Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Nikon DSLR topik
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
én úgy tudom hogy egy ps-filehoz úgy a jó, ha minden cmyk-ban van. Ez logikus is, mivel nyomdába akarom vinni.
De most kipróbáltam corelben hogy egy RGB képet, és ugyanazt a képet CMYK-ba mellétettem, és színrebontottam, és a print prewiev-nál teljesen ugyanolyan a kettő. Tehát az RGB képet is jól színrebontja.
Ez meg hogy lehet?
és egyébként úgy mellékesen tudja valaki, hogy corelben hogy lehet a leggyorsabban megnézni, hogy maradt-e valami RGB-ben véletlenül. Ha van egy többoldalas könyvem, és nem akarom mondjuk az object managerben végignézni, hogy minden szöveg és kép cmyk. Van-e rá valami nagyon gyors módszer, mondjuk valami olyasmi, hogy ''RGB-t keres'' benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Goddess of Victory:Nikke
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Hobby elektronika
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest