Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Nekem sokat segített a stabilitásban a manualra vett auto beállítás, ill., hogy a CPU-termination Voltage-ot beraktam Auto-ról... ezek nálad vannak? Milyen néven futhatnak?
Haver válaszolt..., szerinte nem fog sokat hozni az az állítás, ő az Nvidia-t látta valamelyik cikkbek alkalmasabbnak, ehhez a művelethez.
Azért, ajánlja, hogy "inkább nem hozzányúlni"... -
kriszbon
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Tudom hogy úgy írtad
Na pont most akartam kérdezni hogy az NB-nek ha adnák +0.1v-ot nem lenne e stabilabb magas Fsb esetén, mert azt vettem észre hogy kb. ugyan ott hasal el mindíg az egész! Akár hova állítom a ramot, már próbáltam 266-ról is indítani, és 700 akármennyinél kifeküdt az egész 3.9Ghz felett! Gondolom az FSB Overvoltage alatt kell neki adni nem? Mert a másik az DeOvervoltage 
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na pont most akartam kérdezni hogy az NB-nek ha adnák +0.1v-ot nem lenne e stabilabb magas Fsb esetén, mert azt vettem észre hogy kb. ugyan ott hasal el mindíg az egész! Akár hova állítom a ramot, már próbáltam 266-ról is indítani, és 700 akármennyinél kifeküdt az egész 3.9Ghz felett! Gondolom az FSB Overvoltage alatt kell neki adni nem? Mert a másik az DeOvervoltage