Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
nekem csak próba jelleggel ment 495-ön, 1,7V-tal. közbe nyitva volt az ajtó és jött be a friss hideg levegő, amúgy nem merttem volna 1,7V-ot adni neki.
ment volna kicsivel kevesebbel is, de lusta voltam ezzel szórakozni.sztem adj neki nyugodtan 1,6V-ot, vagy 1,625-öt, és akkor meg tod nézni hogy 500-on stabil-e. ha bebootol vidóz, akkor bírja, csak valszeg kevés neki a fesz.
ha esetleg van lehetőséged rá, akkor kicsit szellőztess ki a szobába, sokat jelent majd hőfokba a tesztnél.
a feszingadozással meg nem kell annyira foglalkozni, nincs olyan lap ami nem ingadozna.
nekem is 0.02V-tal kevesebbet ad le, mint amennyire beállítom a Bios-ba.
-
Zé_Mester
őstag
egy 6550-es proci jó esetben megy 7x480as FSB-vel, de mondjuk az enyém annó ment 7x510-en is. szerencse kérdése a tuning, így előre nem nagyon lehet megmondani.
ramokkal kapcsolatban, a Crucial ramok simán mennek 1066MHz-en 5-5-5-15 CR2-be,de gyárialg 2.2V van megadva hozzá.
de magasabb sebességen is bőven megy ekkora időzítéssel.
a DFI lap elég lesz alapnak a tuningra, hogy mennyi feszt kapjon, az megincsak a szerencse kérdése ami majd tuning közben derül ki hogy kell-e neki a plusz és hogy mennyi.
de jó kis konfig lesz, próbálkozni kell majd a beállításokkal, én is rászántam majdnem 2 napot amíg kifacsartam az aláírásomban szereplő eredményt
de sok sikert hozzá, jó kis konfig lesz. idő és türelem kérdése minden. ha valahol elakadsz, akkor meg írj ide, és valamelyikünk úgyis segít.
-
Zé_Mester
őstag
-
Zé_Mester
őstag
ma szereztem egy Celeron D 356 Cedar Mill cuccost
úgyhogy most sűrű átpakolászás és kíváncsi vagyok hogy mit megy, mert hallottam róla nagyon sok szépet-jót. majd teszek fel képet. majd re
-
Zé_Mester
őstag
heeeeeeee, azért most ezt miért kellett???
miért jó az neked, ha más összesírja a monitort meg a billentyűzetet, amikor megnézi a SMÁJLIS KÉPET ?????
köszi, ez hiányzott nekem így a mai estére.
(#3797)-re meg : óóóóóóóó hogy .............................

ui.: ha esetleg megutálod valamelyiket. szólj és adok postacímet
sztem a DFI nem áll jól neked, csűnyán mutat az ágyadon, nekem szép halványzöld huzatom van, itt jobban mutatna
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
szzúúúúúúúússsssszzzzzzzzzzzzááááááááááááááááááááááááááááááá

kilégzés - belégzés, kilégzés - belégzés, kilégzés - belégzés, kilégzés - belégzés...........
Kicsikocsi megnyugszik, stimmm???

DENON : M3KK sztem azt akarta subaruwrx hogy van e jófajta hozzávaló alaplapod
a Subaru WRX és a Subaru WRC között van egy ceppnyi különbség.
a kicsikocsit meg LELICENCELTEM

-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
ez van, kinek mi jut. így jártál, örülj hogy nem Matchbox-ot írtam, az megalázóbb

DENON - esetleg még annyit megpróbálhatsz hogy villámsebességgel elmész holnap egy számtech boltba, veszel valami paszta féleséget (lehetőleg ne az 500ft-osat), és otthon fénysebességgel lecseréled azt ami most van a hűtőn.
és lehet hogy műkszeni fog rendesen
vagy nem ,de legyünk pozitívak 
-
Zé_Mester
őstag
wááóóóóóóóóóóóó, hatalmas grat, ezaz

még leszeded vagy 40x és már minuszon fog menni
látod, én megmondtam 
na de most félretéve a marhaságot - lehet hogy a kicsikocsinak igaza van (
subaruwrc
) és tényleg szar a kupak a procin. sajna akkor tényleg nem marad más választás, mint a polír, az biztos javíthat rajta, és sztem elég sokat, mert ilyen megeg E6400-ast még tuningolva is ritkán látni. úgyhogy valszeg a kupak homorú vagy domború. de ezen lehet segíteni, ne aggódj 
-
Zé_Mester
őstag
hát a kékhalál sok minden okozhatja.
nekem pl minden Vista telepítés után, az első restart kékhalállal indul
ne kérdezd miért. én se tom
de utána soha többet, de elsőre mindig

de ugyanúgy okozhat kékhalált driver probléma mint proci túlhúzás.
néha a proci túlhúzás is kékhalállal zárul, de van amikor a memória húzásnál is előjön ilyen dolog.
attól hogy alapból ilyen meleg a proci, az még nem jelenti azt hogy jó ahogy van.
sztem az sok alapfeszen, a hűtö sztem nincs szépen felrakva rá. ezt nézd meg sztem.
-
Zé_Mester
őstag
Most hogy nem csinálok semmit igy 58-60fok közt van az jó sztem.
sztem meg nagyon nem.
nekem 1.4V-ot kap az E6750 és így 35-40fok.
játék közben olyan 50-60fok között valahol. és nekem is gyári hűtés van.nincs véletlenül rosszul feltéve az a gyári cooler???? én a helyedbe megnézném hogy jól rá van-e pattintva mind a 4 lefogató.
mert ez így hogy 1.3V alatt kap feszt, ez így nagyon sok.
-
Zé_Mester
őstag
ha nem akarsz tovább tuningolni, akkor annyit állíts rajta hogy a ramok ne 700-on menjenek hanem gyorsabba.ne aggódj ha nem pont 800-on fog menni, megy az feljebb is stabilan, csak a memfeszt állítsd 2,1V-ra legalább.általába ilyen 850-900on mennek ezek a ramok.de szerencsésebb esetben 900 felett is.
de sztem a proci simán megy 400x8-on. és akkor ram is 800-on fog menni.
nézzél everest mem-tesztet. látni fogod hogy igenis sokat változik, gyorsabban lesz a memkezelés, meg ha esetleg játszol, sokat számít hogy milyen gyorsan mennek az egyes alkatrészek.sok szerencsét, a proci vígan menni fog 3200-on, úgyhogy ne add fel

-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
beszívtál?
nem szokram, csak rohadt fáradt voltam már. Murena-val beszélgettem msn-en fél 5-ig
kicsit álmos voltam.Nekem is Deluxe van és gond nélkül tom járatni a procit 1,650V-on anélkül hogy bármi is túlmelegedne ez se rossz
ez igaz, kikérem magamnak!!!!!!! amikor ennyi feszt adok neki, a büdös életbe nem melegszik túl, mert én majdnem idefagyok az asztalhoz, akkor szegény milyen hűs lehet

se ez se az mégis tuningolsz - igenis megvan mindenem a tuninghoz. van egy állat lapom, benne egy brutál jó procival, két elképesztő tuningolhatóságú Kingmax ram, meg egy ROHADT NAGY TERASZAJTÓ,AMIT HA KINYITOK BIZTOSÍT EZEK MELLETT MINDENT !!!! LoL LoL
ehhez fanatizmus kell - ez születési adottságom LOL

-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére

jaaaa, képzeld, ezt ma kreáltam valamikor hajnalba
[P5K Topic]
aztán ma visszaolvastam amikor felkeltem, nem kicsit röhögtem
idézem : hogy aki tuningolni akar, ..... annak úgyis meglesz a megfelelő cucca hozzá.
gondolok itt a szellős házra, a jó CPU cooler-re és még egyéb kellékekre.namost nekem se házam, se normális coolerem
azt hittem megfekszek

-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
na ha már te is itt villogsz ezzel az eredménnyel, akkor én is az enyémmel

E6750 & Kingmax Mars 1066MHz TUNING :
[7x510FSB - 1224MHz 5-5-5-15 CR2]
[8x488FSB - 1220MHz 5-5-5-15 CR2] -
Zé_Mester
őstag
válasz
Larry303
üzenetére
hát, az 1.7V csak pár percig volt, amíg bebootolt, meg elindítottam pár tesztet (cpu-z, everest mem-teszt)
utána visszavettem
most épp a memóriákat nézem hogy meddig meg : 1140MHz, 2.2V, 5-5-5-18 CR2
utána megnézem még a videókarit hogy mennyi a vége
aztán mindezt jól összeadom, és lefuttatok egy FULL TUNING mérést is, hogy úgy mennyit ad majd ki
aztán leállok a marhulással

-
Zé_Mester
őstag
válasz
krenski.84
üzenetére
teljesen normális dolog, ennyi eltérés mindegyik C2D-ban van.
nem kell vele foglalkozni, aggodalomra semmi ok.subaluwrc : gyári coolerrel -10ben produkáltad ezt?

nem, mert akkor valszeg nem itt firkálgatnék, mert lefagyott volna mindenem és idefagytam volna az asztalhoz, max a szemem tudnám mozgatni

gyári scythe infinity nagyon nem gyári ventivel ér?

hát persze, még mitnem : majd az én kis törékeny apróságomat fogom összehasonlítani a te nagy böszme állat tornyoddal.
biztos valami klíma van ráhegesztve venti helyett.
ne is álmodozz

-
Zé_Mester
őstag
Murena : hehe, szép álom stock coolerral

na nem fikázni a szép kis gyári INTEL cooler-emet.
ez igenis jó. amíg nem lesz felesleges 10-15e pénzem, mert akkor majd jól fölhözvágom és akkor nem lesz jó. na majd akkor lehet fikázni.de am mutass nekem még egy olyan gyári coolert ami 3960MHz-en 1,7V-tal 31 fokon tartja a procit.

subaruwrc : Zé_Mester állat

szépjóreggelt barátom, örülök hogy végre felébredtél

-
Zé_Mester
őstag
sztem ezt próbáld meg.
itt mindent megtalálsz, de ha kérdezni fogsz, szívesen segítenek
[Tuning szájbarágósan]
-
Zé_Mester
őstag
hát ha van felesleges 6000-d akkor E6750.
ha nincs akkor marad a 6600. Mindkettő képes menni 3400-on, a nagy átlag simán viszi ezt a frekit.subaruwrc :naja
de akkor milyen autópályáról beszél???
meg mit akar léghűtést, holott levegő sincs. hideg az van gazdagon
(csak valami jó naptejet vigyen magával, le ne égesse a kelő nap fénye LOL

na jó, takaréklángra teszem magam meg a marhaságokat

-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
látod-látod , mindent tudunk : benzin, autópálya, meg hogy 200km
csak merre ????
legalább mondj valami irányt g0tcha, aztán előkeresem az iránytűt, és berajzolok egyet a térképre.
olyan leszek mint a nagy zsarus-kommandós-mindenkit megtalálós és rossz bácsikat lezúzós nyomozó
tartok majd taktikai előadást is
na de most tényleg : merre az arra 200km ????

-
Zé_Mester
őstag
hát ez mostmár rohadtul felbosszant
ilyen a világon nincs még egy.nekem is ugyanilyen beállításokon megy most a proci. egyszerűen nem értem hogy mi a fene lehet nálad. az alaplap is így van belőve.
hívj fel valami természetgyógyászt vagy nem tom kit, hogy nézze meg a gép körül az energiákat
lehet hogy rosszul áramlik a csíííííííííí

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Blackhole13
üzenetére
javaslom neked ezt a szupi kis helyet.
[Gianni bazárja]
tel.szám ott van a lista alján, felhívod, megbeszéled vele hogy utánvétellel vagy előreutalással kéred, és másnapra ott is lesz a kezedbe. (utalással gyorsabb és olcsóbb is, én is úgy szoktam rendelni mindent)jaaa, az én Deluxe-m is onnan van

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Blackhole13
üzenetére
jó kis lap, nem fogsz benne csalódni.
a DS4 kicsit túl van rakva hűtéssel, hehézkes a hozzáférés a körülötte lévő dolgokhoz
(volt ilyenem, azért tudom). A Ninja hűtőmet valami borzalom volt rá feltenni és leszedni.
és a P5K Deluxe jobban is megy.
DS4 nem volt hajlandó elindítani a ramjaimat 5-5-5-15 -be. a deluxe alapból ennyivel hajtja.
úgyhogy én is a Deluxe-ra szavazok

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Blackhole13
üzenetére
[(#3537)]
ebben ment egy válasz. de sztem P5K Deluxe.
-
Zé_Mester
őstag
próbágattam ma reggel a procit.
visszavettem a szorzót 6-ra, hogy menézzem mekkora FSB a max.
szomorú, de 515 stabil alapfeszen, 518 vége. itt már hiába emeltem a feszt, akkor se ment feljebb
ezekszerint itt kampó ?
akkor mostár csak azt nem értem, hogy ha megy 515-ön 6x, akkor 8x500-on mi az anyja kínjáért nem akar elindulni

-
Zé_Mester
őstag
válasz
kisa8800
üzenetére
ha veszel még 2 ugyanilyen ramot, akkor is jól jársz, tuningba menni fog a 4x1GB is.
meg ha most eladod őket, akkor rohadt sokat buksz rajta, sztem nem érné meg.
más...
de igen, az E6750-es prociról volt szó, és most hogy látom a linket egyre jobban idegesít hogy az enyém zabálja a feszt, ímg neked 1,3V alatt is megy 3200-at
ezen valamit orvosolnom kel
-
Zé_Mester
őstag
-
Zé_Mester
őstag
értem, friss még a dolog.. csak egy gyors beállitás az 1.375v
ez csak ilyen gyorsbeállítás volt, nem akartam szórakozni
majd holnap
majd megnézem szobahőmérsékleten is hogy megy-e 3960-on
az tuti hogy a Mark-ok nem futnak le, mert sztem kifagyna.
nem tok több feszt adni a procinak 1,7V-nál
de majd megnézem holnap.az Ultra-extrem meg ......... hát ezen is agyalok még. pont amiatt amit te is írsz, az ára.

-
Zé_Mester
őstag
még jó
amúgy tervbe van egy normális hűtő, mert a gyári eleve szarul is mutat, meg amúgy is egy nulla. egy Thermalright Ultra-120 eXtreme lesz majd. csak nem tom még hogyy mikor
(#3570) Zájec : nem néztem hogy megy e alapon 3200-at, a biztonság kedvéért adtam neki egy kis pluszt. ennyi bőven belefér

-
Zé_Mester
őstag
-
Zé_Mester
őstag
hát ez szomorú hír.
pedig az első mondatodnál elkezdtem örülni, hogy na végre, sikerült neki.
erre tessék
háááát ez elég szopóka így, mostmár fogalmam sincs hogy mi a fene van nálad.de hogy legyen valami jó hír is ebben a hozzászólásban, én ma alkottam az enyémmel egy kis tuningot. bár neked is így menne
[My E6750]holnapra hátha összejön valami okosság, majd agyalok hogy mi lehet.

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Bagira01
üzenetére
áhhhh köszi
ez a szárazjég gyártó nagyon komoly : 135 kg
ha rátennéd közvetlen a procira akkor nem kellene problémázni a hűtésen
folyamatos jéghűtés évekig
súlyra is elfogadható, hogy könnyen mozdítható legyen a gép indokolt esetben. (sztem az alaplapi felfogató simán elbírná LOL)

-
Zé_Mester
őstag
emberek.
honnan lehet beszerezni szárazjeget ????
mert látom hogy egyesek (Bagira01) fontolgatja a dolgot.
nekem is megfordult a fejembe, de azt se tom hol lehet ilyet kapni
gondolom nem a sarki hírlapos osztja kilóra.
valaki egy ötletet? -
Zé_Mester
őstag
én most tesztelgettem az E6750-es procimat. (Murena-tól
)ezek jöttek ki, sztem egész korrekt.
[495 FSB]
[jelenleg így néz ki a cucc]
de még frissítek egy bios-t mert az elején elgé furcsa dolgokat ír ki
aztán hátha meglesz az a fránya 4GHz
(#3538) ricsy888 : Ha viszont a ramokat is szeretnéd jobban tuningolni akkor ajánlott valami márkásabb 800-as.
vagy esetleg egy 1066-os Kingmax. nem egy Űbernagy tuningram ,de legalább nem ez lesz a korlát a tuningnál. és viszonlag olcsó is
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Blackhole13
üzenetére
hali
ASUS P5K-E, Gigabyte P35-DS4, vagy ASUS P5K Deluxeezek viszonylag 1 árba vannak és nagyon jól lehet húzni benne a cuccokat.
a kisebb testvérek is jók, de annyival nem drágábbak a fentiek, hogy ezeket kellene választani.azért is jobbak a fent említett cuccok, mert jobb az alaplapi hűtés, jobb a fesszabájozás, meg ilyesmik. nagyobb esély van a jobb tuningra.
-
Zé_Mester
őstag
hmmm, ez nagyon érdekes, csak nem annyira szar a proc hogy nem megy 400as FSB-n

annyit próbálj meg hogy a ramok időzítéseit visszaveszed 5-5-5-15-re
hátha ez a kínja (tudom hogy a gyári alacsonabb) ,
de ha ígyse, akkor a proci a bűnös.
írj ha van valami,mostmár érdekel, hogy mivan

-
Zé_Mester
őstag
rá van irva hogy Ultra alá meg kisebbekkel hogy low latencies
a low latencies azt jelenti hogy alacsony késleltetés
a 4-4-4-12 pedig alacsonynak számít az átlag 5-5-5-15-höz képest.a 2.1 V pedig pontosan egy átlagos fesz. érték. min1.8V - max2.3V
ezek között az értékek között simán megy a ram.
jaaaaa, és ne keseredj el, nem csak 800-in tud menni ,megy az feljebb is
szóval adj neki : 850-880-in tuti megy, de sztem felette is.
-
Zé_Mester
őstag
hmm, az a 2,1V elég karcsú, mivel alapon 2,3-at kap ha jól emlékszek.

de próbáld ki : visszaveszed a procit alapra, a ramokat meg beállítod mellé 800-ra. Látni fogod hogy a ram simán megy 800-at, mivel arra van hitelesítve
de 900-on is simán mennek ezek a ramok, úgyhogy először ezt nézd meg.mennie kell annak, tuti

-
Zé_Mester
őstag
válasz
thomeef
üzenetére
a hosszútáv az relatív.
manapság, ilyen fejlődési tempóba a 2-3 év brutál sok.
de ha így gondolkozol akkor egyértelműen a Quad. most még nem sok minden használja ki, de később ez változni fog.
az élettartam a tuningtól nem nagyon csökken (ép elme határain belül
)úgyhogy sztem 4 mag, de meg fog változni a véleményed 1-1,5 év múlva, és oda fogsz kijukadni, ahova nagyon sokan itt a PH-n. -->> újra a gépre kell költeni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zé_Mester
őstag
a 667-es ram felejtős ha tuningolni akarsz.
legalább 800MHz-es ramokat vegyél, de ha van több pénzed akkor 1066 MHz-es legyen.
Márkákba A-Data Vitesta Extreme vagy Geil amik egész jók, ezek viszonylag megfizethetők is.
de ha nem akarsz rájuk még ennyit se költeni, akkor Kingmax Mars 1066.
annyiban különbözik a többitől, hogy időzítésekben gyengébb, de legalább nem ez lesz a korlát a tuningnál.
-
Zé_Mester
őstag
bocsika, ha észrevetted volna, akkor daa-raa úgy írta le ezt az egész dolgot hogy abba beleszólni nem lehet.
Ettől függetlenül a homemade polírozásnak is van értelme és igen, ez így van, méghogy sufnyi, meg felesleges.és te vagy gépészmérnök? lol waz

na hallodna az ilyenfajta gyerekes fikázásokat meg rohadtul utálom.
de OFF vége, Core2 - Tuning folyt.
-
Zé_Mester
őstag
na jó, én befejeztem ezt a részét a dolgoknak.
olyan dologról mondasz véleményt amit ki se próbáltál még, és csak viszed itt a hülyeséget, hogy : A GÉP A GÉP
ezeket a szar kupakokat is gép csinálja....hoppá
na részemről ennyi. de ha esetleg van felesleges időd, akkor fogd meg az E2180-adodat, és próbáld ki, amit már más kipróbált.
aztán majd rájössz miről beszélek.akkor fogd már fel hogy kézzel te a gép közelébe
se érhetsz a megmunkálás pontosságával kapcsolatban..ezt meg majd gondold át, ha esetleg polírozni fogsz, majd rájössz mekkora hülyeség.

-
Zé_Mester
őstag
- bocsi, neked mi a szakmai végzetséged?
- Gépészmérnök-te itthon teljesen mást csinálsz!
- így van, procit polírozok
1. te nem vagy gép, neked összevissza billeg a kezed,
- már sűrű sorry, de elmondanád hogy hogy billeg???? azért mondasz ilyet,mert még valóban nem csináltál ilyet. Igaz hogy egy gép pontos mozdulatokkal, egyenletesen tud dolgozni, de ha itthon polírozol, akkor se billeg a kezed. egyszerű ez : le a procit a papírra, kis vizet rá, és 8as mozdulatokba húzigálod ide-oda-ide-oda.
egyáltalán nem billeg, mivel elég nagy felület ahoz hogy ne össze vissza álljon, és így szépen egyenletesen jön le róla a felesleg.
és Telefunen kollégának is igaza van : amit a gép nem tud normálisan megcsinálni, azt utána emberi kéz javítja ki.

-
Zé_Mester
őstag
hát nem tudom te ezt hol álmodtad , de ha beviszel egy gyárba egy procit, és megmondod hogy ezt kéretem felpolírozni, akkor röptében kihajintanak.
ha mégse tesznek ki, akkor meg olyan munkadíjat számolnak fel amiből veszel még 1 proci (legalább)amúgy meg nem tudom hogy honnan szeded hogy sufnyi tuning.
elvben teljesen ugyanazt csinálom itthon, mint amit a gyárba csinálnak a gépekkel.
teljesen sima felületen (itthon üveglapon) ide oda mozgatod a felületet, míg az fényes nem lesz.nem tudom láttál-e már jól felprolírozott (nem csak "jó lesz ez így, nem kell tükörfényes, elég ha sima") procit.
ami nekem volt E6550 órákon keresztül mozgattam ide-oda minden egyes papíron (800-1000-1200-1500-2000-2200-3000)
a felülete teljesen sima volt, akármerre forgattam a fény felé, sehol nem volt rajta egy karc se, kb mintha egy tükör lett volna.úgyhogy ha esetleg még nem políroztál, akkor nem kén lenézni azokat, akik otthon megcsinálják maguknak, fillérekért.

jaa, és még valami : mi a francért vinném a gyárba, meg a fene tudja hova felpolírozni, ha madjhogynem ugyanazt érem el otthon is, az ár töredékéért.???

-
Zé_Mester
őstag
ezzel egyetértek.
amikor haverom 478-as Prescottját políroztuk, szép egyenletesen jött le róla a cucc, nem úgy mint a C2D-ról
abból is políroztam már E6300-ast meg E6550-est is, és a 6300anak a közepe kezdett el először kikopni, a 6550-esnek meg a szélei (és mondjuk elég durva eltérés volt a közepe és a szélei között
most gondoljatok bele, az a technika ami ott van nanométeres cuccokat tud alkotni, meg 100000mm pontossággal forraszt, meg hasonló. Akkor az ne tudna egyenesre kihozni egy kupakot ???? na ne máááá
Véletlenül vannak így gyártva ???? - Igen, előfordulhat.

-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
nem a tükörfényesség miatt lett jobb hanem mert homorú vagy domború volt.
ezt tudom én is, csak rosszul fogalmaztam meg.visszatérve a kis lyukra, meg a víz befolyik dologra : azt már nem is akartam leírni hogy amikor az 1000-el nyomattam a 8asokat, olyan koszos szürkés lett az egész proci, hogy megfogtam és beb@sztam egy 3 decis pohárba, ami kb 3/4-ig volt vízzel

aztán feltettem a radiátorra, hagytam rajta pár órát. ás azóta is megy mint állat.

-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
én is felpolíroztam, gyári hűtés 2-3 fokot javult miután tükörfényes lett.

az oldalán lévő kis nyílást ragaszd le hogy ne legyen vizes belül
hoppá, ez mondjuk kimaradt nálam, sőt az 1000-es papírt úgy megborítottam hogy majdnem az egész proc a víz alatt volt
mondjuk én úgy csináltam hogy egy tálcára raktam az üveglapot, és arra ragasztottam az üveglapot, így nem folyt össze-vissza a víz.
szóval nekem a proc búvártanfolyamon is átesett, nembaj, ennyivel is okosabb lett
am sztem a gari le van sz@rva, mert kicsi az esély hogy elromlik. nameg mennyivel szebb amikor fénylik mint az állat. sztem még többért is lehet eladni.kíváncsi leszek am, ma délelőtt sztem megérkezik az új "búvár tanítványom", Murena-tól az E6750
majd meglátom mit fog alkotni.
-
Zé_Mester
őstag
ez valóban így van, nekem is GoodRam 800as Kék bordás van, (vagyis volt ilyen - épp ma cseréltem le őket) és nem mentek 960 felé, hiába adtam neki feszt, meg állítottam vissza a késleltetéseket.
(#3133) meander
az Easy Tune nem igazán a legjobb megoldás a tuningra.
eredményes és stabil tuningot BIOS-ból kell állítani
sajna az ilyen OS tuning progik nem igazán erről híresek. 
-
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Larry303
üzenetére
tehát 400-500 fsb környékén szeretném hajtani, min 3,3 Ghz en
sztem jó választás egy E6550 vagy egy E6750
megfizethető, és egész jól lehet húzni őket.
de ha valami olcsóbbra gondolsz, akkor E6300 vagy E6400.
használt, eladó procikat is találsz, és némelyik egész komolyan megy.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
MATEO6600
üzenetére
Az nem lenne túl brutál alap hűtővel?
az alap hűtő is képes megfogni egy minimálisabb tuningot.
pláne ha egy jól szellőző házba van.tovább olvasva a topikot, láttam hogy a lapod nem tud tuningolni.
ha esetleg cserére szánod a fejed, gondolkozz el egy Gigabyte DS3-as lapon.
jól bírják a tuningot és megfizethetők.
részvétem a tuningolhatatlanság miatt

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de majd mindjárt jön a másik illetékes, és megvéd engem