Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekem a cossacks és a stronghold jött be startégiába a legjobban csakhát a strongholdba nem lehet nyomulni mint egy állat mire 300 a pop addigra mozdulni se tudsz meg a katonát se gyártani és a kór nekem a cossacksbe teccik és a házak a hol van ennyi nép kérdésre:hát itt az összes népnek más a háza és az összes speckó egysége és a fele vagy a népeknek teljesen más mint a többi továbbá a grafika elég régi és nem olyan szép de sztem egy stratégiába nem a szépség a jo így lehet nem lagosan jáccani neten különben meg a 2-vel meg majd alig lehet neten nyomulni ráadásul az 1-hez képest a 2 sajnos sztem egy szar lesz
egyébként aki akar jáccani cossackset az szóljon nekem én sokat gamelek vele imádom ugyanis szal jáccok bárkivel csak egy emailt lökjön bye all
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyébként aki akar jáccani cossackset az szóljon nekem én sokat gamelek vele imádom ugyanis szal jáccok bárkivel csak egy emailt lökjön bye all