- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
PH-User
üzenetére
Szuper!!!Nekem ehez 1,5v valós kellett prájmolásnál. Hátha nálad kevesebbel is beéri!!!
PuttPutt-zoo8800: remélem,nem gondoljátok, hogy személyes okai vannak. Putt,tudod jól, amiben tudtam, mindíg segíteni próbáltam, remélem nem gondoltad a soraidat komolyan. Először elmondom, h mi van. Én szívesen frissítgetném, de benyeltem valamit (kva vírus) és nem megyek fel a serverre. Most jön a fiam műtéte-ma kellett volna, de belázasodott és visszalökött a prof.- , áprilisban nem lesz időm újratelepítgetni, vírusozni. (mintákat is küldtem, senki nem tud semmit..
)
Krammerka mikor tud időt szakítani rá, tuti megteszi. Ha nem, az azért lehet mert:
vagy régebbi és elsiklott felette,s most nem szembeötlő, vagy valami hiányzik. nézzétek! nekünk csak jó, ha új eredmény kerül fel, nem 1x "toboroztam2 az embereket, hogy léccci-lécci csinálják..
Ha lehetne egy utolsó kérésem...
Tegyétem már fel most ide azokat az eredményeket amik nem kerültek fel, hogy meg tudjam nézni, hogy miért. Ha minden ok, igérem, addig nyúzom Krammerkát amíg fel nem kerül.(ezt értsd úgy, míg el nem érem..mert mint mondtam, neki is jó ha felkerül)PuttPutt, memtest:
(meg fogsz ölni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz processzorok
- FRISS ÚJ INTEL CORE Processzorok - Core I3 / 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
(meg fogsz ölni)