Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
Zé_Mester
üzenetére
nem a tükörfényesség miatt lett jobb hanem mert homorú vagy domború volt. de sokkal szebb lesz utána mondjuk. nekem is kimaradt azért írtam
utána folyt ki a víz a lyukon keresztül a prociból.....gari engem se nagyon érdekel. magától nem romlik el ha meg szarrá feszelem úgyse garizzák le....
"búvár tanítványom" na az vicces lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz processzorok
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- TP-Link TX401 PCIe Hálózati Kártya - 10Gigabit!
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
utána folyt ki a víz a lyukon keresztül a prociból.....gari engem se nagyon érdekel. magától nem romlik el ha meg szarrá feszelem úgyse garizzák le....