobb a kép és nehezebb célozni. A PROk is ugy nyomják. De aztán lehet, hogy igy se lesz jó, (bár a kártya birná a total maxot mindenből), de azért mégis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest