Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
-
Szirti
tag
Ugyan, vacos szerveren szoktam látni olyan embert akinek nehezére esik összehangolni a wh+aimot a a speedhack és forgócsít párossal. Annyit ér az a védelem mint egy marék lepke....
Az itteni topikból hivatkozott AZC-s szerver elég használható. Mindig van ember meg elég sokat van admin is és jók a pingek.
-
-
Zbotot úgy tudod megoldani AMXX mellett csak és kizárólag windowson, hogy a zbot.dll (vagy zbotcz.dll, van pár) átnevezed mp.dll-re a cstrike/dlls könyvtárban. Ha nem kell zbot, ott van a podbot. Hülyébb, irreálisabb, de megy linux alatt is, meg megfelelő waypointtal tud létrázni, gombot nyomni.
Hamsandwich az AMXX egyik modulja, biztos jól frissítetted? 1.8.1 a legfrissebb, nem tapasztaltam ilyen hibát. Ha felveszel friendsbe segítek este, addam@counter-strike.hu
Persze a fent leírtak eredeti CSre vonatkoznak. Törtből minden héten 10 félét tesznek fel, így nem lehet kitalálni, nem-e a kedves orosz tudóscsapat cseszett-e el valamit
PS: a régi szép időkről nekem a Nega, UNQL, Lethargy, VRJ, Volture Squadron, 187, i HQ szerverek jutnak eszembe -
Davideee00
csendes tag
kösz a valaszodat XD
1) Szlovakiabol vagyok es akkor jelentkezik ez a problema ha mar tobben vagyunk a szeron mi szlovakok de ha magyarok jonnek a szerora akkor nekik nem lagol.
olvastam valami olyasmit hogy a rate-kat kell beallitani meg azt is hogy az SP2miatt csinalja ezt.
2) itt meg valamit elronthattam nekikezdek megegyszer. -
Davideee00
csendes tag
hellosztok sracok van egy kis gondom vagyis ketto es nagyon orulnek neki ha tudnatok segiteni, NA AKKOR MONDOM:
1) jaccok jaccok a sajat szeromon egyszer csak cl_flushentitipacket +800 ping
2)ma feltette az AMX MOD X-et ugy ahogy kell csak nemtudom elinditani.(gondolom hogy elkell valahogy inditani mert meg nemmegy a szerveren)
ha esetleg tudna valaki segiteni barmelyikben nagyon megkoszonnem neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest