Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
hexameter93 #3799 üzenetére
Nah az jo, am mi volt a problema?
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
hexameter93 #3794 üzenetére
Ez nalam akkor fordult elo mikor kiszedtem az fps koraltozast,es 200+ on(asszem 600 valamennyin) porgott a jatek.nezz egy net_graph 3 vagy cl_showfps 1 parancsot consoleba,es ha magas fps szam,akkor consoleba fps_max 100.1 es/vagy developer 0.
Nem biztos hogy nalad is ez a hiba,sot,de egy probat meger.Remelem tudtam segiteni. -
[pod]Diablo
őstag
Valaki nemtudja hogy Linuxon Wine alatt miert ugral az fps-em?120rol folyamatosan leugrok 50-60ra:/
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
#49553920 #3379 üzenetére
Nem tudom hol tudod megnezni,de fix hogy ha steames,eredeti,normalis cs-d van akkor frissitette mar.Mondjuk probalj meg felmenni erre a serverre: 78.24.190.101:27016.Ha sikerul akkor mar 48as protokollu a cs-d,ha nem,akkor nezdmeg hogy mit ir ki consoleba a sikertelen csatlakozas utan.
-
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
#49553920 #3365 üzenetére
nemreg volt protokol valtas 1.6ba.47-rol attertek 48-ra,updatek veget.Igazabol teljesen pontosan ensem tudom hogy ez a valtas mit takar,de az a lenyeg hogy vannak meg regebbi serverek amik 47-es protokollal futnak,es azokra nemtudsz felmenni,mert te mar a 48-as protokollszamu verziot hasznalod.De akkor tobbet tudok majd segiteni ha megmondod hogy a console mit ir ki 1 ilyen sikertelen csatlakozasnal.
-
[pod]Diablo
őstag
Amennyire tudom,nincs erre lehetoseg:/ Legalabbis nonsteamesbe nemvaloszinu.De lehetseges hogy lelehet tolteni hozza valamifele dm(deatmatch,mindenki mindenki ellen)-modot,es azzal inditani 1 servert,de abba nemvagyok biztos hogy van.De tdm(teamdeathmatch,2 a csapat egymas ellen) et lehet talani konnyen.Ezeke a mode-ok ugy neznek ki hogy belepsz a serora,valasztassz fegyvert,mesz,lossz,ha lelonek,rogton feleledsz es lohetet tovabb az embereket,azt meg belehet allitani hogy mikor erjen veget a map.Ha elert valaki x olest, ami ugyebar pontot jelenti,vagy 1 meghatarozott ido lejarta utan erjen veget.
vkristof: mit ir ki a console mikor nemsikerul felmenni a megadott ip-hez tartozo serverre?En igy latatlanba arra tippelnek hogy rossz,regebbi protokolu serverre probalsz felcsatlakozni.
-
[pod]Diablo
őstag
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
superfinest #3280 üzenetére
hat milyen serveren jatszol?ez eleg hulye kerdes de lehet h esetleg kulfoldi serveren jatszol,es azert?: D,De am ha otthon tobb gep is csatlakozik a netre,akkor en megneznem azokat is hogy megy-e rajtuk vmi,es ha megy barmilyen letolto program kapcsold ki,pl itthon 1ik gepen ilyen limewire foglalja a neten,ugy is hogy nemtolt semmit-.-.vagy esetleg megnezheted a rate beallitasokat is.Elofordulhathogy a problema 1 reszet azok okozzak.cl_updaterate,cl_dlmax,cl_rate.az updaterate-nek,es a dlmax-nak 80-100 nal kell lenni a sima rate-nek meg 25000koruli erteke kell h legyen.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
OtrebroN #3194 üzenetére
vagy felcsapsz 1 xp-t a win7 melle vagy lecsereled ra a win7-et,vagy veszel 1 uj videokarit,vagy jatszol igy ahogy van:/De eloszoris szerintem probaldmeg meg amit leirtam,es ha nem mukodik,kerj kolcson esetleg vhonnan 1 jobb videokarit es nezd meg hogy azzal is ezt csinalja-e mielott vmi radikalis dolgot csinalnal.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
OtrebroN #3189 üzenetére
egyreszt lehet hogy videokarival van a problema :
Win7-hez dx10 kompatibilis videókari kell. ATI már nem is készít azokhoz a kártyákhoz win7 drivert, amelyek nem támogatják. Nvidia-ról nem tudok nyilatkozni, ugyanis engem nem érint, de ha jól tudom, akkor a 8600 és az a fölötti kártyák támogatják a dx10-et.
Habár dx9-es karival is elfut a win7, de teljesítmény igényes játékoknál felléphetnek hasonló hibák.
masreszt probalkozz meg ezzel:
megoldás egyszerű, tedd ki asztalra az 1.6 ikonját, jobb klikk -> Tulajdonságok ->Kompatibilitás Vista Sp2 -> Mindig rendszergazdaként futassa.
de ajanlom ezt a forumot,en csak beleolvastam es kimasoltam ezt a 2 dolgot,nezz korul jobban benne hatha talasz megoldast.Esetleg ez segithet meg.Am milyen configuraciod van?Akar az is elofordulhat hogy keves ramod van. -
[pod]Diablo
őstag
Ha regebben mar megvetted a cs-t akkor,leszeded a steamet felrakod,es belepsz a regi accountoddal ami volt,ha nincs accod,akkor mostmar csak ugy tudsz normalisan jatszani ha megveszed a Counter-strike:Anthology-t,ezt steamen is megtudod venni,online ugy olcsobb,haped nem akarsz most erre penzt aldozni akkor azt a modszert majd priv-be.: )
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #3025 üzenetére
kénytelen vagyok új hsz-t irni,lejárt a mod:/
talaltam 1 ilyet: sky -
[pod]Diablo
őstag
Aki teamet akar csinálni inkább menjen fel mircre, és ott hirdessen, mert cshun ha normális a hír hanem,szétlessz flamelve,és általába a cshun kirakott tgf híreket kirako teamekbe nem tul sokan szoktak jelentkezni.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
LucifeI2 #2592 üzenetére
Maga a jatek szaggat,megyek elore es ien 3mp-kent megall aztan,elkezd mozogni a karatter mintha speedhackelne.Meeg neztem az ex_interpet,jol volt beallitva es az a baj hogy rogton mikor ujrarakom a gamet es elinditom akkor is igy szaggat mielott barmitis bemasolnek a game-be.
-
[pod]Diablo
őstag
Hali all!
lenne 1 olyan kerdesem hogy az mitol lehet hogy game kozbe van 7 es 10 kozotti pinge,az fps em is fix 100,de a game iszonyatosan szaggat vmiert.ha developert 2-re nyoom es az fps_max-ot 999 akkor keveseb szokott szaggatni de g ugyis iszonyatosan szaggat.esmar 3c ujrataktam az egesz steamet es semmi valtozas.
Elore is koszonom a segitseget! -
[pod]Diablo
őstag
Naja.Nagyon kiraly eg mittomen hogy a steabol is csinaltak 1 fasza msn-t,meg mittoen nagyon jok ezek a doglok meg minden de legalabb megcsinalhattak volna ugy hogy akinek nemkell az kitudna kapcoslni ezt a rakat sz@rt.Miota egjott ez a fos,azota a cs-m is lagosabb,allandoan steam connection olsat ledob war kozbe a sero rol,meg radasul a friends-is akkoa szar lett.Akinek kelll vmi iylesmi hogy cs-klubbok meg mittomen ez csinaljno myvipen vagy vmi ilyen helye.Akinek meg kelll ien chat azmeg hasznaljon msn-t.A beszelgetesre ottvan a ventrillo meg ts.Ezt az egezs fost meg kilehetne szedni.Vagy legalab kilehessen kapcsolni.
Alig varom mar hogy kijojjon a promod.Remelem tenyleg oylan jolesz mint mondtak es akkor nem kell szarrakodnom ezzel a fos steamel
Neztem gameltek 1.5-elEn 2.0-aval is meg 1.0-aval is sooot meg 7.1-el is
Nagyon kemeny verziok
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
mr.mitnick #2281 üzenetére
Na megnéztem a clan oldalát,hát ahogy elnézem nem egy nagy high clan.Majd 1x szivesen waroznék ellenetek.
mod:amugy hova akartok még felvenni 1.6-ba embereket?Sztem már így is sok ember van benne a squadba.
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
addamka #2250 üzenetére
Aha.Igazadvan.Mondjuk én ebbe nem is igen gondoltam bele hogy lehet vele így szervereken gamelni,mert én régebben mikor még nem vettem meg a norm 1.6-ot (kb 3éve) még ezzel gyaláztam brutálisan a botokat
Mondjuk ha felmész norm 1.6-tal a Karika public srv-re,vagy Hubazd+ public srv-re(bár érdekes hogy az srv miért van még meg mikor ha jol tudom a clan mar feloszlott),akkor itt is találhatsz bőven csitereket.
Sztem mostmár a leg értelmesebb vagy csak warozni,vagy mondjuk a Stumangoló clan serverre járni gamelni.
Néha olyan jó warozni németek ellen mixel.Tök jót lehet röhögni a sok laman,mikor egymas után bannolgatnak le az srv-kröl.Az volt a poen mikor 1 haver feljött a`DoZeR néven,és full komolyan lehitték neki hogy ő DoZeR
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
addamka #2240 üzenetére
Én mondjuk ismerek jó pár embert aki még cs-zik nagyba.Akiket én ismerek azok közül sokan álnak át source-ra.Van nekem is sources accom,de nekem azért az 1.6 jobban bejön.tek veleMeg valszeg akik abbahagyák azért hadják abba mert már megunták a jó pár éves gameeles után.Vagy csak bénák és megunták hogy állandóan lelövik őket
-
[pod]Diablo
őstag
Ha lessz 1on1 szoljatok,spectből megnézném
.Bár ha jól tudom Lucifer te már nem igen cszel.
-
[pod]Diablo
őstag
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
p_milan #2162 üzenetére
Hi.
Na szoval ha Frapsal csinálod,akkor ki lehet kapcsolni a hangot.De ha moviehoz csinál veszed fel aviba,akkor inkébb csináld startmovie és end movieval,ez lementi a demobol amit fel akarsz venni a cstrike mappába,és azokat nyisd meg Virtualdubba,és azzal mentsd le aviba.Így hangaj se lessz,és sokkal jobb minűségű,mint frapsal. -
[pod]Diablo
őstag
válasz
.:Richie:. #2158 üzenetére
waaaa
Én nem csinálok már több clant
Most megint szervezni a dolgokat.Nekem mostmár csak olyan clan kell ahol csak a játékra kell koncentrálnom.
-
[pod]Diablo
őstag
Ha valaki tud egy jo mid clant ahol van tgf,akkor please szoljon!
Előre is köszönöm!! -
[pod]Diablo
őstag
na szal ha mondjuk azt akarod hohgyha lenyomsz 1 gombot,és akkor beadjon egy szöveget,akkor valve\Steam\SteamApps\felhasználóneved\counter-strike\cstrike mappába keresd meg a config.cfg-t ás ha total commanderbe csinálod akkor nyomjrá egy F4-et és akkor megtod szerkeszteni.és ha pl a go go go-t akarod hogy beadja,akkor bind ''k'' ''say go go go'' és ha ezt így beírod akkor ha megnyomod a k-t akkor beírja hogy go go go.Ha meg arra gondolsz hogy van a needbackup,meg ezek,és ezek közül az egyik hangot akarod így megcsinálni azt ha jól tom nem lehet.
-
[pod]Diablo
őstag
Az optionsba a keyboard-nál,és asszem azon belül a communication résznél vannak ezek.megnézed hogy mejik gombal mejiket csinálod,és így megnézed hogy meik gomb mi a beállításoknál,és így rámész és ét tudod rkani arra a gombra amejikre akarod.
más:Valamejik nap waroztam a kms.-el a [HUBA]zd+ ellen,és ha nincs,az egyik gyerek(akms nel nemtom honnan szaljtották)akkor talan nyerhettünk is volna(nár elég kevés lett vonla ennek az esélye).Utánna meg másik nap warozni akartunk,es kerestem mircen ellent,mikor megbeszéltem a war fogalmam se votl róla hogy ki az kivel meegbeszéltem a wart,erre kifogtunk egy rs.gaming mixet.Hát a vége az lett hogy össz vissz sikerült hoznunk 2 kört.Nagyon jó volt mikor rövden,vagy hoszun vagy b-n 1 embert berotalta mind az 5-ünket.
De legalább tranultam belőle valamit.NE játszak prok ellen -
[pod]Diablo
őstag
Azt csak úgy tudod megcsinálni hogy megnyitod a demot,és felveszed frapsal.
Vgay pedig mikor elindítod a demot startmovie és a végén endmovie.Ekkor kapsz csomó bmp-t a cstrike mappába,és utánna ezeket betöltöd virtuald dub-ba és az meg lementi aviba.Neked inkább a Fraps-at ajánlom.Ott csok egy gombot kell mgnyomni a felvétel indításához,és befejezéséhez.Tlana ez még nem jelent gondot neked
-
[pod]Diablo
őstag
Mondja már meg nekem valaki hogy mostanság miét olyan neház normális ellent találni warra?annyi az ididóta nyomorék clan hogy az nemigaz.Az utobbi 2-3 napba hívtak warozni,1x wolt egy 2v2 előszőr,az ellennek még normális szervere se volt stb...nagyon bénák is voltak,és ott pofáztak kb a ar felénél hogy gg,és hogy nyertünk.(Iszonyatosan felbaszták az agyam főleg azért mert egyedöl emgvertem vonla őket)Utánna ujrajátszottuk a wart Akkor már volt normális szerverünk,és természetesen mi nyertünk.Akkor most volt egy 5v5 war a BBSC ellen,ott az egyik emberük kilépett,utánna 2 jött fel a héjre,utánna 3 emberük lement,akkor xar votl a szerverük és kifagytam akkor valaki csak úgy felent a serverre,és nemtudtam visszamenni,ők meg nemtudtak kickelni a zsevrerükről,akkor utánna nagynehezen lement a hapek,feltudtam menni,még mindig fojtatták a kilépkedést,aztán akkor ott mondták hogy gg meg nyertünk mittomén.Végül mi nyertünk,de akkor is...MIért olyan kevés a normális clan.Nemértem mi a jó abba eggyes calnoknak hogy ijenek...
szerk:]na sikerült összehoznom egy szép kis regényt
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
Agostino #2044 üzenetére
Szerintem még a [Stummangoló] szerver is jó.Oda általába normális emberek járnak.Vagy aki nem éppen normális az kapja és a bannt/kicket.Mert általába van fent normális admin.
Bár egyiknap játszotam fent,feljöt haverom is,aztecen awp-vel lötte az ebmereket fakapun at,és erre jön az admin hogy tuti csíter.Haverom is én is mondtam hogy nem az,lefosta,fogta és ment a bann.(szerencséjére csak 45 peces bannt kapott).Aztán 2en még feljöttek és mondták,montuk az adminnak hogy miért kelelt bannolni.Vitatkoztunk az adminnal,az is cska mondta a magáét,a másik haveromat is majdnem bannolta a végén,és a végén az admin mondanivalójábol ezt lehetett kivenni:Aki pro(mint mi)ne játszon mert a sok low-ot mindig lelövik,és azok nemtudnak normálisan játszani tőlük...
De azért általába normálisak ott az adminok.Csak ez az egy admin volt érdekes.
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #2036 üzenetére
Megoldodott a probléma.Updatelet megátol a steam.Remélem ez az újabb update,már jobb lesz mint az előző.
-
[pod]Diablo
őstag
Lenne egy kérdésem: Na szal ma 1-2 órája még játszottam a cs-vel,és cz-vel is tudtam gémelni.Erre most jövök fel gépmehez,és a rámegyek favoruite szerverknel egy szerverre es behozza steamet és nem tok gémelni.És ugyan azt írja ki a steam a games-be a cs-re,és az cz-re,mint mikor felrakom felrakom,és még nincs updatelve.Pre-load completemit csináljak hogy működjön a cs,és a cz?vagy majd magátol updatelni fog ez a xar?
más: Ilyen egy jó sebzés:
vagy? -
[pod]Diablo
őstag
válasz
.:Richie:. #2034 üzenetére
Jaja.
-
[pod]Diablo
őstag
Thx a segítséget mind 2-töknek.
Richie jaja,már jó párt kört sikerült hozni.Ma meg mi ellenünk jót waroztatok mi.Húúú de jol megszerveztuk...
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
Megtudja nekem mondani valaki hogy mi miatt lehet az hogy mostanaba az utóbbi 1 hétbe a steam mindig lagol.Folyamatosan 400 felett van a pingem,akármit csinálok.legalábbis a cs.Mert czzni nem igen szotkam mostanaba.Nemtudja valaki hogy mitől lehet?
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
.:Richie:. #2022 üzenetére
sziv.Hát ja én is remélem.Amúgy eddig hányszor játszottatok együtt?ahogy észrevettem nem lesztke ti olyan rossz clan,csak nem szoktatok még össze annyira sztem.meg kéne úgyebár TS vagy Ventri.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
.:Richie:. #2018 üzenetére
oks
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
.:Richie:. #2018 üzenetére
oks
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
.:Richie:. #2012 üzenetére
Egy war?
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
.:Richie:. #2009 üzenetére
hát ja.
Én azért nem szoktam mostanság a lamason jatszani,mert mikor játszottam rajta 1 csiter általába volt fent a szerveren.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
.:Richie:. #2006 üzenetére
jaja
.Én is kedvelem azt a szervert.Azt birom mikor jaccik valaki fent a szervern,és ott monjda hogy mien iszonyat szar ez a szerver,de még is ott játszik
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
lopezking #1983 üzenetére
ha át akarsz látni a falakon töltsd le ezeket a pályákat,és játsz a botocskáiddal.:[link] és ha azt akarod hogy fejre álljon a célkereszt akkot tanulj meg lőni és próbálj ugy játszani,mint én.
. Addig is maradj a botokkal.Majd akkor gyere ide vissza ha már több mint 10 low botot megtudsz ölni.Köszi.
más: Valaki inne szokott a Kolonián játszani?
[Szerkesztve] -
-
[pod]Diablo
őstag
Valaki nemtudja hogy hogy tudnám letörölrni a GPSGUI confingot?Fogtam felraktam hogy megnézzem mine,és iszonyat xar.És most meg nemtudom eltüntetni.Ja és még 1: Betudok hozni aközbe egy másik confingot hogy a gpsgui bent van?Ha igen akkor hogy?
Előre is köszönöm! -
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #1923 üzenetére
senki sme tudja hogy ez mitől lehet?
-
[pod]Diablo
őstag
Nemtudja valaki hogy ez mitől lehet:
Anyámék gépére felraktam acsét hogy tujdak rajta játszani amíg az enyémet javítjak,de mikor felrkatam akkor nemtudom atallítani a grafikát openglre,més nemtudom átrakmni 16 bit ről 32 re.A gép confingja: 2.4 GHZ-s proci(intel celeron) 384mb ram. és egy Geforce FX5200 videó kari.És mikor át akarom rakni ezt írja ki:
The specified video mode is not supported.
The game will now run is software mode
Előre is kösznöm a segítésget. -
[pod]Diablo
őstag
Valaki nem tud véletlenül egy jo szponzort egy clannak?
-
[pod]Diablo
őstag
Ha valakit érdekel ebbe a klánba van tag felvétel[link]
Valaki nem tudja hogy mitől lehet az hogy nekem is és pár haveromnak isaz ASE csak 13-14 szervet lat? -
[pod]Diablo
őstag
Valakinek a klánjába nincs tag felvétel?Ha van valahol akor az keresen fel msn-en please.
-
[pod]Diablo
őstag
Valaki szokot innen játszani a zöldövezet szerveren?
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #1780 üzenetére
ok.[link]
-
[pod]Diablo
őstag
Elkészült az oldalam amin főleg cs-s dolgok lessznek:[link]
Gyertek fel bártan és regeljetek.Az avatárokból egyenlőre nincs túl sok de az a pár ami van gnodlom ismerősek lessznek -
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #1775 üzenetére
A porbléma megoldódott.Ujraindítottam a gépem és működik normálisan.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #1775 üzenetére
Na most kiléptem és megpróbáltam megint belépni a steam-be és ezt a hibaüzenetet dobta ki:[link]
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
Valakinek csinált már olyat a cs hogy:
felrakarok emni asen vagy bárho laegy szerverre vagy csak elakarom indítania játékot,és mikor elindítom akkor behozza a hátteret és kilép.Ugyan ezt csinálja cz-vel is.MI lehet a baj? -
[pod]Diablo
őstag
Valakinek nincs olyan klánja ahol van tag felvetel?Most oszlott fel a kzrva klánom és kéne egy másik.
-
[pod]Diablo
őstag
Elkészült az leső klán videónk
innen letölthetitek:[link]
Már a wAw klánba nyamulok mert a klánom az AIT cstalakozott hozzájukEz egy multigaming klán
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Black & Decker töltőt keresek
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest