- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
addamka #4146 üzenetére
Az mp3volume szintén hatástalan, sajnos.
A gamemenu.res-t a counter-strike.gcf-ből tölti be, ha nincs máshol fájl. Ettől még létrehozhatja neked egy szerver sajnos...
Megtörtént, és már ott a menüben a szerverlink... Fejtsd ki légyszives bővebben, hogy kell ezt kivitelezni, mert nem vágom. Már a cs gcf-ből a manuális létrehozást. Mit kell kimásolni?
Lowfps mapok: szinte az összes olyan, ahol nagy, egybefüggő területen vagyok (pl awp-s mapok, aim_ak_colt stb), vagy az ellenkezőjük, ahol kis területen vagyunk sokan. erre hirtelen nem tudok példát, de gondolom találkoztál már ilyennel.
de ha az fps problémát megoldja egy low vga és az egymagos proci, akkor lekapcsolom a másik 5 magot, kicsit húzok rajta és az integrált HD4200-at használom mellé... Nem mellesleg a source-ban is van egy gyári map ami megfelel a fenti példáknak: azt hiszem a de_piranesi az, és 'A' lerakón szívom fogam.Kergeboci: szívemből szóltál!
és kösz a tippet, kirpóbálom.
mepet: félreértettél. Nem a zenék miatt hiszem, hogy köze van hozzá, hanem hogy pl szerver oldalról ilyen szinten bele lehet nyúlni a kliens beállításokba. ennyi erővel gyakorlatilag a konfigod felét átbuherálhatja a szerver owner... Korábban akkor se volt ilyen, na! És lehet csak én látom bele, de vac fejlesztésébe is láthatóan sz*rni kezdtek amikor kijött a source. Azóta steames szerverre is csont nélkül tudsz csatlakozni aim+wh kombóval.
mégvalami: miből tudom megállapítani, hogy egy szerver tört vagy steames?
-
mepet
addikt
válasz
Kergeboci #4148 üzenetére
Összefoglalnám az idióta zenék elleni teendőket:
mp3volume 0 (majdnem az összeset kikapcsolja, ajánlom a használatát)
stopsound (ha nem .mp3, akkor .wav, és azt leállítja a stopsound. Sajnos gyakran kell nyomkodni, de kör eleji zenéknél nagyon ritka a wav. Nálam pl. bind mouse3 stopsound)
/roundsound (ritkán működik, csak akkor, ha az amxmod zenél, és engedélyezve van a kliens oldali kapcsolgatás, az mp3volume az tutibb, és nem kell minden conncect-kor nyomatni)Ayg0: szerintem a Valve nem direkt szopat, hanem a szerver-üzemeltetők a hibásak. És meg is értem őket, mert erre van igény. Rengeteg 14éves forma bérel szervert, és az ő pénzükért is ugyanannyi kenyér jár a boltban. Nekik pedig mire van igényük? Én már olyat is hallottam, hogy a tini admin valami SP féle szerelmes tinireppet nyomatott a szerveren szinte non-stop, és ehhez jött még a kör végén a szokásos pop-house, pop-trance szarság...
-
A kör eleji zene (főleg mikor képes 2 perces részeket berakni.. idiótája) beconfigolójainak külön területet tartanék fent a pokol mélyén (és kerülne oda az a sok agyatlan is, aki a fülhallgató fogalmával még nem találkozott és zenéjét hangosan üvölteti utcán-buszon).
Amúgy a /roundsound parancs ezeket kilövi, érdemes bindelni! (gondolom müködik, még nem próbáltam, ha lehet kerülöm ezeket a helyeket). A valóságban pedig boxer/székláb/vasaltbakancs segít a problémán
-
A zenék általában már mp3-ban vannak, konzolba mp3volume 0 megoldja a problémád
A gamemenu.res-t a counter-strike.gcf-ből tölti be, ha nincs máshol fájl. Ettől még létrehozhatja neked egy szerver sajnos, érdemes a gcf-ből kimásolni (total commanderhez van plugin pl.), írásvédetté tenni, aztán ennyi.
Egyik másik map, az mit takar? Van pár rosszul sikerült custom map, amin lemegy, de akár egy 32 slotos csodán aztec-on leeshet éppenséggel, a CS sajna nem sokat használ ki a VGA erejéből, a CPU-ból sem, mert csak 1 szálon megy.
Pl. 3.2-es core2duo-val és 5450-es
ATIAMD-val vígan 100 FPS van, mint az FX8120-amon 6870-nel, és hasonló mapokon akad fent mint a kettő. Source meg fullhd minden szemét bekapcsolásával is 200 FPS felett megy az utóbbi gépen, az előbbin meg szénné akad. Ennyit ér egy modernebb engine -
Ayg0
senior tag
válasz
OctoCore #4143 üzenetére
ezekszerint az, bár nem kifejezetten így akartam letölteni. a valve oldaláról, azaz hivatalos forrásból húztam le. a többit már a program intézte.
gamemenu.res törlése látszólag megmoldotta a problémát. de a steam teljes újraindítását követően, majd CS-be való belépés után sem kreált új állományt helyette, csak a már meglévő gamemenu.tga maradt. mindegy végülés, csak többet nem firkálja tele a menüt szerverlinkekkel...
mégvalami: hogy lehet az, hogy x6 cpu+hd5850+8gb ram 1024*768-ban egyik-másik mapon acélos 20-30fps van? ötlet?
mepet: én sem. 3-4 évvel ezelőtt amikor abbahagytam, volt egy cstrike és pont. meg ilyet el se tudtam képzelni, hogy a szerverek rákényszerítik a júzerre az idegesítő "zenék" letöltését és körönkénti kötelező hallgatását. (a stopsound se ér semmit) mint írtam, az lehet, hogy a valve szándékosan szétb****a az 1.6-ot, hogy az újabbak felé terelje a népet. anno beruháztam a source-ra, de annyira idétlen a modellek mozgása + sz*rok a gránátok, hogy akárhányszor próbálkoztam vele, egy óráig se bírtam. egyszerűen taszít a játék. remélem a CS:GO-t új alapokra helyezték és nem lesz pénzkidobás a 15$(?) érte...
-
-
Ayg0
senior tag
nulláról... de ezekszerint nem sok értelme van, mert a szerver újabban ott és akkor nyúl bele a kliensbe, ahol és amikor akar.
az exec nem rossz ötlet, de a lényegen nem segít, mert te is azt írod, hogy csatlakozás után érek vele valamit, nekem viszont pont az kellene, hogy csatlakozás előtt ne írja felül a cl_allowdownload változóját, azaz ha kikapcsoltam a letöltést, ne töltsön le minden sz*rt.*mod: vannak még olyan magyar szerverek ahol a klasszikus de_ mapok mennek minden idióta mod nélkül?
-
mepet
addikt
Az egész steamet újraraktad?
A GameMenu.res-t tedd csak olvashatóvá, akkor nem fogják tudni hazavágni!
A beállításaidat egy szerver akármikor átírhatja.
Megoldás pl: csinálsz egy sajat.cfg-t, a cstrike könyvátrban, amibe beleírod az összes fontos beállításodat. Játék közben beírod a konzolba:
exec sajat.cfg
Ezt azért érdemes, mert a config.cfg-t amiben eredetileg vannak, azt kinyírhatja akármelyik szeró. (Pl a rate-t állítgatják renszdszeresen). Csinálhatsz róla biztonsági mentést, akár a mentés legyen a sajat.cfg, stb... -
Ayg0
senior tag
közben rájöttem, hogy a f*skupac román szerók vágták haza játékot, bár valamit továbbra sem értek: újrarakás után egy innen, a topikból megbízhatónak mondott magyar szerverre csatlakoztam csak, utána mégis megjelent újra egy cseh szerverre mutató link/menüpont.
kezdem azt hinni, hogy ez a valve sara lesz, hogy kifuttassák az 1.6-ot és az új verziók vásárlása felé tereljék a csalódott gamereket...lenne mégegy kérdésem: beállítottam a userconfig.cfg-ben azokat a változókat amiket alapesetben valamiért nem tart meg (net_graphwidth,net_graphpos, cl_showfps stb) és betettem a cl_allowdownload 0-t is, hogy ne töltsön le semmilyen szemetet. miután belépek a játékba és ellenőrzöm, látszólag minden rendben, majd amint csatlkozokok valahova ahol hangok vannak mégis lehúzza az összeset... ötlet, hogy mi a retekért írja felül a beállított változót?
-
mepet
addikt
Nálam "csak" annyi a gond, ha elindítom a csét, akkor valami ukrán vagy orosz csodaszerverre csatlakozik automatán. Ha a steam servers-éből csatlakozok valahova, akkor nem jelentkezik. Ha jól tudom a menüt a "GameMenu.res" fájl tárolja, ha bele mersz nyúlni, akkor hajrá.
Hirtelen ezt találtam: [link] Ha minden igaz, ez egy eredeti fájl. Tedd majd read-onlyvá, és akkor nem fogják hazavágni.
Talán ez már meg is oldja, de az automata konnektelést nem biztos, tehát ami tutira segít:Ami általában segít:
-CS uninstall
-steam/steamapps/*username*/counter-strike könyvtár törlése
-CS installHa ez sem segített, akkor:
-steam uninstall
-teljes steam könyvtár törlés
-steam install
-CS installMegelőzés:
-csak ismert, megbízható szerverekre csatlakozol, ha nem, akkor egyetlen szétmoddolt szerver is így hazavághatja a játékodat... -
BMWFan
senior tag
-
Ayg0
senior tag
üdv
kis segítség kellene, mert pár év szünet után visszaraktam a steamet és az 1.6-ot, és idegölő ahogy megváltoztak a dolgok. játék közben rendszeresen dobál egyik szerverről a másikra: egyrészről úgy tűnik magától, illetve a shift+x kombinációra, amitől frászt kapok, mert külön-külön mindkettőre bindelve van valami. ezen felül a főlapon rendre megjelenik 1-2 új, ismeretlen menüpont ami gőzöm sincs, hogy kerül oda.
és ez csak az egy... mielőtt újraraktam a CS-t, a 'New game' felett és a 'Quit' alatt is volt valami baromság. mi a retek ez? más is találkozott már vele?
-
mepet
addikt
válasz
Kergeboci #4130 üzenetére
Ez egy végeláthatatlan problémakör:
1 - alig vannak only-steam szerverek, mert nincs elég (magyar) player
2 - a non-steam szervereken annyi a csaló, mint a ház. Én is adminkodom az egyik szerón, és hihetetlen, de már nemcsak a kimagasló frag-death arányú játékosokat érdemes figyelni, hanem a pocsék stattal bírókat is, mert gyakran még azok is WH-znak és aimoznak... Pl: az arc életében először játszik a csével, de már egy csalással együtt letölthető verziót szedett le, és bekapcsolta mert miért ne?! És még igazán el sem tudom ítélni, mert el tudom hinni, hogy tényleg nem tudja, hogy mit csinál...
3 - mivel idáig jutottunk, ezért kibannolnak simán a steamaccoddal együtt
4 - ezért már sok mid-pro player is non steammel publikol, no meg azért mert: 1. pontAjánlom figyelmedbe: 4094. hsz., itt nem történhet veled ilyen, viszont nem anyázhatsz. Ha kibírod anyázás nélkül, akkor gyere!
-
jaj de unom!!! D2: védem B lerakón a bombát. Admin megérkezik a szerverre. Ajtóhoz trappolnak, megtunkolom, meghal. Ugrik a másik, mondom fenti lyukon jön be, megtunkolom, meghal.
5 másodperc esemény, se előtte, se utána nem nézett rám. Csak ennyi. Jön a ban. Hát gratulálok.
Megjegyezném, továbbra is 2005-ös accom van. Legalább ez érjen annyit, hogy megnéz rendesen!
-
sss
őstag
Steamen 8 euró.
-
mepet
addikt
Ja a Steam trade topicban talán érdemes megpróbálni, hátha van valakinek "ócsóé" cs1.6: [link]
-
Conie
csendes tag
Sziasztok !!
Nem rég töltöttem le a Counter Strike 1.6 Adrenalin-t , és mikor feltelepítem akkor mindig azt írja ki , hogy : Available memory less than 15mb !!!! - számok .
Mit tegyek , hogy működön a játék ???
HELP !!!! -
Lmh
őstag
Arról nem is beszélve, hogy ez a 3. accountja. 2-t már bannoltak.
-
Ecsi
csendes tag
válasz
Paintball- #4115 üzenetére
Egy újabb fos 32 slotos bhop + multi jumpos szerver!Gratulálok és köszönjük!
E Z N E M D I C S É R E T V O L T ! Hanem egyenesen szánalmas, a hosttal együttt xD -
Paintball-
csendes tag
Sziasztok!
Gyertek az ....::::-[ExpendDables]-::::.... Counter-Strike 1.6 os szervere!!
A szervert a babfold hostingtól rendeljük
ip: 91.227.139.83:27021
Garantált lag mentes!!
32 slotos
Szerveröl amit tudnikellublikus szerver
32 slotos
bunyhopp
multi jump
ejtőernyőHa valami kérdésed van a szerveröl gyertek TeamSpeak3 szerverünkre!!
ip: 91.227.139.83:2245
A [R-S]-sok segítenek majd!!!MINDENKINEK NAGYON JÓ SZORAKOZÁST KÍVÁN AZ ....::::-[ExpendDables]-::::....!!!!
-
mepet
addikt
Nincs 5letetek miért nőtt meg magától a sensim kb. a 10-szeresére?
Windózban semmi módosítás, és a windózban a szokásos a sensi.
A csében kb 10-szeres, mint volt, és hiába állítom a sensitivity értéket a konzolból, semmi sem változik?! -
bivalyolo
őstag
válasz
Kergeboci #4112 üzenetére
egyedül a jó hitboxot sajnálom, mert ott sérült az ellen, ahol meglőttem. Ritka jól konfigurált szervert találni.
megnéztem, télleg jobban adja mint máshol ahol szinte mindig balkart lövök
csak ezek a hülyeségek ne lennének mint a 2x ugrás, ejtőernyő, rusháló amihez ha hozzáérsz meghalsz..
-
Igazából csak pár konfig fájlt ír át a destroy semmi mást. Csak a játékot kell újra rakni vagy a megfelelő cfg-ket visszaállítani.
Mondjuk nem voltam felkészülve rá, hogy engem fog ilyennel megajándékozni, csak azért meg megölöm. Mindegy, a szerverre járok életkora átlag 15 körül volt (maximum), egyedül a jó hitboxot sajnálom, mert ott sérült az ellen, ahol meglőttem. Ritka jól konfigurált szervert találni.
Akit érdekel, Hungary[5] d2 pub szeró, és a csodálatos adminunk neve Danap. Csak hogy tudjátok mit várjatok tőle ha valahol összefuttok vele.
-
-
L_YKing
addikt
Valaki tudna linkelni olyan pályákat amiket le lehet tölteni?
-
mepet
addikt
válasz
Kergeboci #4105 üzenetére
Engem bannolni szoktak wh miatt. Mert nem tudjaák az adminok, hogy át lehet lőni a falakon, dobozokon? Vagy hogy is van ez?
Hát igen, ez még mindig igaz, csak már 9 sem kell:
9 kills in a row: In Quake 3 its "Perfect", In Unreal its "Godlike", In Counter Strike its "Kicked By Console". -
Imádom mikor gyökerek kezébe kerül az admin jog.
Szegényt bántotta hogy lelőttem, ezért képes volt egy 2005-ös accra ráküldeni a destroyt
Zseniális.
-
mepet
addikt
Ez a kedvenc csé-filmem: cs_militia movie
Nincs meg véletlenül valakinek élvezhető minőségben? Nagyon örülnék neki! -
mepet
addikt
válasz
default. #4100 üzenetére
Én is láttam valamelyik nap, egy olyan csítert, aki nagyon okosan nyomta a wh-t. Vmi nagyobb iceworld-féle mapen szúrtam ki a következőképpen: néztem specibe mit csinál, ketten voltak ellene. Mindig lelőtte az egyiket, majd a 3-4 lehetséges irány közül mindig pont arra indult, amerre a másik ellenfele volt. Pedig az ellenfél túl messze volt ahhoz, hogy odáig hallja. Miután ezt elsütötte kb 8-szor, kick. Aztán visszajött felháborodva, hogy, aki jobb, mint az admin, azt kickelik?! Erre már muszály volt bannolni...
Ha a szerveren nincs olyan mod, hogy specibe jelölje színes folttal a falon át is az ellenfeleket, akkor észre sem veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest