Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD FX
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolko
őstag
HELP!!!!!
Nos volna egy Core2 e6550 egy P5K Deluxe és 2x1GB Micron D9DQW memó. Az vele a nagy gondom hogy a procit 3010mhz-nél tovább nem tudom húzni, itt atomstabil, 430-as FSB-n áll, a memó vissza van osztva 860Mhz-re, ha növelem az fsb-t úgy nő a memó freki is
, de ha ez a szutyok memó 900mhz felé ér akkor onnatól nem jön be a kép mikor újraindít, (mindennek van adva fesz) az előbb már mindent maxra tettem Ősember tanácsára. Nos az lenne az a kérdés hogy:
- mennyi feszt kellene adni a procinak hogy magasabb órajeleken is jó legyen
- az alaplapnak mennyi fesz kell?
- van egy rakat lehetőség memó időzítés állításra, itt mit érdemes állítgatni?Az ilyen memóknak többet kellene elvileg mennie, meg jó lenne egy guid is laphoz mert az is a baj hogy van egy rakat beállítási lehetőség ( OC menü ) ami nemtom hogy mire való

Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Arc Raiders
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
472-es FSB-vel, bár itt kevesebb pontot kaptam mint 3200-on, a feszeket majd még hozzá kell lőni, de mára már ennyi elég volt 

annyi javulás van hogy eljut a winfos boot képig de utánna rögtön újraindul, akármynnit feszt adok is neki
, de ha ez a szutyok memó 900mhz felé ér akkor onnatól nem jön be a kép mikor újraindít, (mindennek van adva fesz) az előbb már mindent maxra tettem Ősember tanácsára. Nos az lenne az a kérdés hogy: