Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egér probléma
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eszem megáll. Nem tudom, hogy valami frissítéssel csesztek-e el valamit, vagy mi van, de nagyon furcsa anomáliát vettem észre:
Ha egy másik objektum színére akarok állítani valamit, akkor eddig azt csináltam, hogy pipettával rákattintottam, és meg is volt. Ugyanígy keresés és cserénél is, ha valamilyen színt ki akartam cserélni, akkor pipettával levettem a színét és kijelölt mindent, ami olyan színű. De most elromlott a pipetta. Nem azt a színt veszi ki, mint amilyen az objektum, hanem valami random hasonlót. Lehet ezt valahol állítani?
Itt a képen látszik, hogy a szürke téglalap 60%-os fekete, amit a pipetta kivesz, az meg mind a négy szín keveréke:
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 120.000ft!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest