- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernyó84
aktív tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
-
Bernyó84
aktív tag
Sziasztok!
Gépet szeretnék venni. Hogy Intel tulaj leszek én is, az már egészen biztos (bár eddig AMD-s voltam). Viszont nem tudok dönteni, hogy milyen lapot, meg procit vegyek.
Alaplapok:
ASUS P5B vagy P5K vagy P5KC
Proci:
C2D E4400 vagy E6300 vagy E6320
Azért nem tuok dönteni, mert azt hallottam hogy az E6320-at nem lehet annyira húzni, mint az E6300-at a +2 MB gyorsítótár miatt. Ennek van valami igazság alapja?
A másik, meg én is nézegettem a teszteket és láttam azt a tesztet ahol az E4400 éppenhogy, de megveri az E6320-at. Igaz, hogy nem mindenhol, de azért mégiscsak elgondolkodtam.
Szóval jó lenne, ha valaki el tudna látni hasznos tanácsokkal és tapasztalatokkal.
(És fontos 800-as ramokat venni a tuninghoz, vagy elég a 667-es is? Bár ez magától érthetődő, de azért biztos ami biztos. Vagy érdemesebb vanni inkább 1066 Mhz-s ramokat?)
Segítségeteket előre is köszönöm.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- LEGO klub
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- No Rest for the Wicked
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AMD RYZEN 5 5600X
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest