Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH-User
addikt
Hali fiúk, mi újság erre?
-
PH-User
addikt
Kellemes Húsvétot Tuningosok!

-
PH-User
addikt
válasz
laragirl83
üzenetére
Lehet jönni az eredményekkel.

-
PH-User
addikt
Újraraktam az OS-t, most kíváncsi leszek. Az XP simán felment a tuninggal.
Ez jelent valamit?
-
PH-User
addikt
Most fejeztem be...
Az előbb játszottam egy 5 percet, gép újraindul... Nagyon örülök neki.
Játékot elindítom a xyz.exe hibát észlel, ezért leáll, blabla... Jól van csak nem bírja a 3.6-ot mondom én...
Visszateszem 3.2-re alapfesszel mindent. (Azt nem értem minek fő felfelé? Alapon 2,66 45 fok terhelés nélkül a CM HTX2-vel, havernak alapon 18-20 fok a gyári hűtővel) Játék elindít ugyan az.
Most már végleg felb@szta az agyam srácok. Nem tudom lesz-e még valaha az én gépemen tuning...

-
PH-User
addikt
puttputt,lipi67: Eddig minden rendben volt, kipukkant egy ventilátor vezérlő FET az alaplapon, akkor is ment a tuning rendesen. Aztán feljebb vettem a procit 3.6-ra, egy teszt erejéig. Vettem volna én, de nem fogadta el a beállításokat, visszaállt 2.66GHz-re. Azóta nem bírok beleverni tuningot. Tápegységem Corsair VX450.

-
PH-User
addikt
Legalább nektek megy a tuning, ez felvidít.
Nálam minden rotty, semmi túlhajtás nem jön össze. [link]
-
PH-User
addikt
válasz
darál0w
üzenetére
Üdv- Lassan mindennapos dolog lesz, hogy nekem nem jó valami...
Tegnap mondom teszt erejéig felveszem a procit 3,6-ra. Felvettem, bekapcsol, kikapcsol, visszaáll alapra. Mondom, akkor hagyom, visszateszem 3,2-re. Ugyan az. Nem akar menni, csak alapon, bármit csinálok.
-
PH-User
addikt
Sziasztok! Akadt nekem egy problémám. Tudom, én vagyok a hibás, tisztában vagyok vele, hogy nem ajánlatos működő gépbe ventilátort bekötni. Állat voltam, megtettem.
Rádugtam a ventit a PWM csatlakozóra, kis fény, füst, a gépet pedig lenyomtam hátul majd gyorsan áramtalanítottam. Alaplapom típusa: Gigabyte P965-DS3 rev.3.3
Lefényképeztem, hogy mi sérült: Kép
Kérdésem: Mit lehet ilyenkor tenni? Esetleg kicserélni a FET-et? Vagy ennek a lapnak reszeltek? Várom válaszotokat sürgősen! Üdv, PH-User.

Beírtam az alaplapos topicba, remélem segítenek.

-
PH-User
addikt
válasz
lizakattila
üzenetére
Most cserélek VGA-t, 8800GT-m van, azt cserélem egy XFX 4830-ra. Aztán veszek két 2GB 1066-os Kingmaxot és egy jó ideig nem lesz a géphez nyúlva.
(Gondolom Nyíregyháza) Most lépek, holnap leszek... Üdv. mindenkinek és kösz a segítségeket!

-
PH-User
addikt
válasz
lizakattila
üzenetére
Ha fullra alapbeállításra teszek mindent, akkor is így resetel. Mindíg.
-
PH-User
addikt
-
PH-User
addikt
válasz
lizakattila
üzenetére
Elemes dolog, nullázás megvolt, fagy ha belép az XP normális módban. Azt meg tudod nekem mondani, hogy mikor megnyomom a reset gombot, akkor miért nem resetel, miért kapcsol ki és utána kapcsol be alap beállításokkal a gép??? Meg minek ír nekem a lap FAIL-t a Vcore-ra? [link]

-
PH-User
addikt
válasz
lizakattila
üzenetére
Csökkentett módban nem merek BIOS-t frissíteni...

-
PH-User
addikt
Kihalt a topic...

-
PH-User
addikt
Az nem gond, hogy béta BIOS van a lapon? F14B

Azt sem tudom, hogy a procim mi a fenének melegszik fel annyira... TX2 van rajta. Amikor rátettem először, a hűtő nem is érte a procit, muszáj voltam két alátétet tenni a csavarok alá, hogy rátapadjon a procira a hűtő. Lehet ehhez valami házi stabil lefogatót készíteni?
-
PH-User
addikt
Kész fiúk elegem van... Most már bármit csinálok ezzel a kib@szott géppel, akármelyik indításnál teszi visszafelé alapra a beállításokat... Lap gyanús ez már nekem, de nagyon!

-
PH-User
addikt
Tegnap elindítottam a 3DMark06-ot, első teszt lefutott, másodikból kidobott Windowsba aztán ennyi.

-
PH-User
addikt
válasz
zoo8800
üzenetére
A CL6 egyébként jobb, mint a CL5 vagy a CL4? Mert én nem vágom annyira ezt a Cas Latency dolgokat, de a 4-4-4-12-es Kingmaxszaimmal 3800+ A64 társaságában memória olvasásban-másolásban-írásban-késleltetésben mindig első helyen álltam.

puttputt: Nagyon szuper, alapfeszen elvileg 3,6 megy neki, csak még nem néztem meg.
Hát a szorzóját 6-7-8 így lehet állítani. 
-
PH-User
addikt
Fiúk! Ebben az esetben nem lenne egyszerűbb, ha vennék 2x2GB 1066-os Kingmaxot?

lizakattila: Nem tudom, mennyit mennek a 2x2GB kitek ebből a sorozatból.

-
PH-User
addikt
Azt hiszem végleg elegem lett a SuperTalent memóriákból. Lehet, hogy másnap tökéletesek lennének, aki nem tuningol, csak minimálisat, de számomra nagyon gyengék. Szereztem ma 2x512MB 800-as Kingmax ramot, egy két állítás a BIOS-ban és egyből 3,6GHz CPU, 900MHz memória órajelek. Jó, az is igaz, hogy 2x2GB nem úgy húzható, mint 2x512MB vagy 2x1GB, de akkor is. Tudtok nekem valami jó alternatívát, hogy méretben 4GB memóriám legyen, legyen dual-channel, min. 900-at menjenek és a késleltetésük is 5-5-5-18 körül legyenek vagy jobbak? Tud valaki nekem megoldást?
Köszi előre is.
Üdv. -
PH-User
addikt
Szerintem így marad, nem bántom tovább, a memóriáim nem jeleskednek a tuningban, de az érdekes, hogy ha AUTO-n hagytam a memóriabeállítást, akkor 5-5-5-15-ről változott 5-5-5-20-ra magától és így stabil.

-
PH-User
addikt

PH topik tarka,
Senki nincsen rajta,
Jó lenne, ha jönne valaki,
Szeretnék a kérdésemre választ kapni!
-
PH-User
addikt
válasz
laragirl83
üzenetére
-
PH-User
addikt
Igen, azok. A gyári értékek: Időzítés: 5-5-5-15 2.1V 800MHz
Ha felveszem 2.3V-ra őket, így @920MHz ha az FSB-t felteszem 458-ra akkor egy ideig megy a gép aztán kékhalál ugyan úgy.
Ötlet?*A kingmaxok azt hiszem 4-4-4-12-esek voltak és szó nélkül mentek 2.0V-on 920Mhz-en.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Torrent meghívó kunyeráló
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az előbb játszottam egy 5 percet, gép újraindul... Nagyon örülök neki.
Játékot elindítom a xyz.exe hibát észlel, ezért leáll, blabla... Jól van csak nem bírja a 3.6-ot mondom én...

Jól megy a tuningod.