Új hozzászólás Aktív témák
-
hNp88
aktív tag
válasz
cellpeti #3601 üzenetére
vegyél logitech g5öt, az a tuti
a lövésre meg nem tudok neked semmi okosat mondani, tegyél fel z-botot, csinálj magadnak servert, pakold tele bottal az ellenséges csapatot (mp_limitteams 0, mp_autoteambalance 0), bot_stop 1 és próbálgasd hova kell lőni, aztán ha így megy 1-2 hitből, akkor bot_knives_only (asszem ez a parancs) és mozgás közben is lődd őket.
-
LucifeI2
őstag
válasz
cellpeti #3597 üzenetére
800 bőven elég. De a legtöbb játékos egérnél már ez alap. Inkább azt nézd, hogy mennyire esik kézre, milyen nehéz stb. Én a Logitech G500-at tudom ajánlani, nekem is az van, és 100%-osan meg vagyok vele elégedve. Nem izzad rá a kezem, nem ragad rá a kosz annyira, mint a régi MX510-re. Egyszerűen nincs semmi rossz tulajdonsága. Nem hiszem, hogy ennél jobb egérre szükesége lenne bárkinek is. MX518 olcsóbb, és mivel az MX510 továbbfejlesztett változata, így az is jó egér.
Lényegében inkább csak kényelemre van különbség egy bizonyos szint felett az ilyen egereknél, azt vedd, amelyik a legkényelmesebb. MX510-zel is ugyan olyan jól lőttem szinte, mint ezzel, pedig jó pár év különbség van a kettő között. Egy jó egérpad viszont sokat számít.
-
sss
őstag
-
Szirti
tag
válasz
cellpeti #3499 üzenetére
Régen a hl1 hez jártak a modok is (CS, DoD, Team Fortress 1). Most azt hiszem már nem. Steamen most 8 euró ami ilyen 2300 Huf.
Jó az ilyen rondán is
(Engem például rettenetesen zavar 1.6 ban az élsimítás. Ha nem pixeles az ember feje már el sem tudom lőni...)
CRT monitoron én esküszöm a 800*600@100Hz re. De amióta lcd van azóta 1920*1200@60Hz és eléggé más a játék így.
Eléggé sok múlik a szerveren is. A csoda AMX moddal elcseszett hitboxok
És a kolléga kihagyta az űber fegyvert a skótot
-
At4
tag
válasz
cellpeti #3508 üzenetére
10+ éves játék lévén nem sűrűn, de itt sztem nem is a grafika a lényeg
keresgélj a csbanana.com-on dolgokat, hátha találsz vmit, amivel nkd megfelelően fel tudod dobni. -
nkAAA
aktív tag
válasz
cellpeti #3505 üzenetére
Azért ennyire nem vészes a helyzet
Alapból érdemes kísérletezni a cl_dynamiccrosshair 0 és 1-re állításával, illetve a felbontás terén az emberek többsége (egyeseknek meglepő módon) a 640x480-ra esküdik, de ez is ízlés dolga. A crosshair méretével is érdemes szórakozgatni, fps_max -ot 101-re állítani, továbbá csak pár fegyvert kell használni: kispisztolyok közül desert, usp, glock, rifle-ök közül pedig az ak, famas, m4a1, galil meg persze az awp. AK-val meg M4-el jobban jársz ha pötyögtetsz ilyen 3-4 golyókat max, míg a famasnál és galilnál azért lehet nyomni, mint süket a csengőt - feltéve ha előbbi esetében nem a brust opciót választod. Az awp-re igaz, hogy igencsak fasza reflexek kellenek hozzá, de ha eltalálod (és jó helyen találod el) akkor 1 golyótól megfekszik az ember általában. Ajánlom egyébként az öreg HeatoN (régi SK-s proplaya) videót YouTubeon, amin keresztül kicsit többet megtudhatsz a gammáról
hf
-
At4
tag
válasz
cellpeti #3499 üzenetére
Anthology-ban benne van az 1.6, de érdemesebb Steam-en bankkártyával megvenni, ha Condition Zero t és Day of Defeat ot em akarsz. (előbbinek a magyar közönsége mára már egyenlő a 0val [jajj pedig a régi GRmO-s szép idők
], utóbbit igazán nem ismerem)
azon a gépen a Source 40FPS-e a VGA gyengesége miatt van. (nkm is ilyen volt, míg integráltat használtam, GMA3100 volt a lelkem, lényegében ugyanaz mint ami a tiédben van.)
-
LucifeI2
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest