Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tendd
tag
A monitorom nem kalibrált. Készítettem még egy képet, mert a fent linkelt képeket a munkából vágtam ki és nem teljesen vörös színek, ráadásul színátmenet...
De mostanin már 100% vörös. PS megnyit (CMYK), kitöltés vörössel, printscreen. Corel megnyit (icc profil nyomdai feldolgozáshoz bekapcsolva), kitöltés vörössel, printscreen. Corel kép mentése pdf/x-1a, adobe-ban pdf megnyit, printscreen.
Mindhárom printscreen-t bedobtam ps-ben (RGB) egy lapra, így tökéletesen megtartja azokat a színeket amit az egyes programokban láttam a monitoron - ps-ben, corel-ban, pdf nézegetőben - Jól látszik, hogy nagyok az eltérések. Corelban a vörös, narancsként jelenik meg. De miután elmentem pdf-ben már rendben is van. Szinte tökéletesen egyezik ps-ben látott színnel.
És ha ez nyomtatva olyan lesz mint amit corelben látok icc profil alkalmazása mellett, az egyáltalán nem jó, mert az narancs.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest