Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
rejewski #10492 üzenetére
Az teljesen normális, ha állítás után lekapcsol a gép, aztán újra be, majd ki és be.
Nálam is ezt csinálja. Gondolom, ilyenkor írja át a CMOS-t, aztán, ha nem megfelelő, akkor vagy nem kapcsol be a monitor - rossz tuning-adatok, túl sok fsb, rossz szorzó, kevés fesz... -, vagy megy egy darabig a boot és ott nyivákol. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
rejewski #10385 üzenetére
ha cl6os a ram, akkor cl6on mennyen, ameddig nem lőtted be a procit. utána mehet majd a ramtesztelgetés.
mi a cél amit el akarsz érni? és mi volt az amit eddig ment a procc?
proci VIDje és ramok alapfeszültsége is kellene.putt nemtom mer nem ismerem a sztárbiost
lehet nálad azért megy így mert nem csípi a feles szorzot. 7essel meg gondolom nem lesz meg a 4ghz. mennyi is a max fsbd? 530? -
-
puttputt
őstag
válasz
rejewski #10383 üzenetére
Nos, igen... gyakorlatilag nem ismerte fel az AGP-s ATI-t hardveres-gyorsítónak, meg directx problémák jöttek elő, csak szoftveres "PCI"-ként óhajtotta kezelni, aztán megadta magát szép lassan.
(Bár, nem hiszem, hogy a hibák előjelek lettek volna..., meg hogy tönkre vágta volna egy egyszerű felismerési prob.)
Azóta csak VIA v. mint most, Intel chipest.Milyen szorzós a procid? Lehet, menne feljebb is..., nem tudom, mennyit bír.
-
puttputt
őstag
válasz
rejewski #10381 üzenetére
Bocs, hogy "belekontárkodom"..., a ramjaim szinte sosem egyeztek a support-listben szereplőkkel, mert ugye azért több ram létezik...
A mostaniak sincsenek benn és azért megyeget...
Minden lap szereti a CL6-6-6-18-at, ez nem is lapkérdés. Az a leggyengébb időzítés, azon mennie kell a ramoknak.
CL5-ben próbáltad? Amennyiben a Geil-ek alap 1066-osak, próbáld meg CL5-re koncentrálni.
/Tyű, de nemsztem. az nforce lapokat... de ez csak magánvélemény-tapasztalat..., neked milyen a tapasztalatod? Mondjuk, én ATI-val próbáltam annó összehozni, lehet, ezért.../
A "Kíntech" sem volt benne, az meg... igaz, darál?darál : Elszórakoztam vele... asszem 7,5x527-en bebootolt nyögvenyelősen, meg elég furán... nem indított pár szolgáltatást (ld. Avast védelem, Aero...) ezeket ki szokta lökni, ha nem fix a ram, szal indítottam is újra.
A többi esetben gányolt rendesen.
Esetleg, ha felrakom a "sztárbios"-t kevesebb kékhalált kapok, vagy az független tőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő