Új hozzászólás Aktív témák
-
janesart
tag
kell hogy legyen bold, mert ennél a betűtipusnál, van bold, csak amikor bemásoltm egy szöveget, a world ből, nem adja be a betűtius alatt. Megoldottam űgy hogy odamásoltam más szövegkőrnyezetből a bold stílust.
Közben sikerült ez a control+D -s worls importálás, egy youtube tutoriálban láttam.
Arra nem jöttem még rá hogy a szöveg, vagy beillesztett támlázat méretét, a hogy tudom változtatni?
Mert a kék kis keretet ha megfogom és a control+sift et nyomva szeretném csökkenteni, a keret csökken és levág a táblázatból egy darabot. A méretét ha százalékosan változtatom az is össze vissza van. Hogy tudom a sarkpontnál akkora méretre húzni amekkorára szeretném?
Köszi az eddigi segjtséget isKrisz
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest