Hirdetés
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- Projektor topic
- SONY LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Riasztó topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Durva, hogy milyen ára van az 1.6-nak a cs:go-hoz képest
Ugyanannyi, jól látom
Már külön 1.6-ot nem is lehet vásárolni, de kemény xD
-
Lmh
őstag
Arról nem is beszélve, hogy ez a 3. accountja. 2-t már bannoltak.
-
Lmh
őstag
válasz
jonnyjoker01 #4059 üzenetére
Ne halj meg!
-
Lmh
őstag
+1
Évek óta nem publikolok, mert nem találok normális public szervert. Egyszerűen NINCS!
-
Lmh
őstag
Van itt vki aki szokott CS:GO bétázni?
-
Lmh
őstag
válasz
PiciKenny #3969 üzenetére
Ez a "szabály" azért van, mert ugye, ha mondjuk forgolódni kell, vagy hallasz hirtelen hátulról egy trappot vagy egy lövést akkor meg tudj gyorsan fordulni. De ez függ a padod méretétől. Ha nagyon kicsi a padod akkor ezzel a beállítással baromi magas lesz a sensed, amivel veszíthetsz a sima szembeni lövések célzásánál a precizitásból.
-
Lmh
őstag
válasz
jonnyjoker01 #3950 üzenetére
88.151.101.57:27053
have fun -
Lmh
őstag
válasz
LucifeI2 #3925 üzenetére
Elég régóta játszok vele én is, kb mindig voltak ilyen problémáim. Meg sok embert ismerek akinek bármi problémája van CS-vel egy windows telepítés után. Elég merész ezt kijelenteni, hogy nem bonyolult beállítani, csak mert neked sosem volt problémád vele.
Nekem már nem bonyolult, inkább már körülményesnek mondanám.
Elmondom miért:
Windows reinstall után, vga drivert beállítom olyanra, amivel jó nekem a cs, hogy legyen 60+ fps, hogy ne legyen 5 méter után homályos a textúra ( mert tudom hogy sokak szarnak bele, de engem zavar )... konkrét beállításaim vannak vga-ban amik külön cs-re van kialakítva. Szerencsére már le van mentve screenshot több helyre, de amig nem volt vagy amig gépen volt és nem tudtam reinstall elött lementeni, addig újra ki kellett tapasztalnom, hogy hogy a jó.
Aztán jönnek a noforcemace, noforcemspd és társai a set launch optionsba, jön az egér driver ami szintén screenshotolt beállítás már, hasonlóan a VGA-hoz. Ez egyrészt érzékenység miatt kell, másrészt, hogy lehessen ívben húzni az egeret, mert nekem sajnos alapból akadozva húzza az íveket. Aztán jöhet a cfg írás, ami ha nincs lementve, elveszik... akkor elég macerás újraírni. Azt hiszem ennyi. Tényleg nem bonyolult, ha tapasztalt ember csinálja. De egy új játékosnak nem mondanám, hogy nem bonyolult. -
Lmh
őstag
Eszméletlen ez a játék amúgy. 10 éves és olyan eszméletlenül bonyolult beállítani, hogy az párját ritkítja. A legkényesebb játék a világon. Nincs még egy game aminek ennyi fajta hibajelensége van mint az 1.6nak. Minden windows reinstallnál a legnagyobb görcsölés mire a cs-t újra beállítom, hogy akadás mentesen, tisztán, olyan megjelenéssel működjön amit megszoktam.
-
Lmh
őstag
válasz
Redbull941 #3891 üzenetére
Ki a jobb? Puskás, Di Stefano, Zidane, Messi, CR, Maradona, Pelé.........? Megválaszolhatatlan.
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Probléma: új játékot kezdek és botok ellen játszom, leteszem a bombát és nem indul el a bomba órája, hanem ha épp akkor telik le a köridő, akkor akár csipogás közben is CT win -.-
Ezt valahogy meg lehet oldani, hogy normálisan müködjön?Köszi
-
Lmh
őstag
Redbull941 omg -.-
Sírok. Ez a baj a csével. Hihetetlen mekkora szakadékok vannak a cs-társadalomban... -
Lmh
őstag
sziasztok!
cshu-ra nem tudok bejelentkezni, folyton azt irja, h hibás login. kértem jelszóemlékeztetőt email cimemre, meg is kaptam, csináltam uj jelszót, azzal sem enged be - hibás login.
ha uj accot probálok csinálni akkor meg azt írja, h foglalt az email címem. Szoval amolyan 22-es csapdája.
ötlet? -
Lmh
őstag
Heló mindenki!
Valaki AVA-zik innen?
Én pár napja kezdtem a játékot. Világ életemben utáltam az összes lövöldözős játékot a CS-n kivűl. Mind ratyi volt nagyon. DE, most kipróbáltam ezt az AVA nevezetűt és mondhatom, h nagyon jó game. A játék ingyenes, és - amiért ide írok - cs-s múlttal ki lehet emelkedni a mezőnyből, nagyon sok dolgot lehet hasznosítani. ( jah és a legjobb, h nincsenek csalók!)
Szóval ha vki játszik, esetleg kipróbálná, az írjon rám PM-et és beszélünk! -
Lmh
őstag
Hali mindenkinek!
Az alábbi kérdést eredetileg a CS:S topikban tettem fel, de nagyon kihalt és gondolom sokan vannak itt akik mind2 játékban rendelkeznek tapasztalattal, illetve lehet, h steammel kapcsolatos a megoldás, szóval:
Elég rég nem sourceoztam, de most vettem egy uj, szép monitort ( BenQ G2222HDL 21.5")
és gondoltam kiprobálom vele a source-ot.
Amikor elinditom, csak megjelenik épphogy a menü háttere, de még menüopciók, kiirások nélkül és szó nélkül már ki is lép. ( A játék eredeti )
Próbáltam a windowsban minden felbontást, töröltem a cstrike mappát, ujraraktam az egész CSS-t, illetve kaptam egy ilyen launch options-t:
-console -threads 2 -dxlevel 81 -heapsize 1048576 -w 1024 -h 768
de mind hatástalan. A neten kb semmit nem találtam a hibáról :S
Remélem tud vki segíteni, előre is köszönöm!Előre is köszi!
-
Lmh
őstag
Azért azt mondjuk el neki, hátha nem vágja, h ugyebár "B"-vel elöhivod a vásárlás menüt és onnantol nemtom, h egérrel nyomogatod-e, h mit akarsz, vásárolni, de a fegyvertipusok és a fegyverek elötti sorszámokat ha lenyomod akkor ugy is lehet vásárolni. sorry ha nem mondtam újat
csak ez nem jött le, h tudod-e
amugy bindelgethetsz, de tökéletesen meg lehet szokni bind nélkül is. én is sok éve játszom és sose bindböl vásároltam hanem "kódokkal"
pl:
m4a1: b43
clarion/famas:b41
ak47: b42
defender:b41
awp: b45 vagy b46 attől függően,h T vagy CT-ként veszed
deagle: b14
usp(terrorban): b12
1tár kisammo: "pont/kettöspont" gomb
1tár nagyammo: "vessző/pontosvessző" gomb
HE: b84
Flash: b83
smoke:b85
defkit:b86
kiskevlár: b81
nagykevlár:b82
.....asszem vmi ilyesmik
és ezzel ki is fújtak nálam a használható dolgok, ez nem olyan sok, pár kör alatt memorizálható, bindelget a haláljah és villámgyors xD ahogy a többiek mondják, csak úgy pörög majd a kezed, meglátod, arra kell majd figyelned nehogy a nagy kapkodásban túlvásárold magad. 3mp-es freezetime alatt mindent meg tudsz venni
ha kérdésed van írj xD csocsi
-
Lmh
őstag
jaja, közben addig probálgattam, állitgattam össze-vissza, mindent maxra, meg mindent át amig végül sikerült, de azért jó igy utólag olvasni, h mit is csináltam
(amugy xfx 9600gt alpha dog edition-öm van, az elég korszerü kell,h legyen sztem
)
ezek is mind alap dolgok, mi?
kicsit vágod a csét öcsémpedig én is 4 éve tolom (is=szintén viszonylag rég) de ezeket mindig csak ugy hasra csináltam
szal köszi szépenjátékban is cairo a real nicked?
-
Lmh
őstag
a menüben vagy játékon belül lenyomod a "0" azaz nulla billentyűt és lejön a konzol és oda beirod, h: connect "ip-cim" (idézőjel nélkül természetesen
)
All seeing eye-t hagyd a francbaha gondolod, ird meg pü-ben a steam-nevedet, felveszlek friendsbe és steamen segítek szivesen, ha bármi kérdésed van.
-
Lmh
őstag
közben ugy beállt a gépem, h ujra kellett raknom az egész windowst
kb 2 éve nem konfigoltam 1.6ot és már csak az van hátra, h azt a fránya homályosságot eltüntessen amit két törésvonal után látok magam elött a játékban :S:S kb 3-4 méterig látok élesen, utána két kis határvonal és utánuk totál homályos... sokan igy játszanak, nem zavarja öket de én eddig mindig be tudtam ugy állítani, mindenhol éles legyen! ha vki vágja miröl beszélek és tudja a megoldást, az segítsen plz!
köszi szépen előre is -
Lmh
őstag
C41rO^ !!! a 3. pont megoldotta a problémát! nagyon nagyon köszönöm!! zseniális vagy!! 3 napja szenvedek vele, itt prohardveren 5 forumban érdeklődtem, de senki nem tudta megoldani! irtam cshu-ra, ott is totál köd! annyira kilátástalannak tünt, h már tegnap több helyen elkezdtem hirdetni, h eladó a DA-em
és ezzel párhuzamosan elkezdtem uj egér után - az eddig jól bevált 3.0 - nézni
1 szó mint száz, nagy ász vagy
nyugodtan legyél büszke magadra
na nem nyalok tovább, még1szer köszi, csocsi
ja és jól jöttek a magyar szerverek is
-
Lmh
őstag
próbáltam, alacsonyabban még rosszabb
azt nem értem, h nyomulnak ezekkel az 3500+os DPI-kel és ha leveszem a windowsban minimumra, meg a játékban is minimumra, még ugy is baromi gyors egy low senses játékosnak és hogy a francba tudom még lejjebb állitani a senset, h tudjak játszani...? márpedig azért a komolyan fps játékosok ( cs1.6, source, cod...) alacsony sensekkel játszanak... nem értem az elképzelést, de biztos én nem tudok vmit...-.-
a lényeg, hogy 900al is akad az ív ( olyan a játékban, mintha cseszne rá, h ki van kapcsolva az acceleration, amit ha on-olok és leveszem 1esre akkor produkálja az xp ugyanezeket a tüneteket ) -
Lmh
őstag
Na közben tovább probálgattam, h meg tudjam fogalmazni ,h mi a furcsa és megtaláltam ,megpróbálom elirni! nagyon bizakodo vagyok, mert csak játék közben csinálja, az asztalon nem.... (most egy 1000hz, 1800dpi-s beállitás van a driverben, 3500dpi nem is érdekel, elég ez is böven sztem)
Szóval: elinditom a játékot (cs1.6) és már a menüben érezhetö az alábbi probléma: huzom oldalra szépen lassan ovatosan az egeret és elkezdem közben icipicit lefele is huzni, de ezt a lefele mozgást nem követi le azonnal hanem csak oldalirányban mozog tovább és csak nagyobb eltérésnél kezd el lefele is mozogni a kis nyilacska de ezt asztalon nem csinálja, asztalon gyönyörü iveket tudok huzni, bent a játékban meg szaggatottan, szögletesen követi csak a mozgásomat a kurzor. szoval az elözö kommentben leirt felvetéseim egy része tárgytalan ( gondolom a 3500dpi-s panaszom ennek a problémának a felnagyobbodása volt, h ugy éreztem mintha ugrálna, közben csak szaggatottan követ és nem tudom ráhúzni a kurzort pontosan a célra, mert annyira szögletes a mozgása ) erre a problémára keresek választ
remélem érthető voltam, plz segítsetek! Köszönöm!! -
Lmh
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Razer Deathadder V2-t, és iszonyatosan szenvedek vele, nem birom bekonfigolni, vmi nagyon nem kóser vele és nem tudom, h micsoda...
nagyon furcsa, 3500dpi-n kb használhatatlan mert iszonyat pontatlan és kezelhetetlen, össze-vissza csúszkál a kurzorom, nem találom el a windowsban sem az ikonokat, konkrétan olyan mini íveket ir le a kurzor, h kikerüli amire rá akarok kattintani -.- .Egy razer mantis control egérpadom van ami szövet egérpad. Elképzelhetö, h a szövet apró (azért minimum 1-2 millis kis hálós réteg van a tetején) egyenlőtlenségeit érzékeli és ezért csúszkál el? Kb 3 éves a pad, le volt már öntve ezzel-azzal, de látszolag semmi baja, a tenyeremmel ha nagyon lágyan simogatom érzek1-2icipici dudort itt-ott, de nehogy már ez okozza...:S:S De ez ugyanigy másnál is elöfordulhat, furcsa, h erről a problémáról mástól nem hallottam -.-
Szóval én egyenlőre nagyon szenvedek vele, sehogy sem akarja azt csinálni amit én akarok, pedig fogását totál megszoktam mert egy az egyben az előző egerem (ms 3.0) aminek az optikai szenzora tökéletesen müködött.
Ha vkinek van vmi jó konfigötlete (sens, dpi, hz....) az irja meg plz illetve vmi diagnózisa a problémára!
köszi szépen elöre is!!! ( több commentet is várok, ne fukarkodjatok
örök hálám, csocsi all
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest